Orijinalini görmek için tıklayınız : Anket - - Gİtmesİnİ İstedİklerİnİz..
Yavuz Uğurlu
03-05-2008, 23:47
Beşiktaşa zarar verdiğini düşündüğünüz ve gitmesini istediğiniz futbolcu yada yöneticiler kimler????
Yavuz Uğurlu
03-05-2008, 23:51
ilk cvp benden; başkan yıldırım demirören ve menajer sinan engin..
Kartal Şahin
03-05-2008, 23:52
Beşiktaşımıza zarar verebilecek oyuncuların bu camiada bulunmaları son derece affedilemeyecek bi hatadır.Ama oynadıklarıyla hatalı gördüğüm ve pek yararını göremedeğim Baki MERCİMEK olabilir mesela.Savunma hattının bazen iyisi bazend en zarar veren oyuncusu olabililyor hatalarıyla.:dov:
Barış Kahraman
03-05-2008, 23:56
yönetim; hiç birşeyi doğru yapamıyorlar..
s.engin; söylenecek fazla birşey yok..
e.sağlam; benim gözümde t.direktör değil bilgisi çok yetersiz..
b.mercimek; sadece boyu ve kalıbı var başka hiç birşeyi yok..
rico; bitmiş futbolcudan yıldız olmaz..
yozgatlı; beşiktaş ruhu duruşu yok fenerli..
Barış Aygün
03-06-2008, 00:29
yönetim; hiç birşeyi doğru yapamıyorlar..
s.engin; söylenecek fazla birşey yok..
e.sağlam; benim gözümde t.direktör değil bilgisi çok yetersiz..
b.mercimek; sadece boyu ve kalıbı var başka hiç birşeyi yok..
rico; bitmiş futbolcudan yıldız olmaz..
yozgatlı; beşiktaş ruhu duruşu yok fenerli..BUNUN UZERINE LAF SOYLENIR MI ADAŞ SADECE RİCO KONUSUNA KATILMIYORUM MUSADENLE ,:)...:ok: :ok:
Mehmet Erhan
03-06-2008, 08:58
şu an şampiyonluğa giderken bunları konuşmak bence anlamsız...ama şampiyon olamazsak çok şeyler olur...bekleyip göreceğiz...
Barış Kahraman
03-06-2008, 09:01
neden anlamsız mehmet? kötü günde düşene tekmeyimi vuralım? herkesin içinde gitmesini istediği kişi vardır.. hemen gönderilsin falan denilmiyorki.. gitmesini istediklerinizi yazınız diyor.. hee yoksa memnunsan durumdan o senin kararın tabi..
Mehmet Erhan
03-06-2008, 09:04
neden anlamsız mehmet? kötü günde düşene tekmeyimi vuralım? herkesin içinde gitmesini istediği kişi vardır.. hemen gönderilsin falan denilmiyorki.. gitmesini istediklerinizi yazınız diyor.. hee yoksa memnunsan durumdan o senin kararın tabi..
sadece fikrimi söyledim barış...herkesin söylediği gibi...takımın bazı isimlerinden bende memnun değilim tabiki...ama illa bi isim vermemi istiyorsan hemen hemen herkesle ortak fikirlere ben de sahibim...başta başkan, menajer ve antrenör olmak üzere üzülmez,baki,rico,ali t. ve yozgatlı gitsin derim...bi de iyisi alınacaksa bobo ve rüştü...tamam mı oldu mu...
Barış Kahraman
03-06-2008, 11:19
emekki herkesin içinde gitmesini istediğii birileri varmış :)
Altuğ Özübir
03-06-2008, 15:48
Serdar kurtuluş gitmeli.. :D
Kemal Arıcıoğlu
03-06-2008, 20:37
ali tandoğan...ben olsam bir dakika tutmam bu adamı...
Barış Kahraman
03-06-2008, 20:39
bence tandoğana gelene kadar birçok adam gönderilmeli.. başka yöneticiler var kemal unutma..
Kemal Arıcıoğlu
03-06-2008, 20:45
barış beni eleştirmek içinmi buradasın...ben sadece kendi görüşümü söyledim...ben ali tandoğanın gitmesini istiyorum dedim...sanırım açık ve net oldu...
Barış Kahraman
03-06-2008, 20:49
ikili konuşmalarımız sırasında yönetimi eleştiriyordum şimdi yönetimi yazmayınca ben hatırlatiyim dedim.. seni niye eleştiriyim kim ne düşünürse düşünsün saygım var..
