Orijinalini görmek için tıklayınız : Amigo harun ropartaj
Hüseyin Balcı
11-26-2007, 13:46
●Öncelikle sizden bahsedelim.Kaç yıldır tribündesiniz,ilk olarak hangi tribüne gitmiştiniz?
Amigo Harun : Kendimi bildim bileli tribündeyim, ilk olarak dayım beni bebekken maça götürmüş doğal olarak hatırlamıyorum ama kapalıya götürdüğünü söylüyor.
●Aradan geçen zaman hep birşeyleri degiştirir,siz de Beşiktaş tribünlerinde bir degişiklik görüyor musunuz?
Amigo Harun : İnsanların zamanla yaşayışlarını değiştirdiği bu dünyada tribünlerde de değişiklik olması çok normal. Geçtiğimiz yıllarda futbolda bu kadar rant yoktu. Rantın çok olduğu yerlerde manevi duyguların azalması çok normal. İşte biz bu azalan manevi duyguları yerinde tutmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar renklerimize sahip çıktığımıza inanıyoruz. Gördüğümüz değişiklikleri görmemezlikten geliyoruz.
●Tribünlerde bir hiyerarşi olduğunu ya da olması gerektiğini düşünüyor musunuz.?
Amigo Harun : Tribünde insanların derecelendirilmesi diye birşey olamaz insanların orada bulunmasının amacı eğer kendini tatmin...
●Tribünlerde bir hiyerarşi olduğunu ya da olması gerektiğini düşünüyor musunuz.?
Amigo Harun : Tribünde insanların derecelendirilmesi diye birşey olamaz insanların orada bulunmasının amacı eğer kendini tatmin etmek ise bu onlar için kısa ömürlü olur. Bizim düzenimizi bozmaya çalışan insanları biz kendi aramızda elemeye çalışıyoruz zaten. Hiçbir insana zoraki birşey yaptıramazsınız. Bana göre tribünde hiyerarşi sevgiyi saygıyı bitirir.
●Konfeti ve meşalenin yasaklanması ne türlü etkiler doğurdu,görsel manada tribünlerin etkinliği azaldı mı?
Amigo Harun : Konfeti ve meşaleyi yerinde kullandığınız zaman haz duyabilirsiniz. Ama eğer bu takıma zarar verecek ise tabi ki karşıyım. Meşale ve konfeti ile tribünde bi etkinlik sağlanacağına inanmıyorum.
●İnternet imkanlarının artmasıyla birlikte forumlara rağbet arttı ve bu sayede belki stadı görmemiş kişiler dahi eleştiri yapabiliyor.Bu ortamların zararlı olabileceğini düşünüyor musunuz?
Amigo Harun : Ben zararından çok faydalı taraflarını görmeye çalışıyorum. Bilgisayar çağında yaşıyoruz artık. Herkesin bir yaşayış şekli var. Kimi insan internetten kimi insan staddan destek olmaya çalışır. Kimseyi eleştirmenin bir anlamı yok. Herkese saygı duyulmalı.
●Çarsı'nın sürekli medyada yer alması ve eskiye göre popülerlesmeşi Çarsı'nın varoluşunu nasıl etkiliyor?
Amigo Harun : Çarşı uslanmaz,asi bir ruhtur, ancak hissedebilene. Medyanın bizi bu kadar eleştirmesi, iki saniyelik görüntüleri genellemesi,saatlerce vermesi,bizi topluma kötü tanıtması bizi birbirimize daha çok kenetliyor. Çarşının varlığı belli kesimleri rahatsız etse de bestelerimiz herşeyi anlatıyor. Çarşı kendine de KARŞI.
●Taraftarlar,kendileri yaptırdıkları ürünlerden tatmin olmuyorlar.Çarsı
ürünleri konusunda bir eksiklik görüyor musnuz?
Amigo Harun : Evet bu çok büyük bir eksiklik. En kısa zamanda buna çözüm bulacağız. Bunun için de girişimlerimiz var.
●Tribünlerimizde ne tür eksiklikler görüyorsunuz? Yeni ve eski açık tribünlerin yeniden organize olması konusunda bir gelişme söz konusu mu?
Amigo Harun : Kapalı tribünü haricindeki diğer tribünlerin organize olabileceğini düşünmüyorum. Ben kapalı tribününde çok güzel organize olup bütün stadın da kapalıyı yaşamasını hissetmesini ve kapalıyla bağırmasını daha doğru ve daha güzel buluyorum.
●Hiç unutamadığınız maç hangisidir?
Amigo Harun : 0-1 90. dakikada SERGEN YALÇIN'ın Rüştü'ye Kadıköy’de attığı gol.
●Tribünde 'Jilet Harun' olarak da tanınıyorsunuz.Bunun bir hikayesi var mı?
Amigo Harun : Bunu cevaplamamam daha doğru olur.
●Kendinizi Alen Markaryan'ın varisi olarak görüyor musunuz? Kendisi tribünü bırakırsa bu göreve talip olur musunuz?
Amigo Harun : Bunu benim cevaplamamı doğru bulmuyorum. Tribünde hiç kimse kalıcı değildir. Herkes gelip geçicidir. Ben de bu bayrağı teslim aldığım zaman layıkıyla taşıyacağıma inanıyorum. Benim kendimi varis olarak görmem değil de, insanların beni bu göreve layık görmeleri daha çok mutlu ediyor. Alen abinin tribünü bırakmasından daha çok hep yanımda olması,onun tecrübelerinden yararlanmak beni daha çok mutlu edecek.
http://www.youtube.com/watch?v=fx_Y-roqJYA&feature=related
Hüseyin Balcı
11-26-2007, 13:47
Alenin veliahtı yeşildev harun :)
H.Hüseyin Uluçay
11-26-2007, 16:02
ben bu sözleri harun abinin söylediğine inanmıyorum abicim =)
Hüseyin Balcı
11-26-2007, 16:16
ben bu sözleri harun abinin söylediğine inanmıyorum abicim =)
neden böylebir düşünceye kapıldın ?
Hüseyin Balcı
11-27-2007, 15:22
Ayrıca kimse bu kişileri ipsiz sapsız zannetmesin harun aynı zamanda itfaiyeci fatih itfaiyesindeydi yanlış hatırlamıyorsam...
harun kimmiş ya ALEN in velihatı daha yok küçük !!!gölgeler!!! büyük işler başaramaz
Utku Altıncık
11-28-2007, 13:34
alen in velihatımı saçmalamışsın iyiceee küçük gölge ettin adamı yıllardır tribün kovalayan deplasman maçlarına giden herkese saygı göstermek gerek
Adnan Direnç
11-28-2007, 13:51
utkucum +1903 saygı öncelikle :)
arkadaslar tamm da Alen nin velihatı olarak görmüyorum,tabi ki beşiktaş için çalışacak maçlara gdicek amigo görevi bu
Turgay Çetin
11-29-2007, 01:27
arkadaşlar bari siz yapmayın yaaaaaa.medyanın amacı zaten alen abiyi yok etmek siz de buna tuzu biberi olmayın lütfennn...inanmıyorum yaaa
Barış Kahraman
11-29-2007, 02:55
kötü bişe söylememiş doğru şeylerden bahsetmiş.. ben bi yanlış görmüyorum dediklerinde.. alen abi meselesini diyorsanız adam doğru demiş kimse kalıcı değilki herkes gelir geçer ben talibim dememişki bayragı ben alırsam bende zamanım gelince devrederim demiş.. zaten bunun doğrusuda budur.. kimse koltugunda kalıcı değildir..
Barış Kahraman
11-29-2007, 15:41
bu arada Harun abi Hüseyinin abisi gibidir damarına bastınz şimdi Hasusun :) deplasmanlara gidenler ve tribüne takılanlar bilir zaten harun abiyi..
Hüseyin Balcı
11-30-2007, 13:17
Yeşildev harun bu tribüne emek vermiş isimlerdendir Beşiktaşıma karşılıksız zerre kadar destek veren herkese canım feda harunda bu kişilerdendir çok samimi ve sağlam bir Beşiktaşlıdır Alen gidecek harun gelecek diyerek bütün tribünlerde alenden sonraki amigo olarak benimsemiştir 3 sene önce...
Yeşildev harun bu tribüne emek vermiş isimlerdendir Beşiktaşıma karşılıksız zerre kadar destek veren herkese canım feda harunda bu kişilerdendir çok samimi ve sağlam bir Beşiktaşlıdır Alen gidecek harun gelecek diyerek bütün tribünlerde alenden sonraki amigo olarak benimsemiştir 3 sene önce...
