Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş Hayrettin'i bitirmek üzere
Hasret Ergül
11-23-2007, 08:45
Hem Süper Lig'de, hem de Avrupa'da aradığını bir türlü bulamayan Beşiktaş'ta, ara transferde takımı güçlendirme çalışmaları sürüyor. Siyah-Beyazlı yöneticiler, başarılı sol bek Hayrettin'i resmen Sivasspor'dan istedi. Bu transfer için, "İbrahim Akın ile takas yapalım" teklifi de götürüldü.
TRABZONSPOR DA İSTİYOR
Sivasspor bu teklife sıcak bakarken, İbrahim Akın'ın yanı sıra Mehmet Yozgatlı'yı da istedi. Bu arada İbrahim Akın'ı, Trabzonspor'un da istediği öğrenildi. Genç futbolcunun Beşiktaş'tan ayrılmayı kafasına koyduğu belirtildi. Ayrıca menajerlerin önerdiği Kasımpaşalı Tehoue'ye onay çıkmadı.
Kaynak : Takvim
Barış Aygün
11-23-2007, 09:04
kım bu yaaa ne ıs yapar
Elif Kaya
11-23-2007, 09:10
hayrettin kim ya ben hiç duymadım
Mehmet Erhan
11-23-2007, 11:25
i.üzülmezden iyidir...adamı türkiyedeki tüm büyük kulüpler istiyor...inşallah alırız...
Barış Kahraman
11-23-2007, 12:34
beşitaşta iş yapmaz.. madem sol kanat arıyolardı h.balta yı galatasaraya kaptırmasalardı.. ayrıca i.akının satılmasıda hiç akıl karı bir iş değil..
Şule Artarlar
11-23-2007, 12:44
ibrahim akınla takas mı?? nekadar akıl işi tartışılır :S:
Gökhan Özsoy
11-23-2007, 12:52
beşitaşta iş yapmaz.. madem sol kanat arıyolardı h.balta yı galatasaraya kaptırmasalardı.. ayrıca i.akının satılmasıda hiç akıl karı bir iş değil..
%100 doğru bir düşünce..yada seezon başı sağ kanada mehmet yzgatlıyı acaklarına gökhan gönül neden alınmadı.
ibrahim akınla takas mı?? nekadar akıl işi tartışılır :S:
+yozgatlıyıda istiyorlar..=)
Mehmet Erhan
11-23-2007, 14:26
%100 doğru bir düşünce..yada seezon başı sağ kanada mehmet yzgatlıyı acaklarına gökhan gönül neden alınmadı.
+yozgatlıyıda istiyorlar..=)
o dediğiniz m.yıldız için...hayrettin için sanırım 2-2.5 milyon euro istiyorlar... :S:
Ayşegül Alparslan
11-23-2007, 14:52
hayrettin kimdir nerde oynar nerden çıktı şimdi allah aşkına istemiyorum yaa yapmayın transfer falan dalgamı geçiyorlar ne
Utku Altıncık
11-23-2007, 15:22
hayrettinnn :)
vallah hiç dikkat etmedim bu adama ama vardır bildikleri diğer takımlarda istiyorsa,,,yorum yapmak yanlış olur şimdii....nede olsa beyenilmese 3 ay sonra tekrar transfer sezonu açılıyor....alıştık nede olsa..yap boza:(
Barış Aygün
11-23-2007, 17:27
ibrahim akınla takas mı?? nekadar akıl işi tartışılır :S: mehmet yıldızda batuhanla takas edılıcekmıs :(
boyle gerızekalıca mantıksız işler taraftatı isyana fişekler..
Cevat Mehmet
11-23-2007, 17:33
ne yani ronaldinyoyu mu bekliyordunuz
Barış Kahraman
11-23-2007, 17:34
dünya yıldızı olmasada en azından Türkiyeden 1.kalite bir futbolcu olabilirdi..
Savaş Aygün
11-23-2007, 17:39
sol tarafa bu adam alınırsa iyi olur...aydın karabulutla beraber çok iyi olur...üzülmezide yollasınlar
Barış Aygün
11-23-2007, 18:01
sol tarafa bu adam alınırsa iyi olur...aydın karabulutla beraber çok iyi olur...üzülmezide yollasınlar ya elınde mehmet sedef gıbı bır cocuk var ya cıldırıcam ben ya sen bu cocugu neden oynatmıyorsun neden hala adam alıyorsun yaa......
Mehmet Erhan
11-23-2007, 18:05
ya elınde mehmet sedef gıbı bır cocuk var ya cıldırıcam ben ya sen bu cocugu neden oynatmıyorsun neden hala adam alıyorsun yaa......
bu kadar sinirlenmene gerek yok...üzülmezin yerine adam almak için hayrettin uygun bi isim... m.sedefde kalırsa ikisi sol beki götürür...sol kanattada aydın ve tello ideal kişiler...zaten türkiyeden alınabilecek sol bekler arasında elimizde kalan en uygun isim...hem sivasın yükselişindede katkısı var...bence hayrettin gelsin... ;)
Barış Aygün
11-23-2007, 18:24
bu kadar sinirlenmene gerek yok...üzülmezin yerine adam almak için hayrettin uygun bi isim... m.sedefde kalırsa ikisi sol beki götürür...sol kanattada aydın ve tello ideal kişiler...zaten türkiyeden alınabilecek sol bekler arasında elimizde kalan en uygun isim...hem sivasın yükselişindede katkısı var...bence hayrettin gelsin... ;)
valla bılmıyorum bence gereksız tello aydın sedef oynarsa i.akın elınde bunnlar varken bana sacma gelıyor...
H.Hüseyin Uluçay
11-23-2007, 20:07
hayrettin çok çok iyi bi oyuncu ibrahim akından iyidir, ben sivassporu bilmem kaç senedir takip ediyorum, adam hem tecrübe olarak hemde istikrar olarak bakıyosan bir numaradır hayrettin ;)
Barış Aygün
11-23-2007, 20:54
hayrettin çok çok iyi bi oyuncu ibrahim akından iyidir, ben sivassporu bilmem kaç senedir takip ediyorum, adam hem tecrübe olarak hemde istikrar olarak bakıyosan bir numaradır hayrettin ;) uzulmez gıbı :(
Hüseyin Balcı
11-26-2007, 07:53
hayrettin kim ya ben hiç duymadım
Geçen sene gayse maçında ceza sahası içinde topu eline alıp penaltı yaptıran adam diyim anımsarsınız belki :) şaka bir yana benim beğendiğim topçulardan biri iş yapar bizde...
Elif Kaya
11-26-2007, 07:56
Geçen sene gayse maçında ceza sahası içinde topu eline alıp penaltı yaptıran adam diyim anımsarsınız belki :) şaka bir yana benim beğendiğim topçulardan biri iş yapar bizde...
:D: :D: :D:
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.