PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Belki kimse gitmez'

Hasret Ergül
11-22-2007, 07:48
Beşiktaş Menajeri Engin, "Biz futbolcu göndermeyeceğiz. Oyuncu kendisi karar verecek. Bu da göstereceği performansla olacak. İlk yarı sonunda belki de hiç futbolcu göndermeyiz" diye konuştu

Beşiktaş'ta ortaya atılan, "gidecekler - kalacaklar" listesi, siyah - beyazlıların canını fena sıktı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın basınla yaptığı sohbet sırasında sarf ettiği sözlerin yanlış algılanmasına Menajer Sinan Engin de isyan etti.
Engin, devre arasındaki operasyonla ilgili yaptığı açıklamada "Benim verdiğim demeçler çok net. Kesinlikle bir futbolcunun ismi söylemedim. Hocamız Ertuğrul Sağlam da bir isim vermedi.
Ama maalesef bazı yayın organları kendi kafalarına göre isim listesi yayınlıyor. İlk yarının bitmesine daha çok var. Bu süre zarfında neler olacağını kimse kestiremez" ifadelerini kullandı.

'Tazminatları var'
Gazete ve televizyonlarda ortaya atılan isimlerin sözleşmelerinin devam ettiğini dile getiren Engin, sözlerini şöyle tamamladı:
"Futbolcu göndermek kolay bir şey değil. Sözleşmesi var, tazminatı var. Biz kesinlikle futbolcu göndermeyeceğiz. Futbolcu kendisi karar verecek. Bu kararı ise göstereceği performans ile verecektir.
Biz kendi keyfimize göre oyuncu gönderemeyiz. İyi oynayan kalacaktır. Kötü oynayanla da oturup konuşacağız. Bunun için de ilk yarının bitmesi lazım. Belki de devre arasında futbolcu göndermeyiz. Şimdiden bir şey söylemek, yazmak doğru değil."

Hasret Ergül
11-22-2007, 07:49
Ya yemin ediyorum şu adamın konuşmalarının tek kelimesini bile paylaşmak istemmiyorum ama işte görev!!!
Bi sus artık engin bi sus!!!!!!!!!

Gökhan Özsoy
11-22-2007, 07:57
bune yaw:S: :S: herzamnki gibi biir sinan engin klasiği:S: kafam atcak şimdi gene:S:

Bülent Girgin
11-22-2007, 07:58
mecburmuyuz bu adamin saçmaliklarini foruma koymaya? yani illa bana no-post aldirmaksa niyetiniz söyleyinde bileyim degilmi :D :D adam ne dedigini bilmiyorki, 24 saatte bir fikir degistiriyor :( :(

Volkan Kaya
11-22-2007, 08:15
wolkykartal ısparta dan bıldırıyor : sınan engın ıstıfaa:D

Hüseyin Balcı
11-22-2007, 08:16
wolkykartal ısparta dan bıldırıyor : sınan engın ıstıfaa:D

Görüyosunuz yurdun dört bir yanından s.e istifa sesleri yüksekliyor busese kulak verin :)

Volkan Kaya
11-22-2007, 09:41
şok şok şok :ısparta halkı sınan engının ıstıfası ıcın yurume eylemı yapmaya karar werdı:D

Tuğba Demirbaş
11-22-2007, 10:11
Daha sonra asker olaya müdahale etti. :D

Mehmet Erhan
11-22-2007, 12:13
bencede bu sese kulak verin SİNAN ENGİN İSTİFA...

Şule Artarlar
11-22-2007, 15:07
S.E. katliamı çıkacak artık:nanik:

Barış Aygün
11-22-2007, 17:35
yıne bu dunya tazmınat odecyecegımıze adamları kıralasınlar ozman arkadas ya bu kadar salak mı bunlar ya...yollayıp yollayıp tazmınat oduyoruzz...kırala barı hem adamlar kendılerını gelıstırsın hem takıma maddı katkı saglasınlar...

Bülent Girgin
11-22-2007, 17:47
yıne bu dunya tazmınat odecyecegımıze adamları kıralasınlar ozman arkadas ya bu kadar salak mı bunlar ya...yollayıp yollayıp tazmınat oduyoruzz...kırala barı hem adamlar kendılerını gelıstırsın hem takıma maddı katkı saglasınlar...

mesela leasing olayi yapilabilir deilmi baris ? :D :D

Mehmet İpek
11-22-2007, 17:47
gitsen ne farkeder
kalsan ne farkeder

Mehmet Erhan
11-22-2007, 17:49
belki kimse gitmez demiş ama bence gidecek kişi belli...baş harfi mafya...defollll... :@

Barış Aygün
11-22-2007, 17:51
mesela leasing olayi yapilabilir deilmi baris ? :D :D
kesınlıkle abı yurdısına bu adamları yollayıp adam edebılrız... :D ustune para kazanabılırız...bu yonetımın kafası bu kadarda calısmıyor olamaz...

Bülent Girgin
11-22-2007, 17:53
birde kerlon gelse :D gel keyfim gel :D

Barış Aygün
11-22-2007, 19:29
birde kerlon gelse :D gel keyfim gel :D vallahı ya bulent abı leasıng kullanıp alırız kerlonu sonra anlasırız sozlesmeyı 2 sene daha uzatırız nasıl olsa boyle bır hakkımı var :D sonra gelsın goller kupalar sampıyonluklar :D

Cevat Mehmet
11-22-2007, 19:38
yuzuncu yildan beri sinan enginmi vardida bu takim sampiyonluk gormedi? Yapmayin arkadaslar bence ters giden baska bir seyler var. adama bu kadar yuklenmeyin.neredeyse besiktas dusmani yaptiniz adami.

Barış Aygün
11-23-2007, 00:49
yuzuncu yildan beri sinan enginmi vardida bu takim sampiyonluk gormedi? Yapmayin arkadaslar bence ters giden baska bir seyler var. adama bu kadar yuklenmeyin.neredeyse besiktas dusmani yaptiniz adami.
kızmalarımızın tek nedenı 100. yıldakı mafya dedıkodulaarının gerceklıgının var olduguna ınanılması dıyorum ben...bılmem baska neden varmı bırde ertugrul hocaya engel oluyor gıbı soylentıler var ..