Alen gidecek harun gelecek diyerek bütün tribünlerde alenden sonraki amigo olarak benimsemiştir 3 sene önce...
burasını anlayamadım çarşı
Hüseyin Balcı
11-30-2007, 13:46
Alen gidecek harun gelecek diyerek bütün tribünlerde alenden sonraki amigo olarak benimsemiştir 3 sene önce...
burasını anlayamadım çarşı
Anlatayım 3 sene önce Alen abi artık yoruldum kaldıramıyorum emniyetin huzursuzluklarını çekemiyorum ailem ile huzursuzluklar yaşıyorum bırakmayı düşünüyorum dedi sezon sonu bırakacam dedi bunun üzerine alen lehine tezavhuratların yanı sıra yerini bırakacağı kişiler kafada canlandırıldı yeni jenerasyonlarda bu işi kaldırabilecek adaylar kimlerdi ? Emrah ,ceyhun,harun bunların içindede en mantıklısı harun görüldü onun lehine destek verilmişti ama olay kapandı alen gittiği yere kadar gücüm yetene kadar burdayım dedi sonra...;)
Anlatayım 3 sene önce Alen abi artık yoruldum kaldıramıyorum emniyetin huzursuzluklarını çekemiyorum ailem ile huzursuzluklar yaşıyorum bırakmayı düşünüyorum dedi sezon sonu bırakacam dedi bunun üzerine alen lehine tezavhuratların yanı sıra yerini bırakacağı kişiler kafada canlandırıldı yeni jenerasyonlarda bu işi kaldırabilecek adaylar kimlerdi ? Emrah ,ceyhun,harun bunların içindede en mantıklısı harun görüldü onun lehine destek verilmişti ama olay kapandı alen gittiği yere kadar gücüm yetene kadar burdayım dedi sonra...;)
o emrah harun vs. isimleri kim verdi?
Hüseyin Balcı
11-30-2007, 13:52
o emrah harun vs. isimleri kim verdi?
kimse vermedi yeni jenerasyonda ön plana çıkan onlar zaten uff be kardeş senlede anlaşmak ispanya başbakanına laf anlatmaktan zor :)
Adnan Direnç
11-30-2007, 13:53
Grup İçinde Sözü Geçen Kişiler Vermiştir...
kimse vermedi yeni jenerasyonda ön plana çıkan onlar zaten uff be kardeş senlede anlaşmak ispanya başbakanına laf anlatmaktan zor :)
anlaşılmıcak bi durum yok yani ben sadece o isimleri kimin verdiğini merak etmiştim :)
Bülent Girgin
11-30-2007, 14:01
kimse vermedi yeni jenerasyonda ön plana çıkan onlar zaten uff be kardeş
senlede anlaşmak ispanya başbakanına laf anlatmaktan zor :)
türkçemizde daha uygun bir atasözümüz mevcut aslinda utku için bu konularda : " sana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor" :D: :D: :D:
H.Hüseyin Uluçay
12-01-2007, 12:27
birde burada şöyle bir olay vardır, alen in görevi amigoluktur, yani alen direk amigodur çArşı içinde ne kadar yeri olsada çArşı nın başı değildir, alen kaç tane deplasmana gitmiştir? sayısı 1 elin parmağını geçmez.. Harun için bu olay böyle değildir, jilet harunun gitmediği deplasmanı bilmiyorum ben...
Hüseyin Balcı
12-01-2007, 14:32
birde burada şöyle bir olay vardır, alen in görevi amigoluktur, yani alen direk amigodur çArşı içinde ne kadar yeri olsada çArşı nın başı değildir, alen kaç tane deplasmana gitmiştir? sayısı 1 elin parmağını geçmez.. Harun için bu olay böyle değildir, jilet harunun gitmediği deplasmanı bilmiyorum ben...
Adaş sen nedediğinin farkındamısın ? Alenin gittiği deplasman elin parmağını geçmezmiş eminmisin ? ben en az istanbul dışında 30 deplasmana gittim sakarya,trabzon,van,ankara,bursa,sivas,izmir,kocae li bunların hepsindede Alen vardı sen nerden çıkarıyon alenin deplasmana gitmediğini bilmeyenleri bilmediğin konularda yanlış yönlendiriyon gibi ;)ayrıca çarşının başı kimdir o konuyada açıklık getirirsen sevinirim...
