Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş-Marsilya Maçı Golleri
Barış Kahraman
11-28-2007, 22:03
http://www.youtube.com/watch?v=oMDogUuY8Cg
http://rapidshare.com/files/72958508/kartalpencesi.com.rar.html
Mehmet Erhan
11-28-2007, 23:16
maçın tamamı nerde...ben bobonun attığı golüde isterim...yönetim duy bu sesi... :D
Barış Kahraman
11-28-2007, 23:20
http://www.youtube.com/watch?v=xnkkshgvLWg
al o zaman bobonun golü :)
Barış Aygün
11-28-2007, 23:27
Olay Budur...bekle Bizi Portoooo Sanada Sira Gelicek..... :d :d
Hüseyin Balcı
11-29-2007, 08:28
Bobonun golünü yeni gördüm valla maç izletmiyolarki adamlar :)
Hasret Ergül
11-29-2007, 08:32
Tellonun Golü Süperdi DElgadonun Asisti Muhteşemdi :) Ve gene Bobo Ağları Es Geçmedi Geceye Damgasını Vurdu:oley:
İlk golde ayakta kalmayı başardım ama ikinci golde yerdeydim :D:
Süper bir geceydii =)
Hüseyin Balcı
11-29-2007, 08:55
Tellonun Golü Süperdi DElgadonun Asisti Muhteşemdi :) Ve gene Bobo Ağları Es Geçmedi Geceye Damgasını Vurdu:oley:
İlk golde ayakta kalmayı başardım ama ikinci golde yerdeydim :D:
Süper bir geceydii =)
Ben gollerde ayakta kalmayı başaran ender kişilerdendim ama yer değişikliği oldu bir baktım 3 sıra alta gitmişim :))) ha o ambulans gereken arkadaş benim 2-3 kişi yanımdaydı o benim kadar sağlam duramadı adamın üstüne 5-6 kişi düştü durumu çok kötüydü inşallah birşeyi yoktur :(
Hasret Ergül
11-29-2007, 09:01
Ben gollerde ayakta kalmayı başaran ender kişilerdendim ama yer değişikliği oldu bir baktım 3 sıra alta gitmişim :))) ha o ambulans gereken arkadaş benim 2-3 kişi yanımdaydı o benim kadar sağlam duramadı adamın üstüne 5-6 kişi düştü durumu çok kötüydü inşallah birşeyi yoktur :(
Valla benım arkadan bi yığılma oldu dedim aha hüseyin üstüme düştü :D Valla ikinci golden sonra adeta yumak olduk ya çok güzel bir duygu bu... Hele önümde bir çift vardı kız sağına baktı sevgilisi yok:D: adam 4,5 koltuk önden çıktı :D:
Arkadaşın içinde üzüldüm umarım önemli bişeyi yoktur...
Hüseyin Balcı
11-29-2007, 09:06
Valla benım arkadan bi yığılma oldu dedim aha hüseyin üstüme düştü :D Valla ikinci golden sonra adeta yumak olduk ya çok güzel bir duygu bu... Hele önümde bir çift vardı kız sağına baktı sevgilisi yok:D: adam 4,5 koltuk önden çıktı :D:
Arkadaşın içinde üzüldüm umarım önemli bişeyi yoktur...
Ben en son 100.yıldaki sergenin şampiyonluk golünde devrilmiştim altımda ayağım ayağım diye haykıranları duyuyodum ama üstümdekileri kaldıramadığım için müdahale edemedim :)artık ayaklarımın üstünde durmayı öğrendim hele bizim olduğumuz yerde bunu başarmak nerdeyse imkansız bütün arızalar yanımda :)) inşallah şampiyonlar ligi çeyrek final maçımızdada ayakta durmayı başarırım bobonun golünden sonra gerçi ezilsemde feda olsun ...
Ayşegül Alparslan
11-29-2007, 09:24
tello nasıl atmış o gölü o kadar yakından yaa serbest vuruş kazandığımızda babam dediki abla gol atıcaz dedim baba o kadar yakından atamaz biraz uzak olsa tamam ama sonra gol olunca dondum kaldım tepki bile veremedim inanılmazdı gerçekten helal olsun
Nihal Aslan
11-29-2007, 09:29
ya golden sonra ertugrul hoca bır zıpladı cocuk gıbıydı ya ne kadar sevındı bızlerıde sevındırdıler sonunda yuzumuz gulmeye basladı tello tello tello tello tello tello mercımek tello
Aylin Şengül
11-29-2007, 13:07
tello harika bir gol attı. bobo ya diyecek söz yok zaten..
ama her maç olduğu gibi yinede maçın bitiş düdüğüne kadar tam olarak sevinemedim yine bir son dk. golu gelirse diye..
Erhan Akın
12-01-2007, 00:46
portoyu yeneriz gruptan cıkarız..demedı demeyın..
Barış Aygün
12-01-2007, 01:09
portoyu yeneriz gruptan cıkarız..demedı demeyın..
çıkalım da bız demeyız kardesım ;)
Barış Kahraman
12-01-2007, 03:57
arkadaşlar bobonun gölünde 6pasın orada bir futbolcumuz var seçemedim ben seçebilen varmı? maçı izlemediğim için bilmiyorum bu videodanda pek belli olmuyor..
herneyse o her kimse Beşiktaştan derhal defolsun gitsin.. o ruhsuz Beşiktaşlı olamaz.. 88de gol gelmiş ama sanki hiç birşey yokmuş top auta çıkmış gibi duruyor.. Bütün Beşiktaş yumak olmuş o resmen üzülüyor! kim bu ruhsuz?