Arda Hatipoğlu
03-06-2008, 22:39
yok artık daha neler..ilk once rico gıtmeli 70 yasındakı adamlar gibi,yurucek hali yok
Elif Kaya
03-07-2008, 07:50
yöneticim istifa diyorum yeterlidir sanırım :D Futbolculardan b.Mercimek hiç sevmiyorum bu adamı :@
Sercan Kandemir
03-07-2008, 13:48
bence takima en fazla zarar veren bildigimiz gibi DEMIRÖREN ve ENGIN. Transferlere bakarsak bana göre zarar degilde gereksiz transferler diye düsünüyorum mesela rüstü,yozgatli, diatta,rico ve gordon. Holosko da bence pahaliya düstü üstelik iki önemlöi oyuncu veriyorsun hadi holosko gol atiyor besiktasta iyi isler yapiyor ama 5 milyon+KORAY+BURAK hayatda degil. ama tekrarliyorum holosko besiktasa ilac gibi yariyor
Sercan Kandemir
03-07-2008, 13:51
yöneticim istifa diyorum yeterlidir sanırım :D Futbolculardan b.Mercimek hiç sevmiyorum bu adamı :@
dediklerine lütfen dikkat et :-) ben Bakisiz edemem!!! Bakisiz olmuyor hepiniz diyorsunuz cok hata yapiyor. Ulan öbürkiler hic mi hata etmedi? Örnek:Toraman gecen sene kendi kalesine atiyor bu sene liverpool adama vuruyor kaleye gidiyor g.zan ibo kas rize macinda neler yapdi neler hatalari sirf bakinin üzerine atmiyalim arkadaslar
Nihal Aslan
03-07-2008, 13:54
kimsenın gıtmesını istemıorum ama aynı zamnda kımsenın ghelmesınıde istemiorum takıma herkez durdugu yerde dursun yettı yaaaaa:D
Sercan Kandemir
03-07-2008, 14:02
kimsenın gıtmesını istemıorum ama aynı zamnda kımsenın ghelmesınıde istemiorum takıma herkez durdugu yerde dursun yettı yaaaaa:D
o malesef imkansiz:-) her sene gelen-giden vardir buna profesiyonel futbol diyorlar paran varsa ve avrupada basari olursan istedigin futbolcuyu her zaman alabilirsin bu kadar basit:D bir kac sene sonra delgado da ispanyada top kosturur simdiden söyleyim
Mehmet Erhan
03-07-2008, 14:06
olmaz nihal...en azından 4 5 isim gidecek takımdan...+ bi sol bek,bi sağ bek,bi ön libero bi tanede forvet alınması şart bu takıma...yoksa seneye şimdiki gibi sıkıntılar çekebiliriz olası sakatlıklarda...duruma göre kaleci de alınabilir...
Nihal Aslan
03-07-2008, 15:30
birisinin takımdan gıttıgınde olanları gorduk bırısı alındıgındada gorduk takımı ben dıorumkı bunlar en guzel sabıt durunca ii ellememek lazım fazla:D psıkolojılerı bozuluor adapte olamıorlar ruzgar sert esıor falan fılan
Bülent Girgin
03-07-2008, 17:14
bunu ezel görmesin :D
benim görüsüme göre gitmesi gerekenler : suradaki herkes :D http://www.kartalpencesi.com/forum/forumdisplay.php?f=43
ayrica futbolculardan rico,yozgatli,tandogan,özkan
Sercan Kandemir
04-01-2008, 14:14
tello,zan,holosko,cisse den haric herkez gidebilir!!!!!
Barış Aygün
04-01-2008, 14:32
baki ali yonetım yozgatlı...,uzulmezde artık abı olarak kalsın takımda....
Barış Kahraman
04-01-2008, 18:36
baki, sinan engin, ertuğrul ve tüm yönetim..
Uğur Şimşek
04-01-2008, 20:06
ya bence ertuğrul hoca kalmalı artık bi istikrar yakalamalıyız gidicekler ise:fenerli yozgatlı beşiktaş formasını taşıyamayan baki-ali tandoğan-rico-cisse yerine daha iyi bi orta saha-ibrahim üzülmez
Elif Kaya
04-02-2008, 04:40
Kararımda ısrarlıyım Yönetimi toptan hepsi gitsin istiyorum. Futbolculardanda BAki
Şule Artarlar
04-02-2008, 05:35
Baki zaten artık Allah'ın emri gibi bişey oldu + demiröreni tekrar sölemeye bile gerek yok sanırım..
Erkan Korkmaz
04-02-2008, 15:42
Rüştü
Baki
Ali Tandoğan
Ricardinho
Mehmet Yozgatlı
Cisse
Sinan Engin
Yıldırım Demirören
ve geri kalan tüm yönetim kurulu....
Barış Kahraman
04-03-2008, 03:30
bak ben yozgatlıyı unutmuşum :) onuda ekleyeyim :)
Nihal Aslan
04-03-2008, 04:58
ibrahim üzülmez
cisse
yozgatlı
aslında hemen hemen hepsini yazmak istiorum ama tello ve baki hariç bakinin kalmasının takım adına daha ii olacagını düşünüorum çünkü bir tanede olsa sert oyun oynayan adam lazım
Barış Kahraman
04-05-2008, 08:30
üzülmez abi olarak kalsın yav.. vefasızlık yapmayalım.. yedek olarak beklesin sene sonundada jubile yaparız.. adam kendi cebinden gol ve asist pirimi veriyormuş.. tamam iyi oynamıyor belki ama iyi abi :)
Barış Aygün
04-05-2008, 08:36
bende dedım aynısını ne kadar kotu olsada abı olarak kalmalı takımda sergene yapmadıgımızı ona yapmamız gerekır....gencelere destek olmalı derım ben....besıktaslı olmanın ne oldugunu genclere o asılar bır tek...
Mehmet Erhan
04-05-2008, 13:30
Soru: Gitmesini İstedikleriniz ?
Cevap: Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu, Sinan Engin, Ertuğrul Sağlam...
futbolcuları daha önce zaten yazmıştım... :)
Ezel Özsipici
04-05-2008, 15:30
serdar kurtuluş mu gitmeli adam sakatlıktan cıkamadı diye göndericeksek..ondan sonra onun yerine adam ararız..
bu saaten sonra gitmesi gerek tek şey YÖNETİM..!
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.