PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Allah Aşkına Sus Celal

Mehmet Erhan
07-20-2008, 11:06
Ömer GÜVENÇ
20.07.2008 10:37

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/user_images/25_050920175110.jpg

Beşiktaş’ın geçen sezon kısa bir süre futbol şubesi sorumluluğunu yapan Celal Kolot benim 25 yıllık arkadaşım, dostum. Beraber yedik içtik, beraber gezdik. Beraber halı sahada top oynadık, beraber seyahate gittik. Celal olsun olmasın canım güzel yemek yemek istedi mi Celal’in evinin kapısını çalar, Didem’e (eşi) ‘benim karnım aç’ der, yer, içer giderim. Ayıptır söylemesi Didem’in yaptığı yemekler de yenmeyecek gibi değil. Özellikle zeytinyağlılarını en lüks restaurantlarda bile yiyemezsiniz. Neyse şunu anlatmak istiyorum. Celal benim böylesine yakın ve candan arkdaşım ve dostum.

Yazmayayım yazmayayım dedim, ama artık dayanamadım. Hangi gazeteyi okusam, hangi radyoyu veya televizyonu açsam Celal’in muhakkak bir açıklamasın okur, konuşmasını duyarsınız. Bence çok fazla konuşuyor. Bir dostu, arkadaşı olarak söylüyorum, antipatik oluyor. Gazetecilerin canına minnet. Televizyoncuların canına minnet. Haber bulamadıklarında Celal’i arıyorlar, zaten sevgili kardeşim de onlar sormadan konuşmaya başlıyor. Allah aşkına sus artık Celal. Allah aşkına konuşma. Celal’in Beşiktaş’ı canı kadar sevdiğini bilmesem o zaman diyeceğim ki bu Celal Beşiktaş’ı karıştırmak istiyor. Ama Celal gerçekten Beşiktaş’ı çok seviyor. İnsan sevdiği bir kişiye zarar verir mi? İşte Celal canından çok sevdiği Beşiktaş’a her dakika konuşmakla zarar veriyor. Diyor ki Beşiktaş kötü yönetiliyor. Celal haksız mı? Yüzde yüz haklı. Beşiktaş’ın iyi yönetilmediğini herkes biliyor. Celal konuşmakla bu sorunu çözeceğini sanıyor. Orada Celal’den önce konuşması gereken, başkanı, yönetimi yerden yere vurması gereken çok daha eski Beşiktaşlılar var. Kim mi, işte bir İhsan Kalkavan, Bir Metin Keçeli, bir Murat Aksu, Bir Tevfik Yamantürk, bir Zafer Yıldırım. Yani bunlar işin farkında değil mi. Ama konuşmuyorlar. Her şeyin bir yeri ve zamanı var. Zamanı gelince elbette konuşacaklar. Belki de icraata geçecekler. Ama Celalciğim, sen o kadar çok, o kadar yersiz ve zamansız konuşuyorsun ki... Böyle konuşmaya devam edersen herkes yeter artık der ve konuştuklarını ciddiye alıyorlarsa bile almamaya başlar. Diyelim ki başkan, yönetim ve menajer gitti ve sen geldin. Sanıyor musun ki onlar seni rahat bırakacaklar. Bu eleştirilerini, vurmalarını karşılıksız bırakacaklar. Eee, ne olacak yani bu Beşiktaşlılar birbirilerini vurmaya devam mı edecekler. Ben senin arkadaşın ve dostunum Celal. İstersem sana telefon açar ben de diğer gazeteciler televizyoncular gibi röportaj yapar gazetem Akşam ve televizyonum Lig TV’de çatır çatır yayınlardım. Ama bunlar hem sana hem de Beşiktaş’a zarar verir. Otur salim kafayla düşün. Ömer Güvenç doğru mu yoksa yanlış mı söylüyor diye.

Mehmet Erhan
07-20-2008, 11:08
Orada Celal’den önce konuşması gereken, başkanı, yönetimi yerden yere vurması gereken çok daha eski Beşiktaşlılar var. Kim mi, işte bir İhsan Kalkavan, Bir Metin Keçeli, bir Murat Aksu, Bir Tevfik Yamantürk, bir Zafer Yıldırım. Yani bunlar işin farkında değil mi. Ama konuşmuyorlar. Her şeyin bir yeri ve zamanı var. Zamanı gelince elbette konuşacaklar. Belki de icraata geçecekler. Ama Celalciğim, sen o kadar çok, o kadar yersiz ve zamansız konuşuyorsun ki... Böyle konuşmaya devam edersen herkes yeter artık der ve konuştuklarını ciddiye alıyorlarsa bile almamaya başlar.

işte bu adamı sevmeme nedenim budur...ömer güvençin kalemine sağlık...çok iyi özetlemiş her şeyi...

Adnan Direnç
07-20-2008, 11:48
konuş celal arkandayımmmmm senden başka konuşan yok doğru ya da hatalı konuş be adamım...

