PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Basketbolda Tehlike Çanları Çalıyor

Mehmet Erhan
06-11-2008, 13:14
Beşiktaş Basketbol takımında sessiz bekleyiş düşündürüyor...

Geçtiğimiz sezon Çeyrek finalde elenerek şampiyonluk hedefini kaybeden Beşiktaş ColaTurka erkek basketbol takımında işler ağır gidiyor. Ergin Ataman ve Ufuk Sarıca'nın Efes Pilsen'e imza atmasının ardından genç oyuncu Sinan Güler'inde hocasını takip etmesi, Erkan Veyseloğlu'nun Banvit'e Kaptan Onur Aydın'ın Mersin Büyükşehir Belediyespor'a transfer olması, Geçen sene oynayan yabancı oyuncularla hala anlaşılmaması Beşiktaş'lı basketbol severleri umutsuzluğa itiyor. Transfer edilmek istenen basketbolcuların hoca belirsizliğinden dolayı başka kulüplerle anlaşarak yaz tatillerine başlamak istemeleride ayrı bir konu. Bilindiği gibi Ümit Türkoğlu ve Ümit Sonkol için girişimlerde bulunuldu ancak bu oyuncular başka kulüplerle anlaşarak tatile çıktı bile.

Hoca konusunda geç kalınması transferleride zora soktuğu bilinen bir gerçek. Bu sene harcanması planlanan mevcut bütçenin, geç kalınmasından dolayı alınacak oyuncuların kalitesinin düşmesi ve son dakika fiyatların yükselmesinden dolayı bu bütçenin heba olacağı ortak kanı. Hoca konusunda yönetici Şeref Yalçın'ın Murat Didin ile sık görüştüğü bu yüzden karara varamadığı kulağımıza gelen haberler arasında. Elde kalan Teknik kadro'nun Didin haberlerinden çok rahatsız olduğu ve hoca konusunun bir an önce sonuca bağlanmasını istedikleri bildirildi.

Görüşlerini aldığımız Burak Bıyıktay ''Teklif edilmesi halinde göreve hazır olduğunu, Beşiktaş'ın hocasız kalmayacağını'' söyledi.

Bu arada Şube Kaptanlığı konusunda adı geçen Deniz Erda HABER1903'e yaptığı açıklamada'' Ben Beşiktaş'a gönül vermiş biriyim, her zaman yardıma hazırım. Ama benim bir duruşum, bir kariyerim var. Bana henüz resmi bir teklif yapılmadı, sadece fikir alışverişinde bulunuldu. Elele verildiğinde başarılamayacak hiçbirşeyin olmadığına inananlardanım. Ancak ben hiç bir zaman pasif kalamam bu benim yapıma ters. Ortam düzgün olursa seve sev yardımcı olurum, çekişme ortamlarında bulunmak istemem'' dedi.

Şeref Yalçın'ın Basketbol'un içinden gelen bir yönetici olmaması ayıp değil, Fakat Yalçın Basketbol'dan anlayan kurmaylarını etrafına toplamayıp transferlere hız vermez ise Tehlike çanları o zaman çalmaya başlar, gelecek sene hem Beşiktaş taraftarlarını çok üzer hemde kendisi çok üzülür. Bizden söylemesi..

haber1903.com

Mehmet Erhan
06-11-2008, 13:15
bu sezon anlaşılan o ki sadece futbolla ilgilenilecek ve geriye kalan branşlara yatırım bile yapılmayacak...geçen yıl şampiyonluğa oynarken bu sezon düşmemeye oynayacağız gibi bir düşünce var içimde...çok yazık... :(

Ezel Özsipici
06-11-2008, 16:14
oohohooo bir 60 sene daha bekliycez galiba baskette sampiyonluk için ilgilenilmiyor herkez dagıldı. . oysa ne güzelde baslamıstı hersey!! off off :(

Nuray Kurt
06-11-2008, 18:03
basketbol mu o da nesi?yönetimin böyle bir branşımız oldugundan haberi bile yok.bize de unutturmaya çalışıyorlar.

Barış Kahraman
06-11-2008, 19:42
şu harcadıgımız para başka bir yönetimin elinde olsaydı Beşiktaş her branşta şampiyon olurdu.. 100.yılımızda basket hariç her branşta oldugumuz gibi!!

Şule Artarlar
06-11-2008, 19:56
Basketbollda bişe sans bırakmadılar ya...