Orijinalini görmek için tıklayınız : Ara Transferde Gündeme Gelen Transfer Haberleri..
Gökhan Özsoy
11-19-2007, 12:14
Holosko'ya markaj
Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam da kadroya takviye için kolları sıvadı. Önceki gün Ümit Milli Takımımız’ın Çek Cumhuriyeti’yle 1-1 berabere kaldığı karşılaşmayı takip eden Sağlam, gurbetçi Ceyhun Gülselam’ı izledi. Daha sonra Prag’a geçen ve Çekler’in Slovakya’yla oynadığı 90 dakikayı izleyen Sağlam, Holosko’yu da canlı olarak mercek altına aldı.
Beşiktaş’a sıcak bakıyor
Karşılaşmayı Çek Cumhuriyeti 3-1 kazanırken, Slovakya’nın attığı golün asistini Holosko yaptı. Yıldız oyuncuyla Slovaklar’ın kamp yaptığı otelde görüşen Ertuğrul Sağlam kendisini mutlaka Siyah-Beyazlı formayla görmek istediğini dile getirdi. Holosko’nun da teklife sıcak baktığı bildirildi. Bu arada Lyonlu yetkililerin, haftasonu oynanacak Ankaragücü-Manisaspor maçı için Başkent’e gidecekleri öğrenildi.
Gökhan Özsoy
11-19-2007, 12:15
Vassell bombası
Alınan kötü sonuçlardan sonra devre arasında transfer yapmayı planlayan Beşiktaş, menacerlerin akınına uğruyor. Birçok yıldız oyuncuyla ilgilenen Kara Kartallar’a son olarak Manchester City’nin golcü futbolcusu Darius Vassell önerildi. City’nin 3 milyon Euro karşılığında transfere onay vereceği belirtilirken, tecrübeli oyuncunun da futbol yaşamını Türkiye’de sürdürmeye çok sıcak baktığı dile getirildi.
Sezon başında önerildi
Higuain alınmadan önce golcü arayışı içerisinde olan Beşiktaş’a yine Vassell önerilmiş ancak pahalı olduğu gerekçesiyle tecrübeli futbolcu tercih edilmemişti. City’de teknik direktör Sven Goran Eriksson’un göreve gelmesinden sonra fazla forma şansı bulamayan Vassell, bu sezon sadece 5 karşılaşmada görev yapmıştı. Yıldız oyuncu hakkındaki son kararı Ertuğrul Sağlam’ın vereceği belirtildi.
Gökhan Özsoy
11-19-2007, 12:16
Topuz, Kartal oluyor
Bu sezon takımların transfer listelerinde ilk sıralarda yer alan Kayserisporlu yıldız futbolcu Mehmet Topuz, Beşiktaş'a transfer oluyor. Sabah Gazetesi'nden Fatih Doğan'ın haberine göre; Kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in bilgisi dahilinde teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, Topuz ile bir ön görüşme yaptığı, tecrübeli futbolcunun da yapılan teklife 'evet' dediği öğrenildi. Kayserispor yönetiminin de orta sahadaki silahı Mehmet Topuz için son 1 yıldır ilk kez araya Ertuğrul Sağlam'ın girmesi nedeniyle bir kulübe yeşil ışık yaktığı belirtildi.
ARKADAŞLARINA 'GİDİYORUM' DEDİ
Sakatlığı nedeniyle Milli Takım'dan affını isteyen Topuz'un da milli arkadaşlarına, "Devre arasında büyük ihtimalle Beşiktaş'a gidiyorum. Her konuda anlaşma sağladık" dediği gelen haberler arasında. Mehmet Topuz bu sezon forma giydiği 12 lig maçında toplam 2 gol attı 4 de asist yaptı. Bu arada çalışmalarına bir gün ara veren Beşiktaş bugün tekrar topbaşı yapacak.
Bülent Girgin
11-19-2007, 12:50
bomba patlatmaktan göz gözü görmez oldu :D :D
Volkan Kaya
11-19-2007, 12:59
ıns dogru haberdır cok ıyı transfer olur
Volkan Kaya
11-19-2007, 13:01
haydaa lyon damı gırdı smdı devreyee.smdı manısa fıyat artıttırır
Gökhan Özsoy
11-19-2007, 13:02
lyon gerçekten devreye girmiş olsa holosko neden beşiktaşa sıcak baksın..:D
Adnan Direnç
11-19-2007, 13:05
kaç yaşında bu adam ???
