PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş’tan ‘kara’ protesto

Hasret Ergül
09-21-2007, 11:21
Başkan Demirören, Kenan Öner ve Sinan Engin’in Disiplin Kurulu’na sevki üzerine Kartal, federasyonu protesto için ‘siyah forma’ giyecek

Beşiktaş yönetimi ile federasyon arasındaki gerilim bitmek bilmiyor. Kara Kartal, Futbol Federasyonu ve MHK’yi Denizlispor maçında siyah forma giyerek protesto edecek. Ankaraspor karşılaşmasında Mert Nobre’nin nizami golünü vermeyen hakem Vedat Yüksel’e ağır eleştirilerde bulunan siyah-beyazlılar, ‘Gasp edildi’ dedikleri 2 puanı bir türlü unutamıyor. Ligde 2 haftadır 3 puan alamayan Beşiktaş’ta verilmeyen gol sonrası futbol federasyonu ve MHK’ye yüklenen ve bunun sonrası PFDK’ya sevkedilen başkan Yıldırım Demirören, Kenan Öner ve menajer Sinan Engin’in açıklamalarının ardından yönetim kurulu da eyleme devam etme kararı aldı.

TRİBÜN DE KARARACAK

Alınan karar gereği yarın akşam oynanacak Denizlispor maçında futbolcular sahaya siyah forma giyerek çıkacak ve bu şekilde bir bakıma Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile MHK’nin patronu Hilmi Ok ile hakem Vedat Yüksel’i sessiz bir şekilde protesto etmiş olacak. Bu arada tribüne gelecek taraftarlar da siyah giyinecek.

Ayşegül Alparslan
09-21-2007, 11:56
çok da anlarlar çok dukunurya ama tepki tepkidir

Mehmet Erhan
09-21-2007, 12:00
boşuna bir tepki...kimi kime şikayet edecezki...

Utku Altıncık
09-21-2007, 12:18
ben bu yıla özel siyah giyelip hep dedim ama görüyoruz ki illahi bi durum olacak protesto zamanında yapılsaydı şimdi böyle olmazdı

Özlem Köycü
09-21-2007, 14:49
fenerasyonu protesto etsek kaile mi alacaklar sankii onlar ne çakaldir ...

Barış Aygün
09-21-2007, 19:23
ha bızı kım sallar protestoyla...adamlar teskılatı kurmus uzerımıze oynamaya devam edıyorlar alenı bır sekılde bellı bu..konu ne olursa olsun fenerasyondan bır kısı cıkıp bır acıklama yapmıyor bu bu teskılatın acık kanıtıdır...bızım en ıyı sekılde top oynayıp bunlara laf bırakmadan sampıyonlugumuzu ılan etmek ve gruptan cıkmamız lazım..

Barış Kahraman
09-21-2007, 21:07
protestolara ve karşık görüşlere dikkat etselerdi zaten bırakırlardı!! Ama yinede sessiz kalmamak güzel bişe..

Gökhan Özsoy
09-21-2007, 21:40
herşey anlayana malesef ama bunlar organize olarak çalışıo..
işe yarıycanı sanmıyorum:( ama tepki göstermek güzel.;)

Şule Artarlar
09-21-2007, 22:12
ne Anlar Onlar Yaaa!!! Amann Anlasalarda Gene YanliŞ Anlarlar Kesİnn

Hüseyin Balcı
09-22-2007, 08:00
Şuan Kapkarayim Sİyah Kadİfe Pantolon Sİyah Formam ÜstÜmdede Sİyah Polarim Kapkara Olduk Ama Bunlar Anlamaz Aslinda Bunlari(fenerasyon Ve Mhk )sİyaha Boyamak Lazim...

Uğur Şimşek
09-22-2007, 14:34
Abİ Bunlar Anlasalardi Federasyon Fenerasyon Olmazdi Baski OluŞturmazsak Bunlarin Bİ Halt EdeceĞİ Yok Yİne Fenere ÇaliŞacaklar Yİne Fenere Federasyona BeŞİktaŞ GÜcÜnÜ GÖstermelİyİz ArkadaŞlar Yoksa Tren Rayina Gİrmez

H.Hüseyin Uluçay
09-22-2007, 14:35
en kötü haliyle bile bi protesto iyidir..

Ezel Özsipici
09-22-2007, 18:26
fenerin yöneticiler bjk kupa maçına kadar konuştuu konuşştuu ağzına geleni söledi kuoa maçında yeni sevk edildiler:@taa ne zaman bir laf söledi hemen tahkime bu nasıl adalet ben anlamıyorum!!

H.Hüseyin Uluçay
09-22-2007, 23:45
hızlı adalet işliyo bize ;)

Barış Aygün
09-23-2007, 00:03
fenerin yöneticiler bjk kupa maçına kadar konuştuu konuşştuu ağzına geleni söledi kuoa maçında yeni sevk edildiler:@taa ne zaman bir laf söledi hemen tahkime bu nasıl adalet ben anlamıyorum!!

bunların adaletıne... serefsız bunların hepsı adaletten ne anlarlar...abı barız ortada ıste komplo oldugu bızım uzerımıze oynuyorlar bundan acık daha ne olabılır..ALLAH BELANIZI VERSIN HEPINIZIN

Mehmet Erhan
09-23-2007, 00:05
adamlar artık şartlanarak çıkıyor bizim maça...ben bunu anladım bugün...

Barış Aygün
09-23-2007, 00:08
ama sampıyon olucaz gruptan cıkacaz hepsı yalan olucak...

Uğur Şimşek
09-23-2007, 00:53
arkadaşlar göreceksiniz hepsinin ağzını kapatacaz sene sonunda sampiyon biz olacaz !!!!!!!
herkez beşiktAŞKI görecek hemde herkez hiç merak etmeyin bizim sırtımız yere gelmez böyle taraftarlaa o federasyonmudur feneresayonmu en güzel kapak sampiyonluktur haydi hayırlısı beşiktaş geliyo gümbür gümbür:dovcem: