Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş JK 78 - Elan Chalon 55
Hasret Ergül
01-09-2008, 13:01
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=takim_foto_164
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımımız 22 Ocak Salı Günü B Grubundaki Son Maçında Elan Chalon Konuk Edecektir...
Başarılar Dileriz...
Mehmet Erhan
01-09-2008, 13:30
işte bu maç için rahat konuşabilirim...akatların atmosferi bile yeter bu maçı almamıza...:)
Hasret Ergül
01-09-2008, 13:31
işte bu maç için rahat konuşabilirim...akatların atmosferi bile yeter bu maçı almamıza...:)
Umarım etkileyici bir atmosfer olur.!
Mehmet Erhan
01-09-2008, 13:37
valla hasret bu birazda ordaki taraftarların elinde...gereken önem verilmez ve maçlara gidilmezse tabii ki atmosfer falan olmaz...mesela dün kupa maçının devre arasında basket maçına baktım ama taraftarın az olduğunu gördüm, buda beni üzdü...kaldı ki dünkü kupa maçı seyircisizdi...yani, basket maçına gidilebilirdi...üstelik önemlide bir maç ve bu takım desteği sonuna kadar hakediyor...yani, kısaca basket takımına da gereken önem ve destek verilmeli, sadece derbilerde full doldurmakla olmuyor bu işler... :(
Hasret Ergül
01-21-2008, 10:58
ULEB Cup’da Rakip Elan Chalon
ULEB Cup'ın namağlup tek takımı olan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, B Grubu’ndaki son maçında yarın (22 Ocak) Fransa temsilcisi Elan Chalon ile karşılaşacak. BJK Akatlar Cola Turka Arena’daki mücadele saat 20.00’de başlayacak.
B Grubu’nda namağlup liderliğini sürdüren Siyah Beyazlılarımız, Elan Chalon’u da yendiği takdirde bir üst tur için büyük bir avantaj sağlayarak, kendisinden daha zayıf rakiplerle eşleşme şansını bulacak. Ekibimiz, Fransa’daki ilk maçta rakibini 73-64 mağlup etmişti.
ULEB Cup’da yenilgisiz tek takım olan Siyah Beyazlılarımız, 9 karşılaşmada 745 sayı atarken, 649 sayı yedi. 5 galibiyet, 4 mağlubiyetle 4. basamakta bulunan Elan Chalon ise 752 sayısına karşılık potasında 717 sayı gördü.
Servisler 18.00'de Kalkacak
Taraftarlarımızın BJK Akatlar Cola Turka Arena'ya daha rahat ulaşımı için hizmete sokulan servislerimiz, Elan Chalon maçı için yarın (22 Ocak) saat 18.00'de Beşiktaş eski Tansaş önünden hareket edecek. Tüm taraftarlarımızı Siyah Beyazlılarımız'a destek olmak üzere BJK Akatlar Cola Turka Arena'ya bekliyoruz.
Hasret Ergül
01-21-2008, 10:58
pençe kimler geliyor maça ? :)
Hasret Ergül
01-21-2008, 11:03
Benim yazmama gerek varmı :) ekibimle beraber ordayım :D
Sensiz olurmu bi gelmedin telekoma yenildik :)
H.Hüseyin Uluçay
01-21-2008, 13:56
telekom maçına ben gittim yenildik :( ztn bu maçada gelemiorum :(
Şule Artarlar
01-21-2008, 14:43
Dev adamlarımıza başarılarrrr fark atarız gene:)
ya bilet yok maç günü birdaha bakıcam ama :S:
Hasret Ergül
01-21-2008, 19:00
Biletix.den satılmıyor yarın yerinden alınacak anlaşılan biletler...
Hasret Ergül
01-21-2008, 22:17
BİLETİX.de biletler satışda.!!!