Gökhan Özsoy
11-19-2007, 13:07
1980 doğumlu adnan..;)
bence alınmasın bu adam:S:alamayız zatende..
Volkan Kaya
11-19-2007, 13:23
ben oldum olası sewmıorum bu adamı nedense hıc ısınamadm bunaa
Mehmet Erhan
11-19-2007, 14:15
holosko bizde ben eminim buna...inşallah paletta,carew ve m.topuzuda alabiliriz...
Gökhan Özsoy
11-19-2007, 14:18
carewi napcaz mehmet servetin karşısında bir tane bile hava topu alamadı..
iş yapmaz o adam bizde..
Bülent Girgin
11-19-2007, 14:27
lyonu bunun menaceri ortaya atmistirki biraz daha fazla para koparsinlar besiktastan :( :(
Mehmet Erhan
11-19-2007, 14:32
carewi napcaz mehmet servetin karşısında bir tane bile hava topu alamadı..
iş yapmaz o adam bizde..
carewe kötü diyorsan bi şey demiyorum...kaldıki norveç o maçta takım halinde iyi değildi...
Gökhan Özsoy
11-19-2007, 14:36
carewe kötü diyorsan bi şey demiyorum...kaldıki norveç o maçta takım halinde iyi değildi...
ewt kötü diyorum ve beşiktaşa bir faydası olcana inanmıyorum dewamlılığı olmayan bir oyuncu ve fiyatı çok yksek..
Hüseyin Balcı
11-19-2007, 14:37
bu haberlerin hepsi için ayrı ayrı topic açılmasa daha iyi olmazmı transfer topiclerinde toplansa sanki daha hoş olur forum ...
Gökhan Özsoy
11-19-2007, 14:43
bu haberlerin hepsi için ayrı ayrı topic açılmasa daha iyi olmazmı transfer topiclerinde toplansa sanki daha hoş olur forum ...
haklısın hüseyin ama öle yapıncada o topic içinde olan bir haber başka biri tarafından açılabiliyor..bölesi daha iyi..
Hüseyin Balcı
11-19-2007, 14:51
haklısın hüseyin ama öle yapıncada o topic içinde olan bir haber başka biri tarafından açılabiliyor..bölesi daha iyi..tamam işte öyle yapanlarında topicleri çöpe gider yada herkes transfer topicine açacağı için o sayfayı açınca görür belki o konunun varlığını topic kirliliği olmaz bir bakayım dedim girmediğim sürede yazılan konulara kaç tane transfer ile ilgili konu denk geldi aça aça yoruldum valla :)
Gökhan Özsoy
11-19-2007, 14:54
birleştiriyorum topicleri..=)şimdi nasıl oldu..
Arkadaşlar bundan sonra transfer haberlerini bu topic altına ekleyelim topic kirliliki olmasın.
Hüseyin Balcı
11-19-2007, 14:57
birleştiriyorum topicleri..=)şimdi nasıl oldu..
Arkadaşlar bundan sonra transfer haberlerini bu topic altına ekleyelim topic kirliliki olmasın.
ellerine sağlık modum :) işte ya demirören utansın her yönetim onlar gibi yatmıyor adamlar çalışıyor :icelim: :)
demir1903
11-19-2007, 15:09
holoskoyu İnşallah biz almayız... bu da patlayacak elimizde... gelen futbolcu hem ismi ile hem de futbolu ile kimsenin karşı çıkamyacağı sahada hakemlerin bile saygı duyacağı bir futbolcu olmalı... bu kafayla giderse yanlış yaparlar gene... bakın carlosu aldı adamlar hem rakip hem hakemler saygı duyuyor... adam geldiği ilk mac hakeme küfretti atamadılar... gecen hafta su attı hakeme gene atamadılar... bizim alacağımız oyuncu da böyle saygısız olmasın ama avrupa futbolunda adı olan birisi olsun... ben de neler diyorum ya:D bu yönetimden bunları beklemek aptallık olur bence de:D:D avrupada itibarımız sıfırın altına inmişken hem bosque davası hem de liverpool faciası sonrası biz nasıl kaliteli yabancı alıcaz??? alırız işte en kalitelisi diatta olur...Allah peygamber sabrı versin BEŞİKTAŞ taraftarına... bu yönetim gidene kadar yüzümüz gülmez...
