PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bak Bak Birileri Ne Demiş

Hasret Ergül
09-10-2007, 12:47
"Beşiktaş'tan korkmayın"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, Portekiz'in Record Gazetesi'nde yayınlanan habere göre; Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Porto'ya Siyah-Beyazlı kulüpten korkmaması tavsiyesinde bulundu.

Beşiktaş'ın kalburüstü futbolcularının Ricardinho ve Cisse olduğuna dikkat çeken Brezilyalı çalıştırıcı, İnönü Stadı'nın atmosferinin muhteşem olduğunu ancak Portekiz ekibinin bu atmosferden çekinmesine gerek olmadığını söyledi. Fenerbahçe teknik direktörü, UEFA'nın Elit Antrenörler Forumu'nda Beşiktaş'ın rakiplerinden Porto'nun teknik direktörü Jesualdo Ferreira ve Marsilya'yı çalıştıran Alberto Emon ile de bir araya geldi.

PORTO FAVORİ

Forumda Portekizce bilmeyen antrenörlere İngilizce'den tercüme yapan Zico, Portekizliler'in Beşiktaş ile ilgili sorularını da cevapladı. Fenerbahçe Teknik Direktörü, Porto'nun Beşiktaş'tan daha yüksek bir statüde olduğunu belirterek, “Porto'nun tarihi var ve favori” dedi. Beşiktaş'ın röntgenini çekmek için erken olduğunu da söyleyen Zico, “Çok hareketli bir takım. Antrenörünü değiştirdi ve oyun sistemini de değiştiriyor” dedi. Beşiktaş'ın kadrosundaki futbolcular içinde sadece Ricardinho ve Cisse'nin vasatın üzerinde isimler olduğunu anlatan Zico, Portekizlilerin İstanbul'daki cehenneme benzeyen ortamın maça nasıl yansıyacağını sorması üzerine de “Korkacak bir şey yok. Harika bir atmosfer var ama Porto'ya zorluk çıkarmaz” diye yorum yaptı.

Hidayet Koç
09-10-2007, 12:49
Türkiye de görev yapan bir teknik adamın bu tarz söylemlerde bulunması düşündürücü..
Ama ne demişler: "Elin ağzı torba değil ki büzesin.."
Konuşssun bakalım konuşabildiği yere kadar.. Elbet onun da susacağı günler gelir...

Hasret Ergül
09-10-2007, 12:50
Bu lafları sana yediricez zico ogün senin suratnı çok merak ediyorum...

Nihat Kayaöz
09-10-2007, 12:52
zico' s zico' s yaranamıyoz.... 11. hafta görüşeceğiz....!!!!!!

Hüseyin Balcı
09-10-2007, 12:55
Hoşt Hoşt başka kapıya

Tankut Benlier
09-10-2007, 12:57

+ 1903 + bilmemne işte hepsi sonuna kadar doğru zico's zico's yaranamıyoruz

Bülent Girgin
09-10-2007, 13:17

selam nihat, yorumunu tam olarak anlayamadim .

Nihat Kayaöz
09-10-2007, 13:20
ben sana msnden anlatıym bülent abi :D

Bülent Girgin
09-10-2007, 13:30
ben sana msnden anlatıym bülent abi :D

açiklamalarin için tesekkürler nihat,

selamlar ve güzel yorumlar :(h5)::(h5)::(h5)::(h5):

Utku Altıncık
09-10-2007, 13:39
ben kızmıyorum ki bu adama normaldir .

Serkan Aksoy
09-10-2007, 21:11
kızmayın fazla zaten Ezico ;)

İbrahim Üstün
09-10-2007, 21:41
bunların bjkyle işi ne kendi kümesiyle ilgilensin önce

derbi sonrası ezico nedcek onu düşünsün

Savaş Aygün
09-10-2007, 21:46
bu zico kim olduğunu sanıyo ya ...daha takım yönetmeyi bilmeyen adam...

Ayhan Arslan
09-10-2007, 22:02
it ürür kervan yürürmüş saçmalamış yine önce kendi takımına baksın sonra BEŞİKTAŞIMIZ hakkında konuşsun

H.Hüseyin Uluçay
09-10-2007, 22:20
bu adam hem türkiyede görev yapıp ekmek yiyo hemde gidip portoyu savunuyo ne lan bu herif iddiamı oynuyo?işin makarası bi yana yapmak istediği sadece moral bozmak, özellikle inönü de ki atmosferden bahsetmiş, ki ne salak bi yorumdur o cehennem gibi bi atmosferi var ama size zorluk çıkarmaz... cehenneme gidipte zorluk yaşamayan varmı??? bir cümlede bu kadar tezat olmaz.. mal insan zico =)

H.Hüseyin Uluçay
09-10-2007, 22:42
yaa Ben Yorum Yapmasam Salak La Salak Olmayayim !!!
biz şimdi salakla salak mı olduk?

Burak Bayrak
09-10-2007, 22:51
yaa Ne Alaka Anlatmak İstedİĞİm O DeĞİldİ Neysee Ben Sİlİyİm En İyİsİ Mesajimi Da :(:(:(:(

Kemal Arıcıoğlu
09-10-2007, 23:38
kedi uzanamadığı ete mundar dermiş...aldırış etmeyin bence

Ezel Özsipici
09-11-2007, 15:19
ya allhım bu adam gene abuk subuk konuşmuuşş zico bey geçen gnükü gaztedeki interin açıklamsını okumamıs galiba"fener korkulacak bir rakip değil"demiş adamlar sen hala konuşyon zico bey:@görüşücez kimin kimden korkmaması gerektiğini 11.hafta sen bizden kork zico beyy!!:@