PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bereketli bir gün/23.9.2007

Hasret Ergül
09-23-2007, 15:40
Dün, hem Beşiktaş açısından hem de benim için bereketli bir gün oldu. 3 müsabaka izledim art arda. Hem futbola hem de gole doydum.
Fulya’da saat 14.00’te B Genç Takımı, Maltepe’yi 9-0 mağlup ederken, Orhan, Necip, Furkan, Ömer ve İlkcan’ın mükemmel oyunlarını ve gollerini izlemenizi isterdim. Beşiktaş’ın geleceği olan bu gençler mükemmeldi.
Ardından saat 16.00’da Fikret Demirer’in PAF Takımı, Denizli’yi Batuhan, Mehmet Sedef ve Onur’un harika golleriyle 3-0 mağlup etmesinden sonra, soluğu İnönü Stadı’nda aldım. Aynı bereketin burada da yaşanmasını çok arzu ediyordum. Esame listesi elime geçtiğinde biraz kafam karışıktı. Ertuğrul hoca, Beşiktaş’ın düne kadar en istikrarlı bölgesindeki oyuncularla oynamıştı. Ama bazı olmazsa olmazlar var. O da, çok mecbur kaldıkça, eğer Serdar Kurtuluş kulübedeyse, İbrahim Kaş sağ bek olmaz. Beşiktaş’ın haftalardır en büyük problemi; rakip alana çabuk geçememesi, hücumda çoğalamaması, golcüleri mümkün olduğu kadar yalnızları oynaması ve kaleden de uzak kalmaları. Bunun için son 5 haftada rakip kaleye 4 gol attılar. Ama dün çift santrafor oynaması, Nobre’nin çok istekli olması, Mehmet Yozgatlı, Tello, Cisse, hatta Serdar Özkan’ın golcülere yakın olunca oyun 2-0’a kilitlendiği anda bile bizlerde ve tribünde rahatsızlık yoktu.
Ölü top ustası Fikret Demirer’in hediyesi Tello, bana göre Nobre ile beraber dünün yıldızıydı. Başlangıç sıkıntılı oldu, sonuç huzurlu bitti, benim için de başta dediğim gibi bereketli bir gün oldu...
Not: Yunus Yıldırım mı? O zaten dağılmıştı, bu satırlara sığmaz. Cisse’de profesyonel olduğunu unutmamalı.

Yemen EKŞİOĞLU

Gökhan Özsoy
09-23-2007, 15:52
Not: Yunus Yıldırım mı? O zaten dağılmıştı, bu satırlara sığmaz. Cisse’de profesyonel olduğunu unutmamalı.

Yemen EKŞİOĞLU

gerçekten bereketli bir günmüş..:(h5):

yemen ekşioğlunun dediği gibi hakem gerçekten dağılmış ama cisse profesyonel oldunu unutmamalı..;) ;)

H.Hüseyin Uluçay
09-23-2007, 16:07
güzel yazmışta cisse nin alkışına kırmızı veriyo hakem adam profosyonel ama o kırmızıda verilcek bişe değil...

Gökhan Özsoy
09-23-2007, 16:14
güzel yazmışta cisse nin alkışına kırmızı veriyo hakem adam profosyonel ama o kırmızıda verilcek bişe değil...

aynısı gecen hafta bir maçta daha verilmişti..;)
daha önce bülent korkmazada verilmişti..

Kemal Arıcıoğlu
09-23-2007, 18:47
arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım...
hakemi alkışlamak sarı kartı gerekmektedir...bu ilkkez bizim başımıza glmedi....daha öncedende bilindiği gibi bir çok futbolcu bu yüzden kart gördü....ama üzücü yanı gs maçına denk gelmesidir...

Mehmet Erhan
09-23-2007, 19:02
arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım...
hakemi alkışlamak sarı kartı gerekmektedir...bu ilkkez bizim başımıza glmedi....daha öncedende bilindiği gibi bir çok futbolcu bu yüzden kart gördü....ama üzücü yanı gs maçına denk gelmesidir...

cissenin isyanı rakibe kart verilmeyip kendine verilmesidir...hatta o pozisyonda iki denizlili topçunun kart görmesi gerekirken hiçbiri kart görmedi...bunu söyleyen cisseyede hakem efendi başını iki yana sallayarak çok lakayt bir şekilde cevap verdi...adamımımız haklı bir bakıma...ama olmamalıydı derbi maç öncesi...ne diyelim allahından bulsun şerefsiz hakemler...korayımızda yeter...

Utku Altıncık
09-24-2007, 07:54
cissenin sarı ilk kartı hatalı bence ama ikinci sarı kartı normal alkış tutmak olmaz ama ben birinci sarı kartı niye verdi onu anlayamadım

tello çok iyidi gerçekten

H.Hüseyin Uluçay
09-25-2007, 19:15
o da yavaş yavaş beşiktaşlı oluyo, ilk kırmızı kartını gördü :D