Mehmet Erhan
11-19-2007, 18:30
ewt kötü diyorum ve beşiktaşa bir faydası olcana inanmıyorum dewamlılığı olmayan bir oyuncu ve fiyatı çok yksek..
beğenmediğin carew doğru dürüst maç yapmadan 13 tane gol attı ligde...iyi bi orta sahayla coşar bence...inşallah o veya vassellden biri gelir...bu arada topiçleri birleştirdiğin için teşekkürler...yönetim istifa pençe göreve... :D :P:
Mehmet İpek
11-19-2007, 18:39
CAREW,HOLOSKO, VASSEL noluyo ya bütün sorun şimdi forvetmiydi. arkadaşlar hiçbir transfer takas olmadığı sürece bi işe yaramaz. elimizde mert var,bobo var, hıguan var. daha neler ya. bizim için en önemli transfer oyunu ve oyuncuları koordine edebilecek bir futbolcudur. gerisi sadece top gelirse gol atmak için uğraşır. buda beşiktaş için hem maddi zarar olur, hemde imaj kaybı.
Mehmet Erhan
11-19-2007, 18:42
CAREW,HOLOSKO, VASSEL noluyo ya bütün sorun şimdi forvetmiydi. arkadaşlar hiçbir transfer takas olmadığı sürece bi işe yaramaz. elimizde mert var,bobo var, hıguan var. daha neler ya. bizim için en önemli transfer oyunu ve oyuncuları koordine edebilecek bir futbolcudur. gerisi sadece top gelirse gol atmak için uğraşır. buda beşiktaş için hem maddi zarar olur, hemde imaj kaybı.
söylediklerine katılıyorum...ama carew ve vassell gibi golcülerde lazım...rico ve nobre gider,bide diatta bunlar gelir...higuainide geriye çekeriz...delgadoyla değişmeli oynarlar bence...bence gerekli isimler bu yukardaki 3 forvet...bunuda görmek lazım...
Bülent Girgin
11-19-2007, 19:00
söylediklerine katılıyorum...ama carew ve vassell gibi golcülerde lazım...rico ve nobre gider,bide diatta bunlar gelir...higuainide geriye çekeriz...delgadoyla değişmeli oynarlar bence...bence gerekli isimler bu yukardaki 3 forvet...bunuda görmek lazım...
ertugruluda kayseriye göndeririz sende antrenörümüz olursun ondan sonra gelsin bol gollü galibiyetler :D
Mehmet Erhan
11-19-2007, 19:03
ertugruluda kayseriye göndeririz sende antrenörümüz olursun ondan sonra gelsin bol gollü galibiyetler :D
alay etme abi abartmıyorum şu kadro bende olsa en az 7-8 ini yollayıp 3-4 tane nokta transfer yapar bide sistemimi oturtur sana bile zevk veren bi oyun oynatırdım takıma...ama bizimkide bi hayal...lütfen dalga geçme... :D
Mehmet İpek
11-19-2007, 19:05
alay etme abi abartmıyorum şu kadro bende olsa en az 7-8 ini yollayıp 3-4 tane nokta transfer yapar bide sistemimi oturtur sana bile zevk veren bi oyun oynatırdım takıma...ama bizimdeki bi hayal...lütfen dalga geçme... :D
Mehmet; Ertuğrul hocanın yerine koysana kendini. Kim bilir ne hayaller kurdu otel odalarında. ne şampiyonluklar yaşattı bir gecede.
ve şimdi... BİR SEBEBİ OLMALI
Bülent Girgin
11-19-2007, 19:07
alay etme abi abartmıyorum şu kadro bende olsa en az 7-8 ini yollayıp 3-4 tane nokta transfer yapar bide sistemimi oturtur sana bile zevk veren bi oyun oynatırdım takıma...ama bizimdeki bi hayal...lütfen dalga geçme... :D
oh ne güzel, bu kafayla tamda uyuyorsun demirörene :( :( her 6 ayda bir 7-8 gönder 7-8 transer yap :( :(
Mehmet Erhan
11-19-2007, 19:08
Mehmet; Ertuğrul hocanın yerine koysana kendini. Kim bilir ne hayaller kurdu otel odalarında. ne şampiyonluklar yaşattı bir gecede.
