Orijinalini görmek için tıklayınız : ATATÜRK Resmi Kaldırılacak!!!
ersen1903
09-27-2007, 14:14
AB Uyum yasaları gereğince devlet dairelerinden Atatürk resimlerinin kaldırılmasını protesto ediyoruz!
Ulusal bilincimizi yavaş yavaş yok etmelerine izin vermeyelim..
İzmir kurtulmuş, çok tatlı bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler... Trene binerler ve kompartımana çekilirler.
Ertesi gün, yaveri, Atatürk’ün kompartımanının kapısını çalar. Atatürk, yorgun, bitkin bir halde kravatını yıkamaktadır. Yaveri: "Paşam bu ne hal, hiç uyumadınız herhalde; niye böylesiniz", der.
"Çocuk, kompartımanıma yastıkla battaniye koymayı unutmuşsunuz, kolumu yastık yaptım ağrıdı, setremi yastık yaptım üşüdüm, uyumadım kalktım", der.
Yaveri: "Aman Paşam! Birimize haber vereydiniz; hemen size bir yastıkla battaniye getirirdik", der.
Ve bir ülke kurtarmaktan dönen komutan tarihi bir cevap verir:
"Geç fark ettim, hepiniz en az benim kadar yorgundunuz, hiç birinize kıyamadım. Önemli olan benim uyumam değil; milletimin rahat uyuması".
ATAMIZ SAYESİNDE NE KADAR RAHAT UYUYORUZ Kİ; HALA UYANAMADIK ?
Adnan Direnç
09-27-2007, 14:43
O Biraz Sıkar Raht Olun Siz Kaldıramazlar :)
Ölüm Fermanlarını İmzalarlar...
Gökhan Özsoy
09-27-2007, 14:47
O Biraz Sıkar Raht Olun Siz Kaldıramazlar :)
Ölüm Fermanlarını İmzalarlar...
kaldırmak yürek ister oda onlarda olmadına göre kalkmaz..kaldırılamaz!!!
Adnan Direnç
09-27-2007, 15:13
Keşke Öyle Bir Cürette Bulunsalarda Kurtulsak Yobazlardan :=)
Utku Altıncık
09-27-2007, 15:31
vay adnanım benim kardeşim :)
kimse cesaret edemez buna yavaş yavaş yitirilen değeler gibi kesinlikle görmesinler bu konuyu zararlı çıkarlar
Mehmet Erhan
09-27-2007, 17:45
öyle bir şeye cesaret edemezler, ederlerse de sonucuna katlanırlar...kolay değil ATAmıza dokunmak...yavaşşşşş...
Şule Artarlar
09-27-2007, 19:51
AB Uyum yasaları gereğince devlet dairelerinden
ATAMIZ SAYESİNDE NE KADAR RAHAT UYUYORUZ Kİ; HALA UYANAMADIK ?
BU CÜMLENİN ÜSTÜNE YORUM BİLE GEREKMEZ..!!!!
Barış Aygün
09-27-2007, 21:58
hööyyttt ne lan bu ne zannedıyor lan bunlar kenıdlerını..yavas kaldırsınlar. . hele bı lafı gecsın bakalım ısyan cıkar memlekette...serefsızlıgın luzumu yok..adam olun!!!!!:.. baslarım ABnın uyum yasalarına
Barış Kahraman
09-27-2007, 22:34
Oldu başka? Ulan AB diye tutturdular ne kültürümüz kaldı ne medeniyetimiz kaldı ne gelenek-görenek kaldı!!! şimdi sıra Atamızamı geldi!!! YAVAŞ OLSUNLAR!!
Hasret Ergül
09-27-2007, 22:36
kolpa haberlere alıştıkta bu kadarda değil kaynak neresi fanatikmi :p
Barış Aygün
09-27-2007, 22:46
adamlar resmen somuruyor bızı farkında mısınız bılmıyorum...SÖMÜRGE ULKESI YAPTILAR BIZI yeter ulan!!!ulan kurtulus savası sızın gıbı kopekler bızı somursun dıye kazanılmadı...avrupanında bırlıgınında Allah belasını versın...bunların ben yaptıgı muzakerelerın taa.....sızın gumruk bırlıgı anlasmanızıda s....m allahını belaları soysuz kopekler....
Gökhan.Şen
08-26-2008, 11:31
yapamadılar yapamazlar.
Serdar Köse
09-21-2009, 13:06
Oldu başka? Ulan AB diye tutturdular ne kültürümüz kaldı ne medeniyetimiz kaldı ne gelenek-görenek kaldı!!! şimdi sıra Atamızamı geldi!!! YAVAŞ OLSUNLAR!!
evet Barış abi AB diye diye sömürülüp duruyoruz her gittiğimizde birşeyimiz karışıyorlar yok yemekler yok kanunlar... eğer ATAMIZA da karışırlarsa bu onların sonundan başka birşey olmaz
Ertürk Yıldırım
09-21-2009, 22:21
ya su Atatürk ün Ası neden küçükkkk????
Ertürk Tekin
02-21-2010, 12:55
denemesi bedava bakalım ne olcak :D Atam keşke sag olsaydında Adamlıgı ögretseydin başımızdakilere
Mehmet Ak
02-21-2010, 13:04
ben yorumları okumadım bile. böyle bişey olmaz olamaz. zaten adamlar bize yaranmak içinmidir gerçekmidir bilmem sürekli Atatük'ü överler. yasaklayarak gözümüzden düşme riskini almazlar. tamamen KOLPA haber. imkansız bir istek. adamlar nerdeyse kendi duvarlarına Mustafa'nın resimlerini asacaklar. lütfen itimat etmeyelim. çıkarları için uğraşanlara malzeme olmayalım. Kemal'in hatrı için.. Gençliğe Hitabeyi bi okuyalım
Ertürk Tekin
02-21-2010, 22:32
etmeyelim memo sen dedin hemen etmiyoruz :D
Samet Sevim
02-21-2010, 22:33
ATATÜRK Resimleri Devlet Dairelerinden Kaldırılmamıştır ..
Memur Bir Baba'nın Oğlu Olarak Kendisinden Bilgi İstedim ve Öyle Bir Şeyin Söz Konusu Olmadığını , Olmayacağını Söyledi ..
Herkesin Hem Fikir Olduğu Tek Nokta Belkide Milliyetçilik ve ATATÜRK ..
O'nun İçin ATATÜRK Resimleri Her Zaman , Her Yerde Olacaktır ..
Artık Bu Tür Asılsız Haberlere Kulak Asmayın Arkadaşlar ..
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.