Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayan Basketbol Takımı Oyuncuları
Gökhan Özsoy
09-05-2007, 15:31
Bayan Basketbol Takımı Oyuncuları
http://img265.imageshack.us/img265/9145/medyassssswf4.jpg
9 - Ayşe Dilek Ünüvar -- Forvet
10 - Sariye Gökçe -- Forvet
4 - Jelena Spiric -- Guard - Forvet
5 - Seda Erdoğan -- Guard
6 - Esra Erden -- Guard
12 - Aysun Akova -- Pivot
7 - Nilay Yiğit --Guard
11 - Nazlı Güler -- Forvet
14 - Stacey Lovelace-Tolbert -- P.Forvet - Pivot
13 - Korana Zanze -- Pivot
8 - Melike Kanlı - Forvet
15 - Vanessa Hayden -- Pivot
Oğuz Öztürk
09-07-2007, 00:36
ve maalesef nilay yiğit
Gökhan Özsoy
11-09-2007, 01:18
''Beşiktaş'ı Avrupa'ya tercih ettim''
Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımı'nın kadrosuna bu sezon katılan Nilay Yiğit, Avrupa'dan aldığı ciddi tekliflere karşın Beşiktaş'ı tercih ettiğini söyledi.
Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesine açıklamalar yapan Yiğit, yurt dışından 4 ciddi transfer teklifi almasına karşın Beşiktaş'ı tercih ettiğini ifade ederek, ''Ben büyük fedakarlıklar göstererek ve isteyerek burayı tercih ettim, çünkü Beşiktaş çok büyük bir camia. Beşiktaş da Avrupa düzeyinde, çok büyük bir takım. Avrupa'ya gitmek istiyordum, ama Beşiktaş'ın teklifi fikrimi değiştirdi. Bu seneye kadar Beşiktaş'la rekabet içindeydim. Beşiktaş'ın hedeflerini biliyorum. Ben de bu hedeflere ulaşmak için buraya geldim. Başarılı olacağımı düşünüyorum'' dedi.
Nilay Yiğit, çok zor bir ligde mücadele ettiklerini dile getirerek, ''Beşiktaş çok iyi bir takım. İki sezondur şampiyonluğu son maçlarda kaçırıyor. Beşiktaş'ta hedefler her zaman Şampiyonluktur. Ben de Şampiyonluklar yaşamak için geldim. Bütün kupaları kazanmak istiyorum'' açıklamasını yaptı.
Beşiktaş Cola Turka Arena'nın, takım ve taraftarlar için çok iyi bir salon olduğunu anlatan Yiğit, taraftarın kendilerine verdiği desteğin büyük bir güç kaynağı olduğunu da vurguladı.
Hidayet Koç
11-02-2010, 16:13
Yasemin: Avrupa'ya iyi başlamalıyız
Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımı'nın kaptanı Yasemin Horasan Avrupa maceralarına iyi başlamak istediklerini söyledi.
Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımı'nın kaptanı Yasemin Horasan, ligde üst sıralarda yer edinmek için her maçı kazanmak istediklerini söyledi.
Yasemin Horasan, Beşiktaş'ın resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, hafta sonu İstanbul Üniversitesi'ni yendikleri karşılaşmada inişli çıkışlı bir performans sergilediklerini ancak bunun ilk maçlar olduğu için normal sayılabileceğini söyledi.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden takımların güçlerini arttırdığını ve her takımın takımın her takımı yenebilecek seviyeye geldiğini kaydeden Yasemin Horasan, "Ceyhan Belediyesi ile karşılaşacağız. Her zaman için zor bir deplasman olmuştur. Kendi sahalarında iyi oynuyorlar. Ama biz oynadığımız her maçı kazanıp kendimize üst sıralarda yer edinmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
FIBA Avrupa Kupası ilk maçında 4 Kasım Perşembe günü deplasmanda yapacakları Partizan Galenika maçına da değinen tecrübeli oyuncu, "Avrupa Kupası'na iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu sene Avrupa Kupası için çok güçlü bir takım kurulduğunu düşünüyorum. Bu kulvarda başarılı olmak için grup maçlarında alacağımız sonuçların önemini çok iyi biliyoruz. İçeride ve dışarıda oynayacağımız maçlarda alacağımız galibiyetler bizi avantajlı duruma getirecek. Umuyorum ki Avrupa'daki ilk maçımızdan kayıpsız döneriz" dedi.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.