PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alen markaryan

Utku Öz
01-21-2008, 11:06
Alen Markaryan'ın Fotomaç'taki köşesinde yazdığı "Cehenneme Kombine" başlıklı yazısı.

Cehenneme kombine

18 yaşında bir delikanlıyı en az 10 sene yararlı olacağını bildiklerinden yok etmeye çalışanlara "İnadına Serdar Kurtuluş" diyerek, GELİYORUZ.

Nobre'nin helal terleriyle oyundan çıktığında boncuk boncuk akıttığı iki damla gözyaşını alkışlayarak, GELİYORUZ.

Biz Ricardinho, Runje, Delgado kötü oynadıkça iyi kumaş olduğunu bilip iyi olacaklarını düşünerek destekleyenlerdeniz. İyi olduğunu bilip de "Beşiktaş faydalanmasın" mantığını güderek "Bunlardan topçu mu olur" diye yazanlara gülerek, GELİYORUZ.

"Seviyoruz" dedikçe "Bunlar kendilerini eğlendiyor" diyenlere "Hodri meydan"ları açarak, GELİYORUZ.

"Her şey galibiyet değildir" mantığını kamuoyuna, gençlere ve tüm meteryalistlere şırınga ederek, GELİYORUZ.

Onun için maçlarımızı TV'den seyrederken gözlerinizi kapatırsınız. Ve ahengi yüksek bir orkestranın çok ve gür sesli "tını"larını duyarsınız. Tüm bunları çekemeyenler vardır ve doğaldır. Kıskananları bilerek,GELİYORUZ.

101. yılda ikinci yarı başındaki 8 puan farktan türlü entrikalar sonucu verilen şampiyonluğu bu seneye hitaben "Tarih tekerrürden ibaretttir" kitabesine "Şampiyonluk öyle alınmaz böyle alınır" sloganlarını hazırlayarak, GELİYORUZ.

Stadımızda küfür yok deyip de en iğrenç pankartları açanlara yol verenleri kınayarak,GELİYORUZ.

15 yaşına kadar şampiyonluk görmemiş bir neslin Beşiktaş aşkına ölümlere körebe oynayışına gözlerimiz dolarak ve dalarak, GELİYORUZ.

Ve sevenler ayrılmaz biliyorsunuz. Tüm insanlar ufak tefek hatalar yapmıştır, anlıyorsunuz. O yüzden fazla güzelde gözümüz yok, ey Azrail... Biz Beşiktaşlılar cehennemden kombine aldık.
ORAYA DA GELİYORUZ

evet geliyoruz sen olmasanda senin için beşiktaş için geliyoruz

Mehmet Erhan
01-21-2008, 11:08
geliyorsunuz ama gelmiyorsunuz :)

:D: :D: :D:

Utku Öz
01-21-2008, 11:09
geliyorsunuz ama gelmiyorsunuz :)

o nasıl oluyor :S:

Utku Öz
01-21-2008, 11:27
Açıklayım utkucum biliyon şampiyonluğun en güçlü adaylarındanız ve sitede malum yarışma ile bilet dağıtıyoz Beşiktaşımızdan uzak kalıp maçlara gelme imkanaı olmayanlara bir nevi şans olarak ama bileti verecek adam bulamıyoruz ve sonuç maça bir özenti fenerliyi götürdüm maç seçer oldu bizim taraftar onu demek istedim sadece...

anladım :( bu durum benim de canımı sıkmıstı ... burdaki üyelerin çoğu zaten ihtiyacı olan alsın diye girmiyor yarışmaya onlarda almıyor :( neyse konusmucam enteresan ama

Utku Altıncık
01-21-2008, 13:11
güzel yazmış....saolsunn...

Şule Artarlar
01-21-2008, 14:57
Tüm bunları çekemeyenler vardır ve doğaldır. Kıskananları bilerek,GELİYORUZ.
Tarih tekerrürden ibaretttir" kitabesine "Şampiyonluk öyle alınmaz böyle alınır" sloganlarını hazırlayarak, GELİYORUZ.

Hişştt sessizlik fazla söze gerekkk bile yokkk.....:(h5):

Bülent Girgin
01-22-2008, 09:25
bu geçen sene yazilan bir yazi, ve sampiyonlugu alamadik :D

Utku Öz
01-22-2008, 10:35
bu geçen sene yazilan bir yazi, ve sampiyonlugu alamadik :D

evet abi öyle çok etkilendiğim için paylastım yazıyı, yensek yenilsekte şampiyon olsakta olmasakta beşiktaş ;)