PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başkan'a destek!

Gökhan Özsoy
11-06-2007, 02:16
http://www.karakartal.com/images/haber/2005/big_temp.jpg

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanlığı, hakem hataları konusunda Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'in tepkilerini desteklediğini, ancak maçlara PAF takımıyla çıkma düşüncesini daha geniş bir çerçevede ele alarak değerlendirmesinin, Beşiktaş'ın çıkarına olacağını bildirdi.

Beşiktaş Kulübü Divan Başkanlık Kurulu'nun, Danışma Kurulu ile bugün gerçekleştirdiği olağanüstü toplantı sonrasında yaptığı yazılı açıklamada, 2007-08 futbol sezonunun ilk haftasından itibaren, Beşiktaş'ın hemen her maçında aleyhine hakem hataları oluştuğu, MHK Başkanı Hilmi Ok'un da bunu bir televizyon programında onayladığını ve Beşiktaş'ın haksızlığa uğradığını itiraf ettiği kaydedildi.

Beşiktaş Futbol Takımı aleyhine oluşan hakem kararlarının, şampiyonluk yarışındaki rakipler lehine, puan cetvelindeki sıralamada belirleyici olduğu belirtilen açıklamada, ''Fenerbahçe maçından sonra yönetim kurulu başkanımız Sayın Yıldırım Demirören'in bu haksızlıklar karşısında gösterdiği tepki, tüm camiamızın üzüntülerine tercüman olmuştur'' denildi.

Divan Başkanlık Kurulu'nun, Demirören'in tepkisini desteklediği dile getirilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

''Bundan sonra oluşacak haksızlıkların da takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyor, tüm resmi kurum ve kuruluşlara, her kademesindeki görevlileri de daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.

Sayın Demirören'in haklı tepkisini desteklemekle beraber, uygulamayı düşündüğü konulardaki beyanlarının Beşiktaş sevgisinden ve başkanlık görevinin getirdiği sorumluluktan kaynaklandığı düşüncesindeyiz. Bu nedenle, başkan ve yönetim kurulumuzun, olayları ve alınacak önlemleri daha geniş bir çerçevede ele alarak değerlendirmesinin veya düşünülen acil önlemlerin zamana yayılarak hayata geçirilmesinin, Beşiktaş'ın üstün menfaatleri açısından uygun olacağı kanaatindeyiz.''

Aylin Şengül
11-06-2007, 08:52
ne desteği???
Bu basiretsiz yönetimin başarısız olacağı, Beşiktaşımın haklarını savunmayacağı, bizim sabır testimizi kıracağı daha başından belliydi. Bunlardan artık bir şey beklemek aptallık olur.
Hassas bir denge ve büyük bir çarktır uğraşmamız gereken. Böyle yönetimsel, göstermelik tepkilerle hiçbiryere varılmaz.

Göbekten bağlı olunan bir federasyona karşı HİÇ biryere varılmaz....
artık çenesini yormasın boşuna ne konuşsa inandırıcı gelmiyor bide destek olmak .....

Hasret Ergül
11-06-2007, 09:37
Ben destek olucam başkan sana sen önden yürü :D

Utku Öz
11-06-2007, 12:26
sen sözlerinde sabit dur tükürdüğünü yalama mert ol bu camia her zaman arkanda

Volkan Kaya
11-06-2007, 13:01
bu tepkıde sonuna kadar haklı buluyorum baskanı hem dusunuyorumdaw daha ıyı bı fıkır de bulamıorum cunku konusana 3 ay ceza werılıo bence paf takımla cıkma fıkrı ıyı bır tepkı olucaktır

Barış Kahraman
11-06-2007, 13:06
demirörene desteğimi değil günahımı vermem..