H.Hüseyin Uluçay
12-03-2007, 09:40
Adaş sen nedediğinin farkındamısın ? Alenin gittiği deplasman elin parmağını geçmezmiş eminmisin ? ben en az istanbul dışında 30 deplasmana gittim sakarya,trabzon,van,ankara,bursa,sivas,izmir,kocae li bunların hepsindede Alen vardı sen nerden çıkarıyon alenin deplasmana gitmediğini bilmeyenleri bilmediğin konularda yanlış yönlendiriyon gibi ;)ayrıca çarşının başı kimdir o konuyada açıklık getirirsen sevinirim...
o zaman ya sen alen diye başkasını tanıyorsun yada ben aleni tanımıyorum ve hiç birinde görmedim diyorum, doğma büyüme beşiktaşlıyım o kadar maça deplasmana gittim, deplasmanların nerdeyse hiç birinde alen yoktu... sanırım sen alen diye başkasını tanıyorsun..
http://www.istanbul.edu.tr/iletim/81/haberler/foto/omigo.jpg
aynı kişiden bahsediyoruz dimi adaş ??? bak resmini üste koydum alenin yanlış olmasın adaş ;)
Hüseyin Balcı
12-03-2007, 09:55
o zaman ya sen alen diye başkasını tanıyorsun yada ben aleni tanımıyorum ve hiç birinde görmedim diyorum, doğma büyüme beşiktaşlıyım o kadar maça deplasmana gittim, deplasmanların nerdeyse hiç birinde alen yoktu... sanırım sen alen diye başkasını tanıyorsun..
http://www.istanbul.edu.tr/iletim/81/haberler/foto/omigo.jpg
aynı kişiden bahsediyoruz dimi adaş ??? bak resmini üste koydum alenin yanlış olmasın adaş ;)
Şakamı bu adaş eğer şakaysa iyibir şaka değil o deplasmana gitmeyen alenin kaşına ne oldu hiç bilgin varmı nerde olduğu konusunda sen haruna bakmaktan alene dikkat etmemişsin bence özellikle son 2 yıl için ise bu yorumun bişey diyemiyecem 2 yıldır istanbul dışına sadece 2 deplasmana gidebildim malum askerlik girdi araya 2 gittiğim maçtada ordaydı ayrıca neyi kanıtlamaya çalışıyoruz biz alenin türk tribünlerine gelmiş en sağlam amigo olduğunumu oysa konu tartışmaya bile açık değil BENCE ...
H.Hüseyin Uluçay
12-03-2007, 10:02
Şakamı bu adaş eğer şakaysa iyibir şaka değil o deplasmana gitmeyen alenin kaşına ne oldu hiç bilgin varmı nerde olduğu konusunda sen haruna bakmaktan alene dikkat etmemişsin bence özellikle son 2 yıl için ise bu yorumun bişey diyemiyecem 2 yıldır istanbul dışına sadece 2 deplasmana gidebildim malum askerlik girdi araya 2 gittiğim maçtada ordaydı ayrıca neyi kanıtlamaya çalışıyoruz biz alenin türk tribünlerine gelmiş en sağlam amigo olduğunumu oysa konu tartışmaya bile açık değil BENCE ...
son iki seneden bahsetmiyorumki genelde öyledir bu olay, Alen amigo olarak sağlamdır değildir ben onun tartışmasına girmedim zaten, sadece deplasman dedin.. ama ben hiç görmedim..
Hüseyin Balcı
12-03-2007, 10:07
son iki seneden bahsetmiyorumki genelde öyledir bu olay, Alen amigo olarak sağlamdır değildir ben onun tartışmasına girmedim zaten, sadece deplasman dedin.. ama ben hiç görmedim..
Ozaman şöyle yapalım adaş kimse görmediği şey için yorum yapmasın ben gördüklerim için yaptım çünkü çoğu deplasmanımdada fotolar çektim bazılarında alende var bide isteyen birinci ağızdanda öğrenebilir bizzat alene ulaşıp tatmin olmak isteyen varsa özelden istesin alenin cep numarasını verebilirim...
Harunun topicinide dağıttık biraz kusura bakmasın yeşil dev harun...
ARKADAŞIM O ZAMAN GELMEDİ DEMİYECEKSİN GÖRMEDİM DİYECEKSİN KİMSENİN HAKKI KİMSEYE GEÇMEZ !!!!