Arda Hatipoğlu
01-21-2008, 23:52
yönetim olarak forum uyelerının basket macına bıletlerını almanızı beklerdım..futbol maclarına bedawa bılet werıyosunuz,basket macınada ısterız(:
Bülent Girgin
01-22-2008, 07:49
yönetim olarak forum uyelerının basket macına bıletlerını almanızı beklerdım..futbol maclarına bedawa bılet werıyosunuz,basket macınada ısterız(:
selam arda, türkçe yazmayi bir ögrenebilsen ben sana bilet alirim, ama ögrenmek istemiyorsun :( :( türkçemizde senin kullandigin harf ne zamandan beri kullaniliyor?
evet o büyük gün geldi! herkes akatlara!yazilacak tarihi akatlarda yasayin!
gelemesemde tüm kalbimle yanindayim BESIKTASKIM!BASARILAR DILERIM VE TARIH YAZACAGINA INANIYORUM!
Güvenç Küçük
01-22-2008, 11:00
Bülent amca akşam bende Akatlardayım el sallarım :)
evet o büyük gün geldi! herkes akatlara!yazilacak tarihi akatlarda yasayin!
gelemesemde tüm kalbimle yanindayim BESIKTASKIM!BASARILAR DILERIM VE TARIH YAZACAGINA INANIYORUM![/QUOTE]
şu an o kadar kötüyüm ki grip oldum sandalyede zor oturuyorum off gelemicem sanırım maça :(
Hasret Ergül
01-22-2008, 11:55
Konuyla Alakasız Mesajlar Silinmiştir...
İyi Forumlar...
Bülent Girgin
01-22-2008, 16:36
maçi internetten seyredebilecegim heralde
Bülent Girgin
01-22-2008, 19:03
türbünler bos yine :( :(
Bülent Girgin
01-22-2008, 19:17
ilk çeyrek 22-9
H.Hüseyin Uluçay
01-22-2008, 19:23
mis gibi skor, bu maçı rahat alıcaz..
Şule Artarlar
01-22-2008, 19:30
ilk den 22-9 ise tamamdır bu iş...
Bülent Girgin
01-22-2008, 19:39
devre 38-28
Bülent Girgin
01-22-2008, 21:28
tebrikler besiktasim ! maç sonucu :
BESIKTAS : 78
elan chalon : 55
10. maç 10. galibiyet !!!!!!!!!!
Bülent Girgin
01-22-2008, 21:47
:bagir::oley:
Bülent Girgin
01-22-2008, 22:04
resmi siteden alinti :
ULEB Cup Tarihine Geçtik
22.01.2008 21:42
Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız ULEB Cup’ın son maçında Elan Chalon’u 78-55 mağlup ederek grubu namağlup lider tamamladı ve bir üst tura yükseldi. Siyah Beyazlılarımız, ULEB Cup'ın tarihine grubundaki tüm maçlarını kazanan ilk takım olarak geçti.
ULEB Cup’ın tarihinde bir ilke imza atan Siyah-Beyazlılarımız, grubunda oynadığı 10 karşılaşmanın 10’unu da kazanarak kupanın tarihine geçmenin mutluluğunu yaşadı.
Shumpert’in üçlüğüyle karşılaşmaya giriş yapan Ekibimiz, üst üste bulduğu basketlerle kısa sürede üstünlük yakaladı. Shumpert ve Kaya’nın attığı basketlerle 5. dakikayı 10-5 önde geçen Takımımız, üç sayılık basketlerle rakibin direncini yıkmaya çalıştı. İlk dakikalarda yediği sayılarla şaşkına dönen Fransızlar, savunmada toparlanamayınca Siyah Beyazlılarımız pota altını da olumlu kullanmaya başladı. Yediği sayılara karşılık vermek için hızlı hücumlar deneyen Elan Chalon ise ilk periyotta müdafaamızı aşmakta zorluk çekti. 7.5 dakikada sadece 7 sayı kaydedebilen Fransızlar, maçın ilk bölümünü 22-9 geride bitirdi.