Barış Aygün
07-20-2008, 12:32
o konusmasın bu konusmasın kım konusacak ben anlamadım kı...adam belkı zamansız konusuyor ama mantıklı konusuyor...bızım ıcın bır sozcu gıbı aslında bızı kımsenın taktıgı yok....

Mehmet Erhan
07-20-2008, 12:45
konuş celal arkandayımmmmm senden başka konuşan yok doğru ya da hatalı konuş be adamım...

o konusmasın bu konusmasın kım konusacak ben anlamadım kı...adam belkı zamansız konusuyor ama mantıklı konusuyor...bızım ıcın bır sozcu gıbı aslında bızı kımsenın taktıgı yok....

bu konudaki düşüncelerim belli...defalarca söyledim yine söylüyorum...konuşmasın diyen yok ama yerinde ve her zaman olur olmadık yere değil...doğru zamanda...ömer güvenç yazısında da demiş zaten bunları...ve ayrıca hem saygısını yitirir hem de kendisine olan bakış açıları gitgide kötüye gider...yani haklıykende haksız duruma düşer... yoksa banane isterse bir kanal ve gazete satın alsın 24 saat hiç susmasın...

Bülent Girgin
07-20-2008, 12:46
Ömer Güvenç celal beya laf söyleyecegine önce lig tv nin tarafli yayinlarina laf söylesin ! besiktas lehine olan pozisyonlari es geçip penaltiyla alakasi olmayan ama besiktasin alehine olabilecek pozisyonlari 60-70 kere hemde stadtaki bütün kamera çekimleriyle getiririyorlar !

Ata Arslanoğlu
07-20-2008, 14:20
Sayın Kolot her gün gazetelere açıklamalar yapıyor ama zamansız açıklamalar.Geçen sezonda aynı hataya düşmüştü yanılmıyorsam.Takım iyi giderken bile açıklama yapıyordu devamlı.Herkes konuşuyor ama kongrede aday olmaya cesaret edemiyorlar...

Bülent Girgin
07-20-2008, 15:42
Sayın Kolot her gün gazetelere açıklamalar yapıyor ama zamansız açıklamalar.Geçen sezonda aynı hataya düşmüştü yanılmıyorsam.Takım iyi giderken bile açıklama yapıyordu devamlı.Herkes konuşuyor ama kongrede aday olmaya cesaret edemiyorlar...

geçen sene takim toplasan 5-6, tas çatlasa hadi diyelim 7 hafta iyiydi ve o haftalarda celal kolot hiç açiklama yapmadi.

Ata Arslanoğlu
07-20-2008, 23:27
geçen sene takim toplasan 5-6, tas çatlasa hadi diyelim 7 hafta iyiydi ve o haftalarda celal kolot hiç açiklama yapmadi.

Demekki yanlış hatırlamışım...

Ömer Kural
07-21-2008, 00:02
Sinan Vardar'ın bir sözü var bu şahıs ve Kenan Öner hakkında aynen şöyle:''Celal Bey'e ve Kenan Öner'e otoparkta 10 koyun emanet edin 1 güne kalmaz hepsini kaybederler'' diye Beşiktaş'a nasıl yönetici oldular onun araştırılması lazım gelmiş bir de koca camia hakkında ileri geri konuşuyor ya sabır bu kadar mı sahipsiziz..

Bülent Girgin
07-21-2008, 07:36
Sinan Vardar'ın bir sözü var bu şahıs ve Kenan Öner hakkında aynen şöyle:''Celal Bey'e ve Kenan Öner'e otoparkta 10 koyun emanet edin 1 güne kalmaz hepsini kaybederler'' diye Beşiktaş'a nasıl yönetici oldular onun araştırılması lazım gelmiş bir de koca camia hakkında ileri geri konuşuyor ya sabır bu kadar mı sahipsiziz..

belkide sinani kendine örnek almistir! sinanda gazetelerde tv lerde besiktasimiza ve baskana hakaretler yagdirdi ve sonunda menajerlik koltuguna oturdu !

Ayşegül Alparslan
07-21-2008, 08:44
belkide sinani kendine örnek almistir! sinanda gazetelerde tv lerde besiktasimiza ve baskana hakaretler yagdirdi ve sonunda menajerlik koltuguna oturdu !
hıı senin amacın şimdi anlaşıldı :D neyse konumuza dönelim haber başlığını aynen tekrarlıyorum..

Bülent Girgin
07-21-2008, 08:50
hıı senin amacın şimdi anlaşıldı :D neyse konumuza dönelim haber başlığını aynen tekrarlıyorum..

benim amacim besiktasa baskan olmak falan degil :D sadece besiktasimizin yine saygi gören bir kulüp olmasi .

Erkan Korkmaz
07-21-2008, 21:30
Bu adam çon enteresan biri yarın o birgün başkan olmayada kalkar başımıza