PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben Sergen Yalçın !

the_eagle
09-09-2007, 12:55
http://www.youtube.com/watch?v=f2SqmSec8dk

Barış Kahraman
09-09-2007, 13:11
ah be sergen kendine baksan Dünyanın en iyilerinden biri olurdun!!..

Esra Kara
09-09-2007, 14:11
bu adam çook başka bi adam yaaa... Sergen'i çook deli severim ben... evet hataları oldu mutlaka... hırçındı.. kendine bakmazdı.. asiydi.. söz dinlemezdi... başına buyruktu ama... her şeyiyle farklı bi adamdı Sergen... onu tekrar kutsal formayla görmeyi çook isterdim... ( hala umudum var... o gün gelir inşallah...) son demlerini yaşıyor Sergen'imiz.... başka Sergen yokkk.. hep derim.. ne mutlu bize ki... Sergen Yalçın efsanesine bire bir onun şahsında tanıklık ettik.....

Sergen attı.. şampiyonluk geldiiiiiiiiii......... ne maçtı beee :)))))))

Burak Bayrak
09-09-2007, 14:30
Sergen attı.. şampiyonluk geldiiiiiiiiii......... ne maçtı beee :))))))) :'(:'(:'(

TÜRK FUTBOLUNUN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK FUTBOLCULARINDAN BİRİ SERGEN KİM NE DERSE DESİN HANGİ TAKIMDA OYNARSA OYNASIN UMARIM FUTBOLU BIRAKTIKTAN SONRA DA BEŞİKTAŞIMIZA TEKNİK ADAM OLARAK HİZMET EDER O MÜTHİŞ FUTBOL BİLGİSİNİ VE ZEKASINI BEŞİKTAŞIMIZ İÇİN KULLANIR ....

Barış Aygün
09-09-2007, 21:47
teknık adam olmasada bı sekılde takımın ıcınde olsun...hatta bana sorarsanız esas sımdı ertugrul hocanın yanında olması gerekırdı ;)

Ezel Özsipici
09-09-2007, 21:49
ah ahhh harcadı kendiniii o gelmiş geçmişen yetenekli oyunculardan biriydii....şimdi beşiktaşta olsaydaı ne güzel olurdu en son onu yalovaya sekersporiçin geldiğinde stadda izlemiştim sonra birdaha göremediimm ah sergena hh::(