PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Barış'tan 'Milli' rest!

Gökhan Özsoy
02-16-2008, 14:14
Barış'tan 'Milli' rest!
Alman 2.Ligi Essen'den geldiğinde Barış Özbek’i kimse tanımıyordu. Gurbetçi futbolcunun yıldızı G.Saray’da gösterdiği üstün performans ile parladı. Feldkamp’ın gözdesi oldu. Alman Ümit Milli Takımı’nda top koşturan Özbek’in ay yıldızlı formayı giymesi için birçok kişi aracı oldu. Ancak Milli Takım heyeti Barış için somut bir adım atmadı.

Euro 2008’te Alman Milli Takımı’nda forma giymesi beklenen Barış Özbek, "Bu duruma düştüğüm için ve Türk Milli Takımı’nda forma giyemeyeceğim için çok üzgünüm. Ama bunda benim bir suçum yok. Kimse bana kızmasın. Küsmesin. Çünkü beni görmezden geldiler. Milli Takım yetkilileri beni kaale almadılar. Can attığım Milli Takım formasını giymem için kimse bir çaba göstermedi. Bazı büyüklerimiz böyle olmasını istedi" diyerek üzgünlüğünü dile getirdi. Sakatlığı sebebiyle Leverkusen maçında forma giymeyen Serkan Çalık ise Avrupa arenasında oynamayı çok istediğini belirtirken, "Uluslararası maçlarda heyacanım ve isteğim kat ve kat artıyor. Leverkusen sınavı benim oynamam gereken bir maçtı" dedi.

Mehmet Erhan
02-16-2008, 15:58
barış da önder gibi uğur yıldırım gibi veya diğer akla gelmeyen isimler gibi bi kayıptır...milli takımın geleceğini oluşturabilecek isimleri tek tek elimizden kaçırmaya başlıyoruz..bu kadar sorumsuzluk olamaz...inanılacak gibi değil... :S:

Adnan Direnç
02-16-2008, 16:03
önderle uğur yıldırmmmııı eminim çok büyük bir kaybımız olmamıştır :D ayrıca barış düz bir topçudur aklını kulanıyor bsit oynuyor o yüzden böyle zeki adamlara ihtiyacımız var :)

Gökhan Özsoy
02-16-2008, 16:08
önder ve uğur'u geçelimde mesut özil kaçtı elimizden..:(

serkan çalık'ın durumu ne acaba:S:

Mehmet Erhan
02-16-2008, 16:10
önderle uğur yıldırmmmııı eminim çok büyük bir kaybımız olmamıştır :D ayrıca barış düz bir topçudur aklını kulanıyor bsit oynuyor o yüzden böyle zeki adamlara ihtiyacımız var :)

bi servetten veya hakan şükür den iyidir önder ve uğur...bana göre de çok büyük olmasa da kayıp sayılır...ama emre aşık, tümer,servet,hakan şükür gibi adamların alınması bunların alınmasından iyidir diyorsan da o senin fikrindir saygı duyarım...barışı kaçırdıkları gibi serkan çalıkı ve mesut özili de kaçırmazlar ellerinden umarım...yoksa kaçırdık mı acaba... :ss:

Adnan Direnç
02-16-2008, 16:14
non-stop orda stop :D hiç kimseyi hakan şüküre değişmem hatta bi 10 yıl oynasaa yeridir o adam varmı yerine koyabildiğimiz bir golcü yok ne gelir nede geçer hakan şükür gibisi :)

ayrıca uğur sadece firkik atar oda hollanda da kaldı Türkiye de daha duymadım firkikten golünü bakalım yeni takımında ne yapacak gaziantep de mesut zaten kaçtıda serkan çalıkı bilemem...

Mehmet Erhan
02-16-2008, 16:18
non-stop orda stop :D hiç kimseyi hakan şüküre değişmem hatta bi 10 yıl oynasaa yeridir o adam varmı yerine koyabildiğimiz bir golcü yok ne gelir nede geçer hakan şükür gibisi :)

ayrıca uğur sadece firkik atar oda hollanda da kaldı Türkiye de daha duymadım firkikten golünü bakalım yeni takımında ne yapacak gaziantep de mesut zaten kaçtıda serkan çalıkı bilemem...

uğur gaziantepte değil sivasta... :D hakan şükür konusuna gelince bence bu yıl son olmalı artık...elinde ümit karan,halil,nihat,fatih tekke gibi adamlar varken illede hakan şükür demek diğerlerine yapılmış büyük bi saygısızlıktır bence...tamam hakan şükür şu anda en iyisi ama artık yaşıda 37...elbet bi gün bırakacak takımı...bu hep böyle kalmaz...ayrıca futbolunun en verimli çağını yaşayan tugay bile kenara çekildiyse tümer,hakan şükür ve rüştüyede yol verilmeli artık...birazda gençlere ve gurbetçilere yönelinmeli... sonları mesut özil ve barış gibi olmadan...yoksa ilerde bu kaybettiklerimize çok yanarız...iş işten geçmeden bi şeyler yapılsın artık...

Gökhan Özsoy
02-16-2008, 16:20

hakan şükürü bende değişmem kimseye..
uğur yıldırımın o frikik yarışmasında attıklarından başka golü yok bildiğim kadarıyla ve şuan antepte küme düşerler belki:)) (sivasa nezamn geçti..)

mesut çoktan kaçtı umarım serkan kaçmaz..

Gökhan Özsoy
02-16-2008, 16:22
tugay kendi isteğiyle kenara çekildii..
bence hakan 37 yaşında olmasına rağmen euro08'de kadroda mutlaka olmalı.. rüştüde mutlaka olmalı.. servet ve tümer'e belediye baksın:)

Mehmet Erhan
02-16-2008, 16:24
tugay kendi isteğiyle kenara çekildii..
bence hakan 37 yaşında olmasına rağmen euro08'de kadroda mutlaka olmalı.. rüştüde mutlaka olmalı.. servet ve tümer'e belediye baksın:)

kenara çekildi demişim bende zaten...kenara çektiler demedim... :D rüştü ve şükür konusuna gelince bence artık miladları doluyor euro 2008 onların son organizasyonları olur...kaldıki biz ne dersek diyelim boşa konuşuyoruz bazen...çünkü son kararı veren futbol duayenimiz sinyör terim... :ss: servet ve tümer için söylediklerine de aynen katılıyorum...:D

Gökhan Özsoy
02-16-2008, 16:29
anlaştığımıza sevindim mehmet kusura bakma yanlış anlamışım=)

ama şu serkanı kaçırrmasınlar bee:(

Mehmet Erhan
02-16-2008, 16:33
estağfurullah gökhan ne kusuru... :D bende sevindim anlaştığımıza...en azından servet ve tümer konusunda... ;)