Barış Kahraman
12-01-2007, 08:58
izledim ve en sonunda çıkardım :) o kesin nobre.. gol atıyoruz ama adamda tık yok sevinmiyor bile.. defolsun gitsin takımdan..
Gökhan Özsoy
12-01-2007, 09:00
ewt nobre..sadece şunu söylüyorum 90+3 te maça girmek istemeyen bir oyuncu için ruhsuz dedim bu takımda yeri yok dedim ama affedildi 1 hafta sonra bu oyuncu kimdi nobreydi..
peki 88.dakikada belkide sezonun en önemli golünü attığımız bir an ve adam ellerini bile kaldırmıyor..
helal olsun suç bu adamda deil bunu affedende..
Aylin Şengül
12-01-2007, 09:24
golun heyecanından sevincinden kimse farketmemiştir nobrenin ruhsuzluğunu şahsen ben izledim maçı ama farketmedim şimdi tekrar oraya odaklanınca farkettim. gerçekten bu adam gitsin niye duruyorki..
ne goldu tello ya tahmin etmiodum 5 kişi üstüme zıplıyınca gol olduğunu anladım :D:
Volkan Kaya
12-01-2007, 14:57
ısleyemedım bu macı lanet olsnn bıde komutandan laf yedık ama herseye degerr :D
macın analızını gazetelerden ogrenmekte warmıs kaderdee
bekle bızı portoooooo
Barış Aygün
12-01-2007, 15:23
ısleyemedım bu macı lanet olsnn bıde komutandan laf yedık ama herseye degerr :D
macın analızını gazetelerden ogrenmekte warmıs kaderdee
bekle bızı portoooooo
o komutana selam sole fenerlı galıba :D askerımıze fırca atılır mı ulan :D
Barış Kahraman
12-01-2007, 15:48
arkadaşlar siz belki o an anlamazsınız golü yada heycandan sevinemezsiniz ama maç anında sevinmemek çok farklı bişe.. nobre hiç sevinmemiş insan bi elini kaldırır be.. bu ruhsuz hemen gönderilmeli..
arkadaşlar siz belki o an anlamazsınız golü yada heycandan sevinemezsiniz ama maç anında sevinmemek çok farklı bişe.. nobre hiç sevinmemiş insan bi elini kaldırır be.. bu ruhsuz hemen gönderilmeli..
o hareketi neden yaptığını cok merek ediyorum ama kasıtta aramıyorum :S
Bülent Girgin
12-01-2007, 19:24
evet kasit aramayalim hemen, belki adamcagiz gol oldugunun farkina varamadi :D :D gol oldugunu anlayinca sevinir adamcagiz :D :D
Hüseyin Balcı
12-01-2007, 19:26
Ya yapmayın okadarda değil adam hırsından yapmıştır onu demekki gol atmak için çok şartlandı atamayıncada enerjisini boşaltamadı nobre çok yüreğiyle oynayan bir futbolcu başarısız olsada benim hakkım helal formayı teriyle ıslatması yeter...
Barış Kahraman
12-01-2007, 19:26
sadece gülüyorum :) merak ettiğine göre zaten kasıt arıyorsun demektir.. sen yada tribündeki başka biri fark etmemiş olabilir şokta olabilir ama onun farketmemesi imkiansız.. adam resmen üzülüyor.. golden sonra top bunun önüne geliyor topa ayağıyla vuruş şekli üzüntüsünü belli ediyor.. golü ben atamadım diye üzülüyor tamam ama ruh yok bu adamda.. defolsun gitsin..
Mehmet Erhan
12-01-2007, 19:30
nobre ve riconun suyu ısındı zaten...yerli bi golcü gelirse gitsin nobre...bobo-yerli golcü ve uzun boylu bi santrafor yeter bu takıma...nobre olmasada olur...bi türlü ısınamadı bize...bende ona ısınamadım bi türlü!!!!!!!!!!!!!!!!... :ss:
Ezel Özsipici
12-01-2007, 19:56
Ricardınho ne kadar kariyeride olsa gitsin ondan bin kat iyiyler var saahda resmen dolastıı yürüdüü!!ve sonucunda ıslıklanarak cıktıı...BEşiktaş İnöünüde taraftar sayesinde yeniyo ama ben porto deplasmanından çok korkuyorum bu futtbollla olmaz zor ama bu futbolun üstüne koymalıyız daha savascıı daha istekli temposu yüksekk o zaman görsünler 1.olarak cıkalım grupta n bayram yerine dönsün her yerr...
Hasret Ergül
12-03-2007, 09:31
Nobrenin ruhsuzluğuna karşılık yedek kalmasına rağmen higuain sevinci :)
http://img100.imageshack.us/img100/5231/erturulxn7.jpg
Ertuğrul hocada uçuyor mübarek :)
Gökhan Özsoy
12-03-2007, 09:36
Nobrenin ruhsuzluğuna karşılık yedek kalmasına rağmen higuain sevinci :)
http://img100.imageshack.us/img100/5231/erturulxn7.jpg
Ertuğrul hocada uçuyor mübarek :)
bizim yönetim napıo ruhsuz nobreyi herşeye rağmen kadroda tutucak,aradığı şansı bir türlü bulamamış hıguaın ile uğraşıo..:@
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.