PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beğenilmeyenler kapışıldı, 08.05.2008

Bülent Girgin
05-08-2008, 08:50
Beşiktaş’ın performansını beğenmeyip gönderdiği genç futbolcuları rakipleri havada kapıyor. Sezon ortasında Vestel Manisa’ya giden Burak Yılmaz’a Trabzonspor, İstanbul Büyüşehir Belediyespor’a verilen İbrahim Akın’ı ise Galatasaray talip oldu. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Gökhan Zan da her an yuvadan uçabilir. İbrahim Kaş ise daha önce İspanya’nın Getefa Kulübü ile anlaşmaya varmıştı.

BURAK BEDAVA GİTTİ

TİGANA’nın Antalyaspor’dan Beşiktaş’a kazandırdığı Burak Yılmaz’a geçen sezon CSKA Moskova’dan 5 milyon euro’luk teklif geldiğini başkan Demirören açıklamıştı. CSKA Moskova Kulübü’ne verilmeyen Burak Yılmaz, Ertuğrul Sağlam döneminde şans bulamayınca Holosko’nun transferinde takas olarak kullanılmıştı. 22 yaşındaki genç futbolcu Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın listesinin başında bulunuyor. Ersun Yanal’ın listesinde Ali Tandoğan ve Gökhan Zan da yer alıyor.

KAŞ İSPANYA YOLCUSU

BEŞİKTAŞ’ın sezon ortasında 600 bin euro’ya İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a sattığı İbrahim Akın ise Galatasaray’a imza atmak üzere. Sarı-Kırmızılı kulüp, İbrahim Akın için 1.5 milyon euro’yu gözden çıkardı. Büyükşehir ise İbrahim Akın için 2 milyon euro fiyat biçti. Burak ve İbrahim Akın sezon ortasında takımdan gönderilirken, Beşiktaş’tan en son uçan Kartal İbrahim Akın oldu. Beşiktaş altyapısında yetişen ve (A) Milli Takıma kadar yükselen İbrahim Kaş da, Beşiktaş yönetimi elini çabuk tutmayınca İspanya’nın Getefa Kulübü ile 5 yıllık sözleşme yaptı.

Elif Kaya
05-08-2008, 09:15
Biz zaten genç oyuncuları işe yarayanları gönderiyoruz nerde dinazor var onu tutuyoruz bu kafayla zor şampiyonluk görürüz

Mehmet Erhan
05-08-2008, 12:26
ibrahim kaşa üzüldüm...zaten defansta sıkıntı yaşıyoruz...bi de üstüne eldeki iyi adamları da bedavaya elimizden kaçırıyoruz...ama burak ve ibrahim akına bi şey diyemem...ne halleri varsa görsün ikisi de...

Ayşegül Alparslan
05-08-2008, 12:41
ibrahim kaşa üzüldüm...zaten defansta sıkıntı yaşıyoruz...bi de üstüne eldeki iyi adamları da bedavaya elimizden kaçırıyoruz...ama burak ve ibrahim akına bi şey diyemem...ne halleri varsa görsün ikisi de...
sen gör ne halin varsa :D ibrahim hadi neysede burak için gerçekten çok üzüldüm ama genede inşallah büyük takımlardan birine gidip çok başarılı olur

Mehmet Erhan
05-08-2008, 12:46
sen gör ne halin varsa :D ibrahim hadi neysede burak için gerçekten çok üzüldüm ama genede inşallah büyük takımlardan birine gidip çok başarılı olur

yaa burak ve i.akını daha kaç kişiyle ve kaç kere tartışacağım bilmiyorum... :D eğer bu adamlarda potansiyel olsaydı biri 4 senede öbürü 1.5 senede bi şeyler yapar, kendilerini belli eder ve avrupa takımlarının listesine girerlerdi...bobo ve s.özkan gibi...ama ikisi de geldikleri senenin ilk yarısı bi şeyler yapıp daha sonra ortadan kayboldular...verilen hiç bir şansı değerlendiremediler...karşı karşıya bile gol atamaz haldeydiler...bunlar o kadar iyi olsaydı gönderilmezdiler bence...demek ki bazı şeyler görülüp o şekilde karar verildi ve de gönderildiler...artık bu isimler bizim futbolcularımız değil ve tartışmak da yersiz bence...biz eldeki diğer gençleri kazanmanın yollarını düşünmeliyiz...bobo, aydın, serdar özkan, holosko vs... gibi futbolculardan nasıl verim alırız onu planlamalıyız... BU BENİM DÜŞÜNCEM... :)

Ayşegül Alparslan
05-08-2008, 12:51
yaa burak ve i.akını daha kaç kişiyle ve kaç kere tartışacağım bilmiyorum... :D eğer bu adamlarda potansiyel olsaydı biri 4 senede öbürü 1.5 senede bi şeyler yapar, kendilerini belli eder ve avrupa takımlarının listesine girerlerdi...bobo ve s.özkan gibi...ama ikisi de geldikleri senenin ilk yarısı bi şeyler yapıp daha sonra ortadan kayboldular...verilen hiç bir şansı değerlendiremediler...karşı karşıya bile gol atamaz haldeydiler...bunlar o kadar iyi olsaydı gönderilmezdiler bence...demek ki bazı şeyleri görülüp o şekilde karar verildi vede gönderildiler...artık bu isimler bizim futbolcularımız değil ve tartışmak da yersiz bence...biz eldeki diğer gençleri kazanmanın yollarını düşünmeliyiz...bobo, aydın, serdar özkan, holosko vs... gibi futbolculardan nasıl verim alırız onu planlamalıyız... BU BENİM DÜŞÜNCEM... :)
allah allah sizde işinize gelince ertuğrulu yerden yere vurursunuz bu adam bu işten anlamıyor diye ama işinize gelincede birden bazı şeyleri görüp ona göre karar verir oldu benim üzerimde de o kadar baskı olsa yapabildiğim en basit şeyleri bile yapamam yani özellikle burak için söylüyorum. ama bir konuda haklısın artık bu çocuklar bizim futbolcumuz değil ne yazıkki onlar üzerinden tartışmak doğru değil ( sakın bana cevap vereyim deme :D )

Bülent Girgin
05-08-2008, 12:53
allah allah sizde işinize gelince ertuğrulu yerden yere vurursunuz bu adam bu işten anlamıyor diye ama işinize gelincede birden bazı şeyleri görüp ona göre karar verir oldu benim üzerimde de o kadar baskı olsa yapabildiğim en basit şeyleri bile yapamam yani özellikle burak için söylüyorum. ama bir konuda haklısın artık bu çocuklar bizim futbolcumuz değil ne yazıkki onlar üzerinden tartışmak doğru değil ( sakın bana cevap vereyim deme :D )

sana göre ertugrul isten anliyormu ? :D

Ayşegül Alparslan
05-08-2008, 13:23
sana göre ertugrul isten anliyormu ? :Dsana inat anlıyor evet :D en azından senden daha iyi anlıyor

Bülent Girgin
05-08-2008, 15:43
sana inat anlıyor evet :D en azından senden daha iyi anlıyor

isten anlasaydi kayseride basarili olurdu, bak o ayrildi kayseri tarihinde ilk defa türkiye kupasini kazandi :D ertugrul bize geldi birak bize kupa kazandirmasini bizi uefaya bile götüremeyecek :( eger sen buna basari diyorsan acaba basarisizlik nasil olur?

Mehmet İpek
05-09-2008, 00:46
burak yılmazın ve İ.akının transfer haberleri bizi o kadar alakdar etmez. kıymetini bilselerdi giydikleri formaların.
biz önları destekledikçe onlar köstekledi takımı. i.Kaş benim gördüğün en iyi defanslardan bir tanesi bence. aslında ezik te oynayan Gökhan gönülüde transfer edip bu ikiliyi kullanabilir ertuğrul hoca..