PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ampute Millilerimiz, yarı finale yükseldi

Gökhan Özsoy
11-18-2007, 16:05
Ampute Millilerimiz, yarı finale yükseldi

Dünya Ampute Futbol Şampiyonası'nda Türkiye, çeyrek final maçında İran'ı 1-0 yenerek yarı finale yükseldi.

Antalya WOW Futbol Center'de devam eden şampiyonada Türkiye, çeyrek finalde İran ile karşılaştı. Her iki takımın da kazanmak için büyük çaba sarf ettiği karşılaşmanın normal süresi 0-0 berabere sona erdi.

Büyük çekişmenin yaşandığı iki devreden oluşan 10'ar dakikalık uzatma dakikalarında Türkiye, Barış'ın 69. dakikada attığı golle İran'ı yenmeyi başardı. Bu galibiyetle Türkiye, yarı finale yükseldi.

Yarı finalde rakibimiz Özbekistan

Antalya'da devam eden Dünya Ampute Futbol Şampiyonası'nda, çeyrek final karşılaşmaları sona erdi. WOW Futbol Center'da devam eden şampiyonada çeyrek final mücadelelerinde Türkiye-İran, Brezilya-İngiltere, Rusya-Ukrayna ve Özbekistan-Liberya maçları oynandı. Maçlarda Türkiye, İran'ı 1-0 yenerken, Brezilya İngiltere'yi 3-2, Rusya, Ukrayna'yı 1-0 ve Özbekistan da Liberya'yı 7-1 mağlup etti.
Maçlar sonunda Türkiye, Rusya, Brezilya ve Özbekistan yarı finale yükseldi. Türkiye, yarı finalde Özbekistan ile Rusya da Brezilya ile eşleşti.
Yarı final maçları yarın oynanacak.

Hüseyin Balcı
11-19-2007, 14:08
helal olsun futbolcularımıza maçın özetini izlemek kısmet oldu vermiş oldukları mücadeleyi inanın ibretle izledim gurur duydum bazen engellerinde hiçbirşeye engel olamıyacağını kanıtladılar.rusya ile finalde oynarlar bence ruslarda baya iyi takım.

Gökhan Özsoy
11-19-2007, 14:12
malesef özbekistana 2-1 yenilmişiz:( :(
ama olsun buraya kadar gelmeleride büyük başarı..helal olsun hepsine..

Hüseyin Balcı
11-19-2007, 14:45
malesef özbekistana 2-1 yenilmişiz:( :(
ama olsun buraya kadar gelmeleride büyük başarı..helal olsun hepsine..

yapma ya :doh: valla üzüldüm şimdi hepside final oynayacaklarına inanmıştı bende olsun gözümüzde engelleri yıktılar buraya kadar gelerek.

Mehmet Erhan
11-19-2007, 17:56
yapma ya...bunu beklemiyordum...neyse sağlık olsun...hepsinede ayrı ayrı tebrikler buraya kadar geldikleri için...

Hüseyin Balcı
11-20-2007, 07:29
Dün özbekistan maçının özetini izledim çok şansız şekilde yenilmişiz bir duran top golü maçı çözmüş malesef ama inanın mükemmel mücadele etmişler bugün 3.4. lük maçı oynanacaz.

Hüseyin Balcı
11-20-2007, 13:28
Antalya'da devam eden Ampute Futbol Dünya Şampiyonası'nda rakibi Brezilya'yı uzatma dakikalarında atığı golle 1-0 mağlup eden Türk Ampute Milli Futbol Takımı dünya üçüncüsü oldu.

Kundu Bölgesi Topkapı Otelleri Gündüz Tekin Onay Stadyumu'nda saat 12.15'te başlayan üçüncülük maçında rakibi Brezilya'ya karşı üstün bir oyun sergileyen Ampute Milliler, 64. dakikada Nurettin'in ayağından kazandıkları golle sahadan dünya üçüncüsü olarak ayrıldı.

Maçtan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran golün sahibi Nurettin, bütün engellileri futbol oynamaya davet etti. Nurettin, golün gelişimini ise "Arkadaşlarımın topu atacağı yeri tahmin ettim. Sadece koşup topa vurdum. Çok mutluyum" dedi.

Türk Ampute Milli Futbol Takımı, dün yarı final maçında Özbekistan'a 2-1 mağlup olmuş ve final oynama hakkını kaybetmişti.

Gökhan Özsoy
11-20-2007, 13:45
teşekkürler..helal olsun hepinize..