PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Artik Yeterr!!!!!!!! Yeterr!!!!!!

Barış Aygün
04-13-2008, 13:55
AZ ÖNCE ESKI MACLARIN VİDEOLARINA BAKIYORDUM BU SEZONKILER DAHIL....HAKEM OLACAK DEYYUSLARIN BIZI NASIL BİÇTİĞİNİ GODUKCE AGLAYASIM GELDI...AĞLAMAK İÇİN 2-1LİK LİVERPOOL MACINI ACTIM VE AĞLADIM....NEDEN KIMSE MUDAHELE ETMIYOR NEDEN YAAA!!!NEDEN BIR ALLAHIN KULU CIKIP LANET OLASI BIR ACIKLAMA YAPMIYOR NEDEN!!!...BU KADAR MIACİZ VE KÜÇÜK BİZİM YONETICILERIMIZ AMAÇLARI NEDIR.....BİR TANESİ ÇIKIPTA İSMET ARZUMANA FENER MACINDA HANGI AKLA HIZMET FAUL CALDIN DEMIYOR,GS MACINDA KORNERE CIKMAYAN TOPA KORNER DEDIN DEMIYOR OLMAYAN PENALTIYI VERDIN DEMIYOR....NEDEN İBB MACINDA BOBO'NUN ATILMASI KONUSUNDA ACIK VE NET DELILLER VARKEN CEZANIN INMESINI SAGLAYAMIYOR....VE İBB MACINDA BIZI BITIREN VE FENERI 2 HAFTA SONU ŞAMPIYON YAPAN HAKEM HALA BU MESLEGI SEREFSIZLIGIYLE SURDUREBILIYOR NEDEN YA KIMSE SES ÇIKARMIYOR KORKUYORLAR MI YOKSA BECERIKSIZLER MI YOKSA RANT VE BEŞİKTAŞI SATMAK PEŞİNDELER Mİ??? YA BIRILERI ACIKLASIN BANA YA ÇILDIRMAK UZEREYIM BEN NEDEN BU HAFTA SERDAR OZKANA YAPILAN HAREKETE PENALTIYI VERMEYEN ZIHNIYETE CIKIPTA BIR SOZ SOYLEMIYOR....AMA ARTIK HERSEYIN BI SONU VAR.....BU ALLAHIN BELASI FEDERASYON NEDEN CIKIP ARASTIRMIYOR ŞİKECILERIN ALAYINI KUME DUSURMUYOR...BİZDE DAHIL VARSA SEREFSIZCE BIR HAREKETIMIZ......SON DAMLA TAŞTI ARTIK DUN AKSAM ULAN FULYANIN ISMI BILE DEĞİŞMİŞ BUNA BİLE MÜSADE ETTİNİZ YA...... YETER YA ALLAH BELANIZI VERSIN!!!!!ÇIK BAŞKAN ÇIK KONUS BEE KONUŞŞŞ SAGDA SOLDA AGLAYIP SIZLAMA KONUŞ BE ADAM...SAÇMALAMADAN MANTIKLI KONUŞ GEREKİYORSA VER MAHKEMEYE HAKEMLERIN HEPSINI FEDERASYONU ULAN HİÇ Mİ KAFASI ÇALIŞAN BİR ADAM YOK ŞU KULÜBÜN İÇİNDE......

Bülent Girgin
04-13-2008, 14:15
bu kadar sey istenirmi bir kerede ? :D

Mehmet Erhan
04-13-2008, 14:24
Hakemler bizim canımızı 1980 lerden bu yana yakıyor...bunlar yeni değil...ama bu yıl sanki daha da bi şartlandılar...her maç hakemi konuşur olduk...futbolculara sıra gelmiyor hakemlerden...sen eğer gerçekten bi şeylerin peşindeysen hakemi de yeneceksin...kötü futbolun ardından ezikler gibi çıkıp hakem yaptı hakem etti demeyeceksin(burda lafım kulüp yöneticilerine)...ya takımı yönetmeyi bileceksin ya da adam olup çekip gideceksin...4-5 yıldır acıların çocuğu olup çıktık...yeter artık...sevinmek için sevmediysek verem olmak için de sevmedik...hep hakem hakem demekle olmuyor maalesef...biraz bazı şeyleri görsünler ve rant peşinde koşmaktan vazgeçip gereğini yapsınlar...BEŞİKTAŞ camiası babalarının çiftliği değil...

Barış Aygün
04-13-2008, 14:28
bu kadar sey istenirmi bir kerede ? :D abı yıllar oldu ya yıllar......ısterım sende ıstıyorsun herkes ıstyor...yeter vallahi abi bu kadar olmaz yaa...resmen bır haltlar donuyor yaa...bu kadar acık ortada...artık bıktım yaa...isyanlardayım....