ve şimdi... BİR SEBEBİ OLMALI
bunun iki nedeni var:
1-BAŞKAN
2-MAFYA...
onlar varsa ben zaten yokum... :@
Mehmet Erhan
11-19-2007, 19:10
oh ne güzel, bu kafayla tamda uyuyorsun demirörene :( :( her 6 ayda bir 7-8 gönder 7-8 transer yap :( :(
ne alaka abi...ben her sene yaparım demiyorum...gelir gelmez yaparım ve işime bakarım diyorum...beni o tüpçüyle karıştırma abi... :hii:
Mehmet İpek
11-19-2007, 19:12
bunun iki nedeni var:
1-BAŞKAN
2-MAFYA...
onlar varsa ben zaten yokum... :@
gördün mü bak sende gelsen aynı olacak o zaman. sonra biz burdan bağıracaz mehmet istifa diye :D
Bülent Girgin
11-19-2007, 19:14
ne alaka abi...ben her sene yaparım demiyorum...gelir gelmez yaparım ve işime bakarım diyorum...beni o tüpçüyle karıştırma abi... :hii:
ve bir dahada besiktas baskanina tüpçü deme lütfen mehmet ne kadar kötüde olsa besiktas baskani, biz tüpçü dersek elin eziklerine gaysaraylilarina yem vermis olmuyormuyuz?
Mehmet Erhan
11-19-2007, 19:17
ve bir dahada besiktas baskanina tüpçü deme lütfen mehmet ne kadar kötüde olsa besiktas baskani, biz tüpçü dersek elin eziklerine gaysaraylilarina yem vermis olmuyormuyuz?
tamamda abi elin ağzı torba değilki büzesin onlar der...ben sadece başkan olarak değilde tüpçü olarak gördüğüm için kendisine öyle dedim...başkanlık sıfatına yakışmıyor çünkü...
Bülent Girgin
11-19-2007, 19:39
tamamda abi elin ağzı torba değilki büzesin onlar der...ben sadece başkan olarak değilde tüpçü olarak gördüğüm için kendisine öyle dedim...başkanlık sıfatına yakışmıyor çünkü...
o zaman demirören de, veya demiröten
Gökhan Özsoy
11-20-2007, 14:02
Sağlam, Michalik'i beğendi
Beşiktaş ara transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bir yandan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, diğer yandan menajer Sinan Engin bu haftayı milli maçları izleyerek geçirdiler. Ertuğrul Sağlam'ın cumartesi günü oynanan Çek Cumhuriyeti-Slovakya maçında çıplak gözle izlediği Lubimor Michalik'i beğendiği öğrenildi. Sağlam'ın,
24 yaşındaki genç futbolcu için yönetime "Bizim aradığımız kriterlere uyuyor, eğer çok pahalı değilse alabiliriz" raporunu verdiği belirtildi.
BONSERVİSİ 2.5 MİLYON EURO
Savunmanın göbeğinde oynayan Michalik, kariyerine Slovakya'nın Senec takımında başladı. 2 sezon burada forma giyen Slovak yıldız, Ocak 2007'de İngiliz ekibi Bolton'a transfer oldu. Kısa bir süre Leeds United'a kiralanan Michalik; Bolton formasıyla tek golünü Chelsea'ye atarken, iki kez giydiği milli takım forması altında tek golünü de Birleşik Arap Emirlikleri kalesine yolladı. Michalik'in bonservisinin 2.5 milyon euro olduğu belirtildi.
Mehmet Erhan
11-20-2007, 14:04
michalik ne ya,delirtmesinler adamı...ya gidin ya adam akıllı transfer yapın...
Bülent Girgin
11-20-2007, 14:08
michalik ne ya,delirtmesinler adamı...ya gidin ya adam akıllı transfer yapın...
niye bu adam delimiymis ?
