Elif Kaya
10-23-2007, 08:12
Sezon başında Beşiktaş’ın başına geçen Ergin Ataman, hakkında çıkan ‘Bırakıyor’ iddialarını sert biçimde yalanladı. Deneyimli çalıştırıcı, “İstifa edeceğim şeklindeki haberleri artık gülerek okuyorum. Biz çok iyi bir takım kurduk ve şampiyon olmak istiyoruz. Bir kez daha söylüyorum; Barcelona bile istese ayrılmıyorum. Biz yönetimle uyum içinde çalışıyoruz. Beşiktaş’ın bir gücü var, bir büyüklüğü var. Bu kulüp bu gücünü yıllar sonra basketbola da aktardı. Burada beni bir tek üzen konu taraftarımızın basketbol takımına yeteri kadar sahip çıkmaması. Şampiyonluğu kazanmak isterken 200 kombine satıldı. “Nerede Beşiktaş taraftarı?” dedi. Hakkında çıkan söylentilerin kaynağını bilmediğini de söyleyen Ataman sözlerine şöyle devam etti: Beni sevmeyen birileri var mı bilmiyorum. Ben buraya Beşiktaş’ı Avrupa takımı yapmaya geldim. Sonuçta bu sportif bir olay. Başarılı olup olmayacağımızı zaman gösterecek. Ama benim buraya gelmem ve camia içinde takımın başarısından rahatsızlık duyacak birileri varsa bu yönetimsel bir sorundur ve beni ilgilendirmez. Ben bu takımın antrenörüyüm. Beni böyle çekişmelerden uzak tutsunlar. Basketbol camiasında da bana karşı olanlar olabilir. Ben kendi doğrularını söyleyen bir insanım. Bu durumdan rahatsız olanlar olabilir.