Çember etrafından sayı bulmaya çalışan Elan Chalon, Takımımız’ın baskısını aşmakta zorlanınca bir türlü istediği sayıları da bulamadı. Ribauntlarda da Siyah Beyazlılarımız’ın gerisinde kalan rakibimiz ikinci periyotta basit hatalar yapmaya başladı. İkinci periyotun ilk başlarında durum bu şekilde devam ederken Fransızlar, kısa sürede hatalarını telafi etmeye başladılar ve bir ara 16’ya çıkan farkı indirmeyi başladılar. Badiane ve Braud ikilisiyle peş peşe basketler kazanan Elan Chalon çeyreğin ikinci yarısında farkı 4 sayıya kadar düşürdü (29-25). Shumpert ve Nicevic’in kenarda oturduğu dakikaları iyi derğerlendiren rakibimiz, bu isimlerin devreye girmesiyle tekrar gerilemeye başladı ve ilk devrenin son 16 saniyesine 10 sayı farkla geride girdi. Takımımız soyunma odasına 38-28 galip gitti.
İkinci yarıya üst üste 6 sayı atarak başlayan Siyah Beyazlılarımız, ilk periyottaki performansını devam ettirdi. Shumpert’in etkili oyunuyla farkı tekrar yükseltmeye başlayan Ekibimiz, 25. dakikada skoru 50-32 yaptı. Takımımız, iyi savunma yaparak Fransızlara pota yüzü göstermezken, üste üste gelen basketlerle işini iyice garantiye aldı. Son dakikaya 28 sayı farkla başlayan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, üçüncü bölümü de 56-39 üstünlükle kapattı.
Farkın verdiği rahatlıkla son periyota başlayan Ekibimiz, rakibinin üstüne fazla gitmedi. Siyah Beyazlılarımız’ın savunmada düştüğü zamanlarda basketler kazanan Elan Chalon, bütün çabalarına rağmen 37. dakikaya 19 sayı geride girdi. ULEB Cup’da oynadığı bütün maçları kazanarak kupanın namağlup tek takımı olan Siyah Beyazlılarımız grup maçlarının sonunda da unvanını korumak niyetiyle çıktığı mücadeledeAvrupa tarifesini değiştirmedi ve Elan Chalon karşısında salondan 78-55 galip ayrılarak bir üst tura yükseldi.
Karşılaşma sonrasında oyuncularımız ULEB Cup tarihine geçmenin mutluluğunu taraftarlarımızla birlikte yaşadı.
Barış Kahraman
01-22-2008, 22:27
yine yendik he :) ne güzel :) inşallah avrupada şampiyon oluruz zor ama imkiansız değil :)
Hasret Ergül
01-22-2008, 23:24
Güzel maçtı keşke taraftarda gereken ilgiyi gösterse görevini yerine getirseydi!!!
Biz giderken tüh geç kaldık bilet kaldımı acaba diye söylenirken boş koltuklar ile karşılaştık...!!
Yazık Beşiktaşım tarihi boş trübünler eşliğinde yazdı........
Ergin hoca verdiği sözleri tutuyor ve takımıımıza en üst seviyede başarılar yaşatıyor, devamıda gelecek bunun...
Tebrikler Dev Yürekler:)
Gökhan Özsoy
01-22-2008, 23:26
süper yaa bu haber bana çokk moral oldu akşam teşekkürler dev yürekler.
:oley: :oley: :oley:
Hasret Ergül
01-22-2008, 23:27
Hedefimiz ULEB Şampiyonluğu
Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı Coachumuz Ergin Ataman, Elan Chalon galibiyetinden sonra yaptığı açıklamada hedeflerinin kupayı kazanmak olduğunu söyledi.
