PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Banko Toraman

Gökhan Özsoy
10-27-2007, 12:54
http://www.karakartal.com/images/haber/2005/ibrahimtoraman032.jpg

Ertuğrul Sağlam takımın başına geçtikten sonra, Beşiktaş’ta çok şey değişti... Gelenler oldu, gidenler oldu, oyun düzeni değişti... Sağlam, sadece İbrahim Toraman’a dokunmadı! Vicente Del Bosque döneminde transfer edilen milli futbolcu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın değişmez ismi oldu. Sezonun ilk maçı olan Süper Kupa finalinden bu yana tüm maçlarda görev yapan İbrahim Toraman, sergilediği performansıyla genç takım arkadaşlarına örnek oluyor...

Rekor kırmak istiyor

Tüm maçlarda görev yapmak istediğini dile getiren genç futbolcu, “Geçen yıldan bu yana çok şey değişti. Artık çok daha iyi futbol oynuyoruz. Allah sakatlık vermezse, liglerde bugüne kadar bir ilki gerçekleştirip tüm karşılaşmalarda 90 dakika oynamak istiyorum. Tek endişem, görev yaptığım bölge itibariyle kart görüp cezalı duruma düşmek. Elimden geldiğince dikkatli olup, arkadaşlarımı yalnız bırakmayacağım” dedi.

Mehmet Erhan
10-27-2007, 14:15
şu adamın soyadını bi öğrenemediniz toroman değil,TORAMAN...başlığı düzeltin lütfen... :D

Utku Öz
10-27-2007, 17:11
kim ne dersi desin liverpool macının tek yıldızı defansımızın dinamosu ;)

Ayşegül Alparslan
10-27-2007, 22:18
şimdi yorum yapsam beni başka forumlara yada topiçlere yönlendircekler en iyisi susmak:D ama çok seviyorum yaaa onu takım için varını yoğunu koyuyo ortaya

Gökhan Özsoy
10-28-2007, 14:55
şimdi yorum yapsam beni başka forumlara yada topiçlere yönlendircekler en iyisi susmak:D ama çok seviyorum yaaa onu takım için varını yoğunu koyuyo ortaya

hasrettt uzun zamandır uğramıyo ayşegul o topici sana devredelim..=))

Ayşegül Alparslan
10-28-2007, 19:08
yok canııım sana yeni topiç açalım demiyoda :D onu sana devredelim diyo:hıh:

Gökhan Özsoy
10-28-2007, 19:17
yok canııım sana yeni topiç açalım demiyoda :D onu sana devredelim diyo:hıh:

ayşegul bu konuyu burda kapatalımda sohbet bölmnde anlatayım sana:D
konuyu dağıtmak istemiyorum..

Gökhan Özsoy
10-28-2007, 19:20
gece yarısı operasyonuyla gelmişti bize ne güzel gundu bee..:D
inş dahada iyi olur..beşiktaş toramanla daha güzel..

Ezel Özsipici
10-28-2007, 20:28
Tribünde buna hep son somuray diolar:D: liverpoll macında canakkale geçilmezi gösterdi bir kaç hata hariicnde sezonu iyi götrüüyo ben onun beşiktaş sevgisine gönülden inanıyorum Uzun yıllar beşiktaşta kalır inşallahh:))

Barış Aygün
10-29-2007, 11:27
bence bıraz dınlenmesı lazım kac mactır ılk 11 cok yoruldu hata yapmaya basladı. . rıze macında dınlenmelı fener macında da gokhan dınlenmelı...