PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BEŞİKTAŞ’ımızın Geleceğinin Karartılmasına Duyarsız Kalmayalım !!!

Mehmet Erhan
04-04-2008, 09:43
Arkadaşlar mevcut başkan ve yönetimin Beşiktaşı yönetebilecek bilgi, beceri ve vizyonlarının olmadığını artık bilmeyen kalmadı. Bunu fark edemeyen sadece kendileri var. neredeyse bütün Beşiktaşlılar, hatta aklı selim sahibi fb ve gs taraftarları bile bu insanların kulübü kötü yönettiklerini ve gitmeleri gerektiğini söylüyorlar.başkanın göreve geldiğinden beri yaptıklarını, Beşiktaşı ne hallere düşürdüklerini burda tekrar yazmaya gerek yok.(nilay yılmaz da milliyette bu konuda güzel bir yazı yazmış bakmak isteyenler http://www.sporyazarlari.com/FFutbol...-ay/13382.aspx linkinden okuyabilirler.)

Bu gün malesef acı gerçek bu insanların elinde 5 senemizin heba olduğudur ve gitmedikleri müddetçe de kaç senemizin daha heba olacağı da meçhuldur.

Bu yüzden Beşiktaş’ın yıllarının heba olmasını önlemek için bu insanların yönetimden uzaklaşmaları artık zaruridir.Bunun daha önce yapılmaya çalışıldığını biliyorum...güçlü bir adayın çıkıp ben adayım demedikten sonra bu insanların gitme ihtimallerinin çok düşük olduğunu da biliyorum.ama yinede durum tamamem umutsuz değil bana göre.her şeye rağmen taraftarlar olarak beraber birlik olup hareket edersek bazı neticelerin alınabileceğini düşünüyorum.madem bizim sesimiz duyulmuyor bizde o zaman sesi duyulacak insanlara ulaşalım, ya da sesimizi ve tepkimizi daha sansasyonel bir şekilde ortaya koyalım.Fatih URAZ dünkü yazısında ‘Muhtemelen Demirören de son iki başkan gibi tribünler ayaklandıktan sonra teslim bayrağını çekecek’ demiş.
(Yazının tamamını http://www.sporyazarlari.com/FFutbol...git/13359.aspx linkinden görebilirsiniz,altındaki yorumlarıda okuyun lütfen)

Dolayısıyla bu insanların gitmelerini sağlamak için harekete geçmek şart.Bu konuda önerileriniz varsa paylaşalım,belki bu sürecin başlamasına kartalpencesi üyeleri olarak biz vesile olabiliriz.

LÜTFEN BEŞİKTAŞ’IMIZIN GELECEĞİNİN DAHA FAZLA KARARTILMASINA DUYARSIZ KALMAYALIM !!!

Mehmet Erhan
04-04-2008, 09:52
yazının içeriğinde de söylendiği gibi Beşiktaş aşıklarına sesimizi sansasyonel bi şekilde eylemler yaparak, tepki üstüne tepki vererek, mail atarak vs... ulaştırıp yardım almalı ve bu şekilde yönetimi yollamaya çalışmalıyız...Bu zihniyetler başımızda olduğu sürece biz daha çok ağlarız daha çok gerileriz...hala necati ateşle,hasan şaşla gizliden gizliye görüşerek takımı çöp tenekesine çevirmeye ısrarla devam ediyorlar...iyiliğimiz için bunları başımızdan göndermeliyiz...bir an önce hem de...yeter artıkkkk...içim acıyor şu halimize bee içimmm...böyle giderse trabzonspordan farkımız kalmayacak yoksa... :( :( :(

Sercan Kandemir
04-04-2008, 12:06
100% YES baska yolu yok!!!!!!!

Uğur Şimşek
04-04-2008, 13:32
arkadaşlar bence bişeyler yapmalıyız yani bu sezon bitiyor önümüzdeki sezonda bu başkanla ve yönetimle hiç birşey yapamayacağımız ortada eylem yapalım inönünde yatalım yönetim binasına yürüyelim ama artık sözlerin dışına çıkmalıyız beşiktaşımızı bu bataktan kurtarmalıyız...

Şule Artarlar
04-05-2008, 15:05
Umarım biran önce toparlanır ve giderler...

Barış Aygün
04-05-2008, 17:16
sadece yonetım ama hoca harıc....cunku yenı hoca 2 yıl demek....

Erkan Korkmaz
04-06-2008, 07:25
bence artık hoca değişmesin abi her yeni gelen hoca yapılanma içinde giriyoruz 2 yıl sonra gerçekk beşiktaşı izlettireceğiz diyor ne zaman izlicez biz bu gerçek beşiktaşı ?