PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş:0 - Kastamonu Bozkurt Bld.:3

Ezel Özsipici
10-03-2008, 18:36
03.10.2008 15:47

Erkek Voleybol Takımımız, Türkiye Kupası elemeleri ilk turunda Kastamonu Bozkurt Belediyesi'ne 3-0 mağlup oldu.
B Grubu'nda mücadele eden Takımımız, ilk maçında Kastamonu Bozkurt Belediyesi ile Burhan Felek Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi.

Rakip ekip maçın setlerini 22-25, 14-25 ve 15-25'lik skorlarla kazanarak, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Erkek Voleybol Takımımız, gruptaki ikinci maçını 5 Ekim Pazar günü saat 14.30'da Maliye Milli Piyango ile oynayacak.

Mehmet Erhan
10-03-2008, 18:39
zaten takım bir maçta yenildi mi bu bütün branşlara yansıyor niyeyse...bu hafta da öyle haftalardan biri olmuş...SEN AĞLAT, BİZ SEVERİZ SENİ BEŞİKTAŞIM... :( :(

Ezel Özsipici
10-03-2008, 18:41
Bir günde her sey mi ters Gider!.. sagolsunlar voleybol olsun hentbol olsun onlarında artık eski basarılı günleri yok!..

Öznur Oktay
10-03-2008, 18:49
Bir günde her sey mi ters Gider!.. sagolsunlar voleybol olsun hentbol olsun onlarında artık eski basarılı günleri yok!..

o branşlara yatırım yapılmıyor ki...ordan kazanılanı da getirip futbol takımına harcıyolar (sanki çok işe yarıyor da) , gerekli desteği görmüyorlar...bunların sonucunda nasıl bir başarı beklenir ki...

Ezel Özsipici
10-03-2008, 18:53
o branşlara yatırım yapılmıyor ki...ordan kazanılanı da getirip futbol takımına harcıyolar (sanki çok işe yarıyor da) , gerekli desteği görmüyorlar...bunların sonucunda nasıl bir başarı beklenir ki...

Sadece yönetim diil biz taraftar olarakta ilgi göstermiyoruz bence..

Öznur Oktay
10-03-2008, 19:13
Sadece yönetim diil biz taraftar olarakta ilgi göstermiyoruz bence..

bence de...voleybolcular, bayan basketbolcular her maçta boş tribüne oynuyorlar.insanın oynayası gelmez bee...

Emrah Güler
10-03-2008, 19:16
ne yazık ki beşiktaşı sadece futbol takımından ibaret görenler çoğunlukta.. ben ankarada yaşayan biri olarak ankarada armamızın olduğu her yerde olmaya çalışıyorum.. beşiktaşlıyım diyen herkes de elinden geldiğince böyle davranmalı bence..

Ezel Özsipici
10-03-2008, 19:20
ne yazık ki beşiktaşı sadece futbol takımından ibaret görenler çoğunlukta.. ben ankarada yaşayan biri olarak ankarada armamızın olduğu her yerde olmaya çalışıyorum.. beşiktaşlıyım diyen herkes de elinden geldiğince böyle davranmalı bence..

evet bu konuda cok eksiğiz.. bir keresinde bayyan voleybol takımı yalovaya gelmişti maça tribünlerde bir sürü yalovaspor seyircisi 2-3 tane bjk'Lı biz millet deli diye bakmıstı.. onlar böyle düşünüyolar "neRDEN buluyolar bu cesareti"

Emrah Güler
10-03-2008, 19:28
evet bu konuda cok eksiğiz.. bir keresinde bayyan voleybol takımı yalovaya gelmişti maça tribünlerde bir sürü yalovaspor seyircisi 2-3 tane bjk'Lı biz millet deli diye bakmıstı.. onlar böyle düşünüyolar "neRDEN buluyolar bu cesareti"

haklısın.. koskoca beşiktaşın 5-10 taraftara oynaması çok üzücü.. sonuçta orda mücadele gösteren beşiktaş forması.. umarım herkes bu duyarlılığı gösterir..

Ali Dincel
10-05-2008, 13:03
umarım ilgisizlikten yine küme düşmeyiz...

Şule Artarlar
10-05-2008, 13:11
Üzücü bi haber ama bende dahil olmak üzere diger branşlara ne kadar futbola gösterdigimiz ilgiyi gösteriyoruz ki...

Ali Dincel
10-05-2008, 13:17
açıkçası basketbol seyircimiz fena değildi geeçn yıl ama başarı gelmedi yine...yatırım yapılmayınca amatör branşlara taraftarda heyecanlanamıyor...stadlar boş kalıyo maalesef...

Gökhan.Şen
10-05-2008, 13:31
herkes futbola yoğunlaşmış :( biraz taraftar çekmeleri gerek.

Can Polat Kara
10-11-2008, 09:25
bu sene cıkamazlar 1.lige

Gözde Gözel
10-18-2008, 12:19
Yönetim giden için birşey yapmadıkça,taraftarı tribüne çekmeyi beklememeli zaten.Ben voleybolla ilgileniyorum ve elimden geldikçe maçlara gidiyorum ama voleybol sevmeyen bir adamı başarı da yoksa nasıl tribüne getirebilirsinki?