PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arda'dan derbi maç için ilginç yorum

Hasret Ergül
10-03-2007, 14:52
Türk futbol tarihine ilk kez seyircisiz oynanan derbi olarak geçen, G.Saray-Beşiktaş karşılaşmasının kilit oyuncusu Arda'dan mücadele ile ilgili ilginç bir yorum geldi...

Sarı-Kırmızılı ekibin yıldız oyuncusu Arda, "İkinci yarıda Diatta oyundan alınmasaydı derbinin sonucu çok farklı olurdu" dedi.

‘Çok yavaş oynuyor’
Galatasaray’ın genç oyuncusu Arda derbi maçın ardından ilginç sözler sarfetti...

Beşiktaş derbisi sırasında başarılı futbolcunun sürekli Diatta’yı işaret ettiği ve karşılaşmanın devre arasında da teknik direktör Kalli’ye “Diatta çok yavaş bir oyunucu. Onun üzerine oynarsak maçı kesin kazanırız” dediği öğrenildi.

Fakat Beşiktaş’ın genç çalıştırıcısı Ertuğrul Sağlam’ın karşılaşmanın ikinci devresinde Senegalli futbolcuyu oyundan çıkarmasıyla bu fırsat kaçtı.

‘Fırsatı kaçırdık’
Sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen Beşiktaş karşısında oynadığı futbolla takdir toplayan Arda, Siyah-Beyazlılar karşısında alınan 3 puanın önemine değinerek, “Bizim için önemli bir maçtı. Kazandığımız için çok mutluyuz. Fakat tarihi bir fark atabilirdik. Diatta çok yavaş bir oyuncu ve onun üstüne oynasaydık çok daha farklı kazanabilirdik. Hocama bunu anlattım. Ne yazık ki ikinci devrede oyundan çıktı ve bu durumu değerlendiremedik” diye konuştu.

kaynak: internetspor.com

Gökhan Özsoy
10-03-2007, 14:55
arda doğru sölemiş diatta beşiktaşın defansında oynamak için yeterli kalitede bir oyuncu değil..

Hasret Ergül
10-03-2007, 14:57
Senin içinde ben bir yorum yapardım ama kendi kendimi banlamak istemem:@

Barış Kahraman
10-03-2007, 14:59
Ardaya hak veriyorum.. Bunu sadece Arda değil sokaktaki adam bile söylüyor ;)

Mehmet Erhan
10-03-2007, 15:04
artist gayseli...sanki kendine fikrini soran olmuş...pis cinconlu...bu işin inönüsüde var arda efendi görüşürüz bakalım...

Elif Kaya
ertuğrul hoca oyundan almasa demek daha çok gol yerdik biz bencede arda haklı

Hüseyin Balcı
arda senin ve bütün gayselilerin ... allah belanı versin senin it bizim topçumuza yorum yapacağına nasıl 3 puan çaldınız o konuyada değin hakemlerle çaldığınız uydurma penaltı uydurma korneri anlat bırak diattayı :offtopic::dov:

Mehmet Erhan
10-03-2007, 15:06
arda senin ve bütün gayselilerin ... allah belanı versin senin it bizim topçumuza yorum yapacağına nasıl 3 puan çaldınız o konuyada değin hakemlerle çaldığınız uydurma penaltı uydurma korneri anlat bırak diattayı :offtopic::dov:

ağzına sağlık abi... :hii::bagir:

Hüseyin Balcı
10-03-2007, 15:20
sağolda valla kendimi zor tutuyorum bu yorumları görünce gündem değiştirmeye çalışıyolar bu gayseli ite söylenebilecek en hafif yorumları yapıyom yoksa bunlar için içimden geçeni anlatsam bırak banlanmak cezaevine bile girerim :dovcem:
şerefsizler şike yapar şikeyide galatasaray vahap beyaz ahmet çakar şerefsizsin galatasaray...

forzabjk06
10-03-2007, 16:36
Arif erdem abisinin yolundan gitmeye devam etsin.O da futbolu bırakınca oynadığı futbolla değil çirkefliğiyle hatırlanır.

Volkan Kaya
10-03-2007, 17:00
o dunku bok once kendı takındakı serwet öküzün baksın ondan snra yıllarca fransa lıgınde oynayan lyon da şampiyonluklar yasayan dıatta ya söz soylesinn suratsız köpek