PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Austin sıkıntı yarattı

Doğan Köksal
11-13-2008, 17:48
Austin sıkıntı yarattı

http://www.karakartal.com/images/haber/2005/bjk-oyak001_1311.jpg

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımızda Austin sıkıntısı yaşanıyor. Ekibimizin sezon başında renklerine kattığı ABD'li oyuncu Mario Trevon Austin'in hafta başından bu yana mazeretsiz olarak antrenmanlara katılmadığı bildirildi.

Kulüp yetkilileri, ABD'li oyuncunun kendilerinden alacağı olmadığını savunarak, gerekli sürenin dolmasının ardından yasal işlem başlatacaklarını kaydettiler. Pivot mevkisinde görev yapan 28 yaşındaki oyuncuyla yolların ayrılacağı öğrenildi.

Kaynak: AA

Öznur Oktay
11-13-2008, 18:01
parasını ödemezseniz antremanlara çıkmaz tabi...adam amerikadan buraya laf olsun diye mi geldi...onun yerinde ben olsam takımdan ayrılır sonra da dava açıp çatır çatır alırdım paramı...

Doğan Köksal
11-13-2008, 18:03
adam sıkılmıştır burdan bahaneside parasını alamadığıdır..Başka ne türlü bahaneleri olucak

Öznur Oktay
11-13-2008, 18:11
adam sıkılmıştır burdan bahaneside parasını alamadığıdır..Başka ne türlü bahaneleri olucak

bahane mi??? valla ben bahane olduğunu sanmıyorum...bence parasını alamadıkları doğru...geçen yıl da bayan basketbolcular parasını alamadı diye haber çıkmıştı...kulüpten yalanlama gelmişti...yalanlayarak herkesi en başta da kendi taraftarlarımızı oyalamaya çalışıyorlar...hadi bizi oyaladın diyelim elalemin oğlunu oyalayamazsın işte...çünkü kimse kimsenin babasının hatrına oynamaz...ben olsam ben de oynamam...

Doğan Köksal
11-13-2008, 18:13
hımm ozaman daha çok böle haber duyucaz..

Yıldırım(Tüpcü) 2 sene daha bizimle :(

alışalım ozaman

Öznur Oktay
11-13-2008, 18:16
hımm ozaman daha çok böle haber duyucaz..

Yıldırım(Tüpcü) 2 sene daha bizimle :(

alışalım ozaman

valla ben alıştım bile...böyle haberler duyduğumda hiiiiiiiiç şaşırmıyorum...bağışıklık kazandım galiba...

Bülent Girgin
11-14-2008, 08:45
http://www.hurriyet.com.tr/_np/6548/6806548.jpg

Kartal’da Austin kaçtı 260 bin dolar da uçtu

Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Cola Turka, ekonomik sorunlar nedeniyle bir yıldızını daha kaybetti.

Alacaklarının ödenmemesi nedeniyle ekim ayının başında takımdan ayrılan Sırp Jovo Stanojevic’in ardından, ABD’li Mario Trevon Austin de siyah beyazlı kulüple bağlarını kopardı.

Geçtiğimiz sezon İtalya’nın Benetton takımında oynayan Austin, temmuz ayının ortasında 800 bin dolar karşılığında Beşiktaş 1 yıllık sözleşme imzaladı. Transfer peşinatı ve aylık taksitleriyle birlikte bugüne dek toplam 260 bin dolar para alan Austin, son 1.5 aydır para alamayınca isyan bayrağını çekti. 15 gündür antrenmanlara çıkmayan ABD’li oyuncu, dün de menajeriyle yönetime haber gönderip takımdan ayrılmak istediğini bildirdi. Bu gelişme üzerine oyuncunun sözleşmesi karşılıklı feshedildi.

Bu durum, ligde sadece 4 maça çıkan Austin’e ödenen 260 bin doların da heba olmasına yol açtı.

Bülent Girgin
11-14-2008, 08:47
bu paralarin hepsini demirörenin borçlarindan düsmek gerekir ! del bosque, gordon, austin ve daha nicelerine kaptirilan paralar zaten ona olan borcumuzun karsiligi kadar yapiyordur.

Mehmet Erhan
11-14-2008, 12:38
takımda iyi oynayan birkaç yabancı isimden biriydi ve o da gitti...yazıklar olsun böyle şubeye de yönetime de...

Salim İnce
11-14-2008, 13:59
Bu haberler artık hiç şaşırmıyorum. O kadar çok alıştım ki. Adam gibi yöneticiler geldiğinde bu tür şeyler olmayacak. O zaman bu haberleri özleyeceğiz. Bu demirörenin ben var ya ta.....

Doğan Köksal
11-14-2008, 14:01
yazık yazık ne diyelim artık

Ata Arslanoğlu
11-15-2008, 23:20
Demek Austin'de gitti he.Austin ve Chatman vardı zaten takımı taşımaya çalışan, oda gittiyse sonumuzu iyi görmüyorum.