PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Batuhan Şaşırttı!

Utku Altıncık
09-27-2007, 08:00
Genç futbolcumuzun tavırları yönetimde şok etkisi yarattı

Son dakikalarda attığı kritik gollerle Beşiktaş’a puan kazandıran Batuhan Karadeniz’in; kendisiyle sözleşme imzalamak isteyen yöneticilere söylediği “sözler” kriz çıkmasına neden oldu. Gaziantepspor maçı sonrası Beşiktaş yönetimi, genç oyuncuyla özel sözleşme yapmak istemiş, yaptıkları araştırmada da Batuhan’ın babasının bir ev almak istediği ancak peşinatta da sorun yaşadığı öğrenilmişti.

Hal böyleyken, bu futbolcuyu karşılarına alan yöneticiler, “Kazandığın paranın çok az olduğunu biliyoruz. Bu yüzden ailenin de onay vermesi durumunda seninle 3 yıllık sözleşme yapmak istiyoruz” dediler. Ancak Batuhan’ın “Benim transfer görüşmelerime menajer Ahmet Bulut bakıyor. Eğer benimle anlaşmak istiyorsanız, Ahmet Bulut’la pazarlık yapmalısınız” demesi herkesi şaşırtırken, genç futbolcunun kafasının karıştırıldığı da ortaya çıktı.

Çünkü; bu sözler üzerine yöneticiler, Batuhan’a “Ahmet Bulut ile sen mi anlaştın, yoksa ailen mi?” diye sordu. Yöneticiler, “Anlaşmamı bazı ağabeylerim istedi. O senin haklarını korur dediler” cevabıyla bir kez daha şoke oldu. Bu görüşmeden sonra genç futbolcuyla anlaşmaktan vazgeçildi. Bu konu Ertuğrul Sağlam’a aktarıldı. Bunun üzerine Başarılı çalıştırıcı, Batuhan’ı PAF takımına yolladı. Bulut ise Batuhan’ı menajeri olduğunu doğruladı.

Kaynak: Akşam

Hüseyin Balcı
09-27-2007, 08:16
Çocukluğuna veriyorum batugolün ayrıca sırf menajer dolduruşu gibi yoksa onun kafası böyle şeye basmaz.Ayrıca nerde o eski beşiktaşlılar şart konuşmadan sırf beşiktaşlılıklarından boş mukaveleye imza atarlardı Beşiktaş ile pazarlık ne haddimize derlerdi hakkımız kalmaz derlerdi şimdi herkes profosyenel oldu :nono:

Hasret Ergül
09-27-2007, 08:32
Valla gazetede okuduğumda gerçekten üzüldüm dedim belki abartılmış bi haberdir falan diye ama...

Adnan Direnç
09-27-2007, 08:34
bide şey var her habere inanmamak gerek :=)

Utku Altıncık
09-27-2007, 09:24
sormayın eski beşiktaşlı futbolcuları ya şifosu ,sergeni,alisi,gökhanı,sarı fırtınası

işte şimdiki bu gençlerde böyle :(

Mehmet Erhan
09-27-2007, 09:39
batuhanın ukala tavırlar içerisinde olduğu zaten daha öncede biliniyordu ve söyleniyordu...bu kadar pohpohlanırsa olacağı bu...sanki avrupa kupası veya lig şampiyonluğu kazandırmış ya takıma...bu çocuk daha çok genç ve cahil, bir gol attı diye hemen zirveye çıkarmamak lazım...ayrıca haberin doğruluğuda nedir bilemem ama doğru olabileceği ihtimali daha yüksek... çünkü dediğim gibi batuhan saha dışında çok fazla sevilmeyen şımarık hareketlerde bulunan birisi...

Barış Aygün
09-27-2007, 11:43
Kulübümüz’den Açıklama
27.09.2007 12:26

Bugün bazı basın yayın organlarında futbolcularımızdan Batuhan Karadeniz ile Kulübümüz arasında "sözleşme krizi" yaşandığına dair yayımlanan haberler, tamamen gerçek dışıdır.

Haberlerde yer alan, Yöneticilerimiz'in genç futbolcumuz Batuhan Karadeniz'e 3 yıllık sözleşme teklif ettiği, buna karşılık Batuhan'ın "Menajerimle görüşün" dediği iddiası, tamamen hayal ürünüdür.

Altyapımızdan Beşiktaş terbiyesi alarak yetişen genç bir futbolcumuz olan Batuhan Karadeniz'in, Yöneticilerimiz'e bu şekilde bir yanıt vermesi kesinlikle söz konusu olmadığı gibi kendisi ile haberlerde iddia edildiği şekilde bir görüşme de gerçekleşmemiştir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

BEŞİKTAŞ JK

Gökhan Özsoy
09-27-2007, 13:47
son bir haftadır nerdeyse hergun beşiktaş hakkında basında yalan haberler çıkıyor..:S:
neden bu kadar çok üzerimize oynuyolar anlamış deilim..illa basına sansür uygulamak lazım..:S:

ersen1903
09-27-2007, 13:56
vayy be gerçekten çok üzldüm.profesyonelliğe bakk.bıze nouma gıbı pancu gibi oyuncular lazım.ilk önce para değil beşiktaş aşkı gelmeli.hocamızda gereken cvbı vermiş zaten.ne diyelim..

Gökhan Özsoy
09-27-2007, 14:00
vayy be gerçekten çok üzldüm.profesyonelliğe bakk.bıze nouma gıbı pancu gibi oyuncular lazım.ilk önce para değil beşiktaş aşkı gelmeli.hocamızda gereken cvbı vermiş zaten.ne diyelim..

arkadaşlar lütfen konunun tamamına göz gezdirip öle yorum yapalım altta kulüpten yalanma die bir msj daha var..
beşiktaşlı doğmuş beşiktaş terbiyesi almış bir futbolcu böle birşey yapar mı?..:S:

ersen1903
09-27-2007, 14:33
ewet yaa dikkatimden kaçmıs herhalde birden okuyunca konuyu moralim bozuldu.haklısınz galiba

Adnan Direnç
09-27-2007, 14:42
bide şey var her habere inanmamak gerek :=)

:::::===============)))))