PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş Dergisi Eylül Sayisi Dopdolu

Hasret Ergül
09-08-2007, 09:45
BEŞİKTAŞ DERGİSİ EYLÜL SAYISI DOPDOLU

http://img529.imageshack.us/img529/4185/adszln8.png

Başkanımız’ın Mektubu / Çok Yakıştı!.. Beşiktaşımız 4 Yıl Sonra Devler Ligi’nde / Hem Bugünü Var Hem de Yarını… Beşiktaş’ın Keşfi Bobo, Dünya Yıldızı Olma Yolunda İlerliyor / BJK Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz İlhan Durusoy: “Tek Amacım Beşiktaş’a Hizmet Etmek” / Dünyada Teknik Direktörler Kuşak Değiştiriyor… Bunun Türkiye’deki Öncüsü de Beşiktaş… Genç, Sağlam, Bünyeden Hoca Devri… / İşte Yıldız Transferimiz Eduardo Cisse İşte Kartal Yuvası Ürünlerimiz… Beşiktaş Dergisi Farkıyla Yayınlıyoruz / İbrahim Akın’a Dair Her Şey: “Değiştim, Yenilendim” / Beşiktaşımız’ın İdman Günlüğü… Şifremiz Tıp, Bilim, Teknoloji Ve Profesyonel Destek… / Dünyaya Hep Siyah-Beyaz Baktılar… Anılarda Yaşayan Tribün Emekçilerimiz / Süper Kupa’nın Ardından… Süper Beşiktaş.. / Tecrübeli File Bekçimiz Rüştü’ye Soruları Futbolcu Arkadaşları Sordu: “Başarımın Sırrı; İstek, Hırs Ve İnanç” / Beşiktaş Gururla Sunar… Serdar Özkan-İbrahim Kaş / Turkcell Super Lig Nihayet Başladı / Bitirici Bir Santrafor… Genç Yıldız Federico Higuain, Gollerini Artık Beşiktaş İçin Atacak… / Defans Oyuncusu Lamine Diatta… Güçlü, Hızlı, Çevik… / Potanın Yeni Yıldızı Sandro Nicevic: “Hedefimiz Büyük, İnancımız Yüksek” / Dövmesiz Asla!.. Nobre, Delgado, Cisse, Bobo, Diatta, Higuain ve Tello, Dövmelerinin Öyküsünü Anlattı / B Genç Takımımız’ın Kaptanı Furkan Şeker: “Fulya Tesisleri İkinci Evim Gibi” / Hem İlk Hem Özel… Kulüp Müzemiz, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na Bağlı İlk Özel Spor Kulübü Müzesi Olarak Tescil Edildi... / Taş Gibi Bir Bekti… Vala Somalı’nın Kaleminden Beşiktaş’ın Unutulmaz Futbolcularından Hristo Kostanda / Ayın Olayları / Eylül Ayının Kültür-Sanat Dünyası…

DERGİMİZ ERTUĞRUL SAĞLAM VE“ZÜRİH KARTALI” DELGADO
POSTERİ HEDİYELİ…