Gökhan Özsoy
11-20-2007, 14:10
bu adamın kiralandığı leeds united bize 6 atan leeds deil şuan ingiltere'de lig1 de mucadele ediyolar..yani 3.lig bi nevi:S: bizim hoca bu adamı bğeniyo..:S
Mehmet Erhan
11-20-2007, 14:10
niye bu adam delimiymis ?
kendim için dedim abi...sinirlendirmesinler manasında...çok komiksin yani... :bö:
Bülent Girgin
11-20-2007, 14:12
kendim için dedim abi...sinirlendirmesinler manasında...çok komiksin yani... :bö:
akıllı transfer yapsinlar demissin, ben seni kastetmemistim
Hüseyin Balcı
11-20-2007, 14:14
bu adamın kiralandığı leeds united bize 6 atan leeds deil şuan ingiltere'de lig1 de mucadele ediyolar..yani 3.lig bi nevi:S: bizim hoca bu adamı bğeniyo..:S
ama sonuçta adamı bolton takımı yeterli görmüş demekki bir ışık varki almışlar premier ligde oynatırlarmı zırzop adamı...
Mehmet Erhan
11-20-2007, 14:14
akıllı transfer yapsinlar demissin, ben seni kastetmemistim
abi düzgün nokta transfer anlamında...transfer için transfer olmasın...onu dedim...sanki sen söylediklerimi anlamadınmı şimdi...demek istediğim gayet açık...
Bülent Girgin
11-20-2007, 14:21
ama sonuçta adamı bolton takımı yeterli görmüş demekki bir ışık varki almışlar premier ligde oynatırlarmı zırzop adamı...
bazen oluyor iste hüseyin :D :D bkz. FC Middlesbrough, tuncay :D :D
Gökhan Özsoy
11-20-2007, 14:22
ewt hseyin al sana son örnek:D
Hüseyin Balcı
11-20-2007, 14:22
abi kimnederse desin benim kriretlerimce tungay iyi topçu adam alışamadı oraya başka örnek ver bir zahmet :)
Gökhan Özsoy
11-20-2007, 14:24
hakan ünsal, hakan şükür..:D
Hüseyin Balcı
11-20-2007, 14:25
hakan ünsal, hakan şükür..:D
ewet haklıymışsınız oluyomuş :kisne:
Bülent Girgin
11-20-2007, 14:43
abi kimnederse desin benim kriretlerimce tungay iyi topçu adam alışamadı oraya başka örnek ver bir zahmet :)
bkz. manu kleberson :D :D
Hüseyin Balcı
11-20-2007, 14:45
bkz. manu kleberson :D :D
Abi sen klebersona kötü topçu diyosan sana lafım yok adam 2002 dünya kupasının yıldızlarındandı mancester da oynayan ilk brezilyalı futbolcuda odur bizde bekleneni veremedi aşı tutmadı.
Volkan Kaya
11-20-2007, 14:46
oyuncuyu tanımıom ama ıyı oyuncuda olablır.bı cok ıyı takımda bole tanınmamıs adamları bulup oynatabılıo ıyıde werım alıolar
Gökhan Özsoy
11-20-2007, 14:47
tabiki birde gururumuz olan tugay kerimoğlu var..
Bülent Girgin
11-20-2007, 14:56
Abi sen klebersona kötü topçu diyosan sana lafım yok adam 2002 dünya kupasının yıldızlarındandı mancester da oynayan ilk brezilyalı futbolcuda odur bizde bekleneni veremedi aşı tutmadı.
orada o kadar basarili olsaydi satarlarmiydi? bak bakayim kaç maç oynamis ingilterede?
Bülent Girgin
11-20-2007, 14:57
oyuncuyu tanımıom ama ıyı oyuncuda olablır.bı cok ıyı takımda bole tanınmamıs adamları bulup oynatabılıo ıyıde werım alıolar
yaaaaa volkan, baskalari verim aliyorlar bizler VEREM oluyoruz :( :( :(
Burak Türüdü
12-10-2007, 21:11
mehmet topuz iyi transfer olur gelirse yaralı olur holoskada idare eder ama daha iyi bi forvet alabilirizz
Savaş Aygün
12-10-2007, 22:04
şu an türkiyede ki en iyi 3 forvetten biri holosko...gelirse çok iyi olur...nolur alın o adamı duyun bizi :)
Bülent Girgin
12-11-2007, 08:38
ara transferde 1- yeni baskan 2- yeni menacer 3- yeni antrenör gelirse iyi olur
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.