PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Baki Pes Etmiyor.

Gökhan Özsoy
09-10-2007, 11:10
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın fazla forma şansı tanımadığı Baki Mercimek, çalışmalarını aynı tempoda sürdürüyor.

http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_2211_baki280.jpg

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın fazla forma şansı tanımadığı Baki Mercimek, çalışmalarını aynı tempoda sürdürüyor. Genç olmasına karşın yıllardır profesyonel futbol oynadığını belirten Baki, “Moralimi bozmuyorum. Futbolda her şey var. Ben çalışıp, hocamın gözüne girmek istiyorum. Eğer iyi oynarsam, geçen sezon olduğu gibi formayı giyeceğime inanıyorum” dedi.

Murat Şahin 1 ay sonra...

Kulüp doktoru Ayhan Optur, Beşiktaş’taki sakat oyuncuların son durumu hakkında bilgi verdi. Milli takım kampından çıkarılan Gökhan Zan ile Ricardinho’nun durumlarının hafta içi netlik kazanacağını belirten Optur, “Murat Şahin 1 ay sonra tam kapasiteyle oynayabilir” dedi.

Utku Altıncık
09-10-2007, 11:26
iyi kesiyorda çok basit hatalar yapıyor birkeç metre öteye pas vere bilse onun içinde bizim içinde çok iyi olacakama bir yıldır aynı hiç geliştirmdi kendini

Nihat Kayaöz
09-10-2007, 11:29
walla ben seviyorum bakiyi...anı tuttuğu zaman mevkisinin en iyisi ama anı da yılda 1 maç tutuyo =))

Gökhan Özsoy
09-10-2007, 11:30
walla ben seviyorum bakiyi...anı tuttuğu zaman mevkisinin en iyisi ama anı da yılda 1 maç tutuyo =))

zaten bakiyi besiktaslıların büyük çoğunluğunun sevmemesi bu yüzdendir..:)
bence en kısa zamanda kendine bi takım bulsun devre arası gitsin biraz top oynasın..;)

Savaş Aygün
09-10-2007, 11:33
gitsin ya çalışmasın...sağlam bey yanlışlıkla beğenir yandık o zaman :)

Barış Aygün
09-10-2007, 12:15
bence her mac topu alıp 3-5 kere rakıp kaleye calımları basa basa gıder ve defans da ıyı adam tutarsa cok bahtıyar olucam...

Hüseyin Balcı
09-10-2007, 12:41
kalsın belki ihtiyaç duyulur iyi bir profosyenel