Ergin Ataman, ULEB tarihinde ilk kez bir takımın 10 maçından da galibiyetle ayrıldığını hatırlatarak, şunları söyledi:
"Güzel birşey. ULEB'in başladığı tarihten itibaren son 5 yıldır ilk kez bir takım gruplardan namağlup çıkıyor. Bu bizim gücümüzü gösteriyor. Bundan sonra aşama aşama eleme turları başlıyor. Hedefimiz ULEB Şampiyonluğu. her turda daha güçlü takımlar çıkacak. Beşiktaş ULEB tarihine bir rekorla geçti, bunu kupa ile süslemek lazım."
Bülent Girgin
01-23-2008, 07:37
10 numara Kartal
23 Ocak 2008
Fransız Elan Chalon’u Kaya ve Shumpert’le sürklase eden siyah beyazlılar, 10’da 10 yaptı, 54 takım arasında namağlup üst tura yükselen tek takım oldu.
ULEB Cup’ın kralı Beşiktaş , tarih yazdı... Akatlar’da Fransız Elan Chalon’u konuk eden siyah beyazlılar, büyük üstünlük sağladığı rakibini sürklase etti, B Grubu’nda 10’da 10 yaparak kupa tarihinde gruplarda yenilgi almadan bir üst tura yükselen tek takım uvanını ele geçirdi: 78-55. Avrupa’da söz sahibi olmuş İspanya, Sırbistan, İtalya, Yunanistan gibi ülkelerin temsilcilerinin favori gösterildiği ULEB’te yer alan 54 takım arasında bileği bükülmeyen tek ekip olan Kara Kartallar, B Grubu’ndaki son sınavına da iyi başladı.
Kaya yıldızlaştı
Shumpert, Kaya ve Dalmau ile sayılar üreterek rakibine 8. dakikada 22-7 üstünlük sağlayan Beşiktaş, devreyi de 38-28 önde tamamladı. İkinci yarıda farkın verdiği rahatlıkla mücadeleyi istediği gibi yönlendiren Kartal, 78-55’lik galibiyetle kupa tarihine adını altın harflerle yazdırdı. 19 sayı, 7 ribaund 2 asistle yıldızlaşan Kaya Peker de zaferin mimarı olurken, ona, 16 sayı, 3 asist ve 3 top çalmayla Shumpert eşlik etti. Öte yandan FMP Zeleznik’i 77-64 yenen Ventspils, Beşiktaş ve Köln 99’ers’la birlikte son 32 takım arasına kaldı.
Hedef şampiyonluk
KARŞILAŞMA sonrası Beşiktaşlı oyuncular büyük sevinç yaşarken koç Ergin Ataman, "Hedefimiz ULEB Kupası şampiyonluğu" dedi ve şöyle devam etti: "ULEB’in başladığı tarihten itibaren son 5 yıldır ilk kez bir takım gruplardan namağlup çıkıyor. Bu da bizim gücümüzü gösteriyor. Beşiktaş, ULEB Kupası tarihine bir rekorla geçti, bunu kupayla süslemek lazım."
Nihal Aslan
01-23-2008, 09:36
:oley: :oley: :oley: BAŞARILAR 10 MACDA 10 GALIBIYET ALAN TAKIM SAMPIYON DA OLABILIR UMUT ETMEK LAZIM İMKANSIZ DEİL :oley: :oley:
Mehmet Erhan
01-23-2008, 10:05
helal olsun size POTANIN KARTALLARI... :(h5): şimdi hedef şampiyonluk...zor ama imkansız değil...
Şule Artarlar
01-23-2008, 10:18
Budur işte beşiktaşın potanın kartalları denildigi gibi tebriklerrr beklenen zaferdi..
Gökhan Özsoy
01-23-2008, 12:12
Maç Sonrası Açıklamalar
Gruptaki 10 maçın 10'unu da kazanarak ULEB Cup tarihine geçen Takımımız'da Basketbol Şube Koordinatörümüz Hasan Bozkurter ile oyuncularımız Onur Aydın, Kaya Peker ve Mehmet