PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Batuhan:Herşey Çok Çabuk Değişti

Kemal Arıcıoğlu
09-09-2007, 16:06
Batuhan: Her şey çok çabuk değişti
G.Antep’e uzatma dakikalarında attığı golle takımına 3 puan kazandıran ve bir anda manşetlere çıkan Beşiktaş’ın genç forveti Batuhan Karadeniz, “Asla şımarmayacağım” dedi

PAF takımında oynadığı 89 maçta 226 gole imza atarak kırılması güç bir rekorun sahibi olan 16 yaşındaki yıldız oyuncu, "Daha düne kadar İnönü'de top toplayıcılık yapıyordum. Şimdi ise İnönü'de hayranlıkla seyrettiğim futbolcularla birlikte A takımda forma giyiyorum. Benim için her şey çok çabuk gelişti. Şampiyonlar Ligi kadrosunda bile varım. Bunlar benim için hayaldi" diye konuştu.

"Profesyonelliğe alışıyorum"
Başta Ertuğrul Sağlam olmak üzere takımdaki herkesin kendisine yakın ilgi gösterdiğini söyleyen Batuhan, "Beni sürekli eğitiyorlar. Daha iyi olmam için çaba gösteriyorlar. Ben de onların bir dediğini iki etmiyorum. Şu an için profesyonelliği öğrenmeye çalışıyorum. Her büyüğümden bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Benden büyük ağabeylerimle girdiğim ikili mücadelelerde ayakta kalmaya çalışıyorum. Güçlendiğim zaman taraftarlarımız çok daha iyi bir Batuhan seyredecek. Bulunduğum yerin kıymetini biliyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" diye konuşt

Hasret Ergül
09-10-2007, 15:22
Beşiktaşımız'ın genç yeteneği Batuhan Karadeniz futbol aşkıyla yanıyor

Altyapıdan yetişip, 16 yaşında Beşiktaş A Takımı'na girme başarısını gösteren Batuhan Karadeniz her şeye rağmen ayaklarının yere bastığını belirtti. Genç oyuncu, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birinde forma giymenin herkese nasip olmayacağını belirterek "Daha düne kadar ekranlardan seyrettiğim ağabeylerimle beraber idmanlara çıkıyorum. 16 yaşındayım ve bu sene Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansım var. Şampiyonlar Ligi'ni bugüne kadar hep televizyondan seyrettim. Ama şimdi formasını giydiğim takım Devler Ligi'ne kaldı. Bu nedenle çok mutluyum" diye konuştu.

Yataktan kalkıp oynayacak!

Sürekli olarak futbol düşündüğünü söyleyen Batuhan Karadeniz, şöyle devam etti:
"Futbolla yatıp, futbolla kalkıyorum. O kadar çok seviyorum ki, bazen gece yatağımdan kalkıp top oynayasım geliyor. Ertuğrul hocama bana şans verdiği için çok teşekkür ederim. Hem hocamız, hem de menajerimiz Sinan Engin benimle çok ilgileniyor. Taraftarımızın bana olan ilgisini ve sevgisini karşılıksız bırakmamak için elimden geleni yapacağım."

Teyfik Mercan
09-11-2007, 08:30
Batuhan Karadeniz, "Daha düne kadar televizyondan izlediğim Şampiyonlar Ligi'nde şimdi futbolcu olarak yer alacağım. Çok mutluyum" diye konuştu

Altyapıdan yetişip, 16 yaşında Beşiktaş A Takımı'na girme başarısını gösteren Batuhan Karadeniz her şeye rağmen ayaklarının yere bastığını belirtti.
Genç oyuncu, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birinde forma giymenin herkese nasip olmayacağını belirterek "Daha düne kadar ekranlardan seyrettiğim ağabeylerimle beraber idmanlara çıkıyorum. 16 yaşındayım ve bu sene Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansım var. Şampiyonlar Ligi'ni bugüne kadar hep televizyondan seyrettim. Ama şimdi formasını giydiğim takım Devler Ligi'ne kaldı. Bu nedenle çok mutluyum" diye konuştu.

Yataktan kalkıp oynayacak!

Sürekli olarak futbol düşündüğünü söyleyen Batuhan Karadeniz, şöyle devam etti:
"Futbolla yatıp, futbolla kalkıyorum. O kadar çok seviyorum ki, bazen gece yatağımdan kalkıp top oynayasım geliyor. Ertuğrul hocama bana şans verdiği için çok teşekkür ederim. Hem hocamız, hem de menajerimiz Sinan Engin benimle çok ilgileniyor.
Taraftarımızın bana olan ilgisini ve sevgisini karşılıksız bırakmamak için elimden geleni yapacağım."

Ertuğrul Sağlam sakatları bekliyor
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ankaraspor maçı kadrosunu kurabilmek için sakatların son durumunu bekliyor. Kulüp doktoru Ayhan Optur, sakatlığı nedeniyle Milli Takım'dan çıkarılan Gökhan Zan ile Ricardinho'nun durumlarının hafta içinde belli olacağını belirtti. İki oyuncunun da durumunun henüz netleşmediğini söyleyen Optur, takımla idmanlara başlayan kaleci Murat Şahin hakkında ise şöyle konuştu: "Kademeli olarak antrenmanlara başladı. Bir ay içerisinde tam kapasiteye ulaşacaktır."

Milliyet Gazetesi

H.Hüseyin Uluçay
09-11-2007, 08:54
yavrum batuhan yürü bakalım, sende 16 yaşında gir şu şampiyonlar ligine bi tane de orada çak sonra kanatlan uç...

Utku Altıncık
09-11-2007, 10:01
batuhana güveniyorum ben çok hırslı maşallah

Bülent Girgin
09-11-2007, 10:20
batuhana güveniyorum ben çok hırslı maşallah

günaydin utku, bencede biraz kendini gelistirirse iyi futbolcu olur, insallah çok http://forum.electronicwerkstatt.de/phpBB/images/smiles/smilie_flatto-snoopytrage.gifgeçirmez :D