Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayan Voleybol Takımı Oyuncuları
Gökhan Özsoy
09-05-2007, 14:36
Bayan Voleybol Takımı Oyuncuları
http://img340.imageshack.us/img340/9080/medya1fy0.jpg
1 - Yulia Baylukova -- Smaçör
2 - Merve Sinem Çarkçı -- Pasör
3 - Radostina Chitigoi -- Smaçör
4 - Yağmur Koçyiğit -- Smaçör
7 - Pınar Cankarpusat -- Smaçör
9 - Hülya Cömert -- Smaçör
10 - İzolda Körfez -- Libero
11 - Nuray Kılıç -- Smaçör
12 - Yeliz Askan -- Smaçör
14 - Eda Erdem -- Smaçör
15 - Dar'ya Chmil -- Pasör
16 - Özge Güvercinci -- Smaçör
17 - Melis Şahin -- Smaçör
Gözde Gözel
09-25-2007, 19:29
bugun yenı transferımız bouagaa almanya turkıye macında harıkalar yarattı su sene sayı sıkıntısı cekmıycegımızı dusunuyorum cok yonlu ve sahanın her yerınde rahatca oynayabılen bı oyuncu,en degerlı transferımız aslında...
H.Hüseyin Uluçay
09-25-2007, 20:33
umarım takıma çok faydası olur inşallahhhh tütütü nazar değmesin=)
Hüseyin Balcı
01-05-2008, 18:41
4 - Yağmur Koçyiğit -- Smaçör
Yağmurdan başkası yalan bu takımda...yönetim uyuma voleybola revizyon.
Gözde Gözel
01-05-2008, 21:18
tuhaf bı durum aslında voleybol takımında olanlar.Şöyle bakarsak mıllı takım lıberosu Necla bızde,aynı sekılde Eda hem mıllı hemde takımda eskıden berı oynayan iyi oyuncularımızdan ayrıca Nisa cok ıyı bı pasör hele takıma yenı gelen Atika Bouagaa tartısılmasız Alman mıllı takımının vazgecılmezı ve cok kalıtelı bı sporcu ama gel gör ki takımda basarı yok puan durumunda 8.sıradayız bı yandan bu takım çalıştırılmıyor mu dıycem ama basımızdakı antrenor basarısını kanıtlamış Reşat yazıcıogulları hele hele menajer kendını dunyaya kanıtlamıs bı ısım Viyoleta duca.Teknık kadro bu kadar gucluyken takımda ılk 6da cok onemlı 4 ısmı barındırırken basarı nıye gelmıyor anlamak mumkun degıl,nerde Arzu'lu,Cengiz hoca'lı sampıyonlugu tecrubesızlıgıyle kaybeden takım nerde şimdi ki takım.Acılen bıseyler yapılmalı yoksa bayan voleybolunda da işler fena halde kotuleşıcek.
Ezel Özsipici
01-06-2008, 17:44
Valla voleybolda Noguluyo anladım kaç senedir bir basarı yok yok takımdan oyuncu ayrılamalar felann bilmiyorum fazlada takip edemiyorum aaama düzelse iyi olur:)
Erdem Ürkündağ
12-01-2009, 15:05
bnm bi arkadaşımda paf takımında :D
Hidayet Koç
08-20-2010, 07:52
Pelin Çelik Beşiktaş'ta
Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı'na milli pasör Pelin Çelik'i kadrosuna kattı.
Pelin Çelik Beşiktaş'ta
Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı, pasör Pelin Çelik'i transfer etti.
Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, 1.72 metre boyunda ve pasör olarak görev yapan Pelin Çelik'in siyah-beyazlı renklere bağlandığı bildirildi.
Voleybola Vakıfbank'ta başlayan, daha sonra Türk Telekom, Fenerbahçe Acıbadem ve DYO Karşıyaka'da oynayan Beşiktaş'ın yeni transferi, geçtiğimiz sezonu Ankaragücü'nde tamamladı. Pelin Çelik, 132 kez milli formayı giydi.
Bu arada, antrenör Bülent Karslıoğlu ile sözleşme yenileyen bayan voleybol takımında teknik heyette de bazı değişiklikler yapıldı. Karslıoğlu'nun yardımcılığına Mehmet Yücel getirilirken, Cihan İnan da istatistik antrenörü olarak yeni sezonda görev yapacak.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.