H.Hüseyin Uluçay
12-03-2007, 10:51
Ozaman şöyle yapalım adaş kimse görmediği şey için yorum yapmasın ben gördüklerim için yaptım çünkü çoğu deplasmanımdada fotolar çektim bazılarında alende var bide isteyen birinci ağızdanda öğrenebilir bizzat alene ulaşıp tatmin olmak isteyen varsa özelden istesin alenin cep numarasını verebilirim...
Harunun topicinide dağıttık biraz kusura bakmasın yeşil dev harun...
ben görmediğim şey için yorum yapıyorum, nasıl mı? gittiğim deplasmanda alen'i görmedim diye yorum yapıyorum, alen'in cep numarasını bulmak sorun değil, harun abinin cep numarası filanda bende var, buradaki mesele şu alen, harun kadar deplasmanlara gitmiyor.. bunu herkes bilir...
Hüseyin Balcı
12-06-2007, 16:58
Dün bu tartışmamızı 1. ağızdan aldığım cevapla noktalamak kısmet oldu dün cvahire gittim akşam arkadaşla ve maçların başlama saati geldiğinde cevahirin yan tarafındaki iddaa bayiine gittim ve karşımda harunu gördüm :) tanışma sohbet faslının ardından önce ceza olayını sordum amigoların oda içinde kendisininde bulunduğu 15 beşiktaşlının ceza aldığını bunlardan alen ve kendisinin ferdi olayından değil amigoluktan olduğunu söyledi fenerdende yücel ve sefa aynı gerekçeyle men edilmiş. sonra adaşımın iddaasını sordum sitedeki topici ve tartışma konusunu anlattım ben oda alenin son yıllarda tribünden özellikle deplasmandan uzak kaldığını biraz söyledi ama yaşı 27 aleninde 40 olduğunu söyledim ben oda muhakkak alende çok gitmişti ama bende uzun yıllar bırakmadım dedi yani sonuç olarak onun iddaası alenden çok yada az gitme noktasında yok benim şahsi görüşüm alen dedim oda bişey diyemem dedi bende çok gittim van dahil her maça asıldım dedi.
Altuğ Özübir
12-15-2007, 19:58
Kadıköymüş ora çıkış yokmuş ordan jilet harun geldi öyle çıktık ordan öyle çıktık ordan oOoo :) :)
Bu röportajı harun abinin verdigine inanmıyorum daha doğrusu sanmıyorum verdiyse bile baya bi oynanmıştır kesin hepimiz biliriz harun abinin böyle sözler kullanmıycagını...
Alen abi konusundada doğru çoğu deplasmana gelmez 3-4 senedir bu tartışılmamalıdır cünkü gittigimiz için biliyoruz ankarada izmir kupa finallerinde görebiliyoruz alen abiyi birde manisaya geldi geçen sene.Başka varmı? Ben hatırlamıyorum valla:)
Kadıköymüş ora çıkış yokmuş ordan jilet harun geldi öyle çıktık ordan öyle çıktık ordan oOoo :) :)
Bu röportajı harun abinin verdigine inanmıyorum daha doğrusu sanmıyorum verdiyse bile baya bi oynanmıştır kesin hepimiz biliriz harun abinin böyle sözler kullanmıycagını...
Alen abi konusundada doğru çoğu deplasmana gelmez 3-4 senedir bu tartışılmamalıdır cünkü gittigimiz için biliyoruz ankarada izmir kupa finallerinde görebiliyoruz alen abiyi birde manisaya geldi geçen sene.Başka varmı? Ben hatırlamıyorum valla:)
bencede boss haklısın bu tarz konuşulmaz
H.Hüseyin Uluçay
01-04-2008, 15:17
bütün yorumlara bakarsanız benim en başta söylediğim şeyin çıktığınız nokta olduğunu anlıcaksınız.. yani bu kadar polemik boşunamıymış? evet.. malesef...
bütün yorumlara bakarsanız benim en başta söylediğim şeyin çıktığınız nokta olduğunu anlıcaksınız.. yani bu kadar polemik boşunamıymış? evet.. malesef...
karıştırıyor olmalısın :S:
Altuğ Özübir
02-12-2008, 21:38
Harun abi aşmış kendını 1 saat once iddaa bayiinde gordumde.. Artık oynamak yerıne makınenın basında bile duruyo :P Yada soguktan kacıp orda sıgınıyo :P
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.