Orijinalini görmek için tıklayınız : Be-şik-taşşş yeni beste
Hüseyin Balcı
12-17-2007, 08:26
http://www.youtube.com/watch?v=gUk09okBQTQ
Bülent Girgin
12-17-2007, 08:29
yeni oldugunu düsünmüstüm dün,güzeldi, begendim :D
Ayşegül Alparslan
12-17-2007, 09:45
ay çok güzel yaa :)))
evet gercektende hoş enstanteneler yaşattı bu beste bize
Mehmet Erhan
12-17-2007, 10:30
güzel bi beste...yaratıcılıkta sınır yok... :D bu arada eziklerden gelecek hafta bu besteyi duyarsanız sakın şaşırmayın...çünkü onlar çalmaya alışmış...ÖZENTİ FENER... :D
Hüseyin Balcı
12-17-2007, 10:31
güzel bi beste...yaratıcılıkta sınır yok... :D bu arada eziklerden gelecek hafta bu besteyi duyarsanız sakın şaşırmayın...çünkü onlar çalmaya alışmış...ÖZENTİ FENER... :D
Ewet sonrada derler 1300 li yıllarda bir basket maçında söylemiştik ilk biz diye :)))
Aylin Şengül
12-17-2007, 17:16
harika çok güzel olmuş...
her video da o pala bıyıklı adamı görüyorum :) beste güzel ama o adama rahmen :)
Hüseyin Balcı
12-19-2007, 09:33
ARKADAŞLAR BUDA BESTE ÇALMAYA VE BİZ YAPTIK DEMEYE MEYİLLİ EZİK SEYİRCİSİYLE YENİ BESTE SONRASI YAPILAN MAKARALARDAN HOŞ OLANLARDAN SEÇMELER :D:
fenerbahce bunu 0-2 yas emekleme yarişmasinda sampiyon oldugunda solemis arkadaslar yine beste caldik baska bisi bulak yaa..sikikgayfb a.q hirsizlari
Yok bu besteyi fenerbahçe Alanyaspor köy hizmetleri bayanlar ağırsiklet güreş 88 kiloda söylediler niye çalıyoruzki adamalrın bestelerini!
ya arkadaslar bole yapmayın ya fenerlıler bunu polısgucu kızlar kurek takımında soluyodu yapmayın allah askına sonra manavgat macını ızledınız dıyolar :)))
yalan fener bu besteyı pendık macın solemıstıı:D:D:D:
aq gerizekalilarinin 1899 Fenerbahceliler diye derneği var
ne beklersin bu adamlardan hepsinin beynin s.....
yok yok gene caldık febe bu besteyı ılk cılalı tas devrınde turkıye kupasını son kez aldıklarında soylemısler :))
Fener bu besteyi satranç maçında söylemiş...
fenerbahçe ile alt mahalledeki çocuklar arasındaki çivi ve bozuk parayla oynanan futbol maçında söylemişler şimdi haber geldi ahuahzuhahazuhaua
ama ayıp oluyo beyler bu beste ilkolarak 1947 yılında fenerbahçe - zigobwrya bunji jumping karşılaşmasındaki yaratıcı fenerbahçe tarftarı tarfından sölenmiştir bırakın şu fenerin bestelerini çalmayı zuhahahaha
Bülent Girgin
12-19-2007, 09:40
nereden alinti yaptin hüseyin ?
Hüseyin Balcı
12-19-2007, 09:45
nereden alinti yaptin hüseyin ?
Çoğu youtube yorumları :)
Ezel Özsipici
12-19-2007, 18:14
ya ben bunu ilk duydugumda cok beğebnmiştim zatennn:D süperr yhaa beşiktaşş yaaa!!
söz bizde beste bizde mevzuda takmıyoruz geri vitese!!
Emre Dikdoğmus
02-01-2008, 16:05
gerçektende muhtesem bi beste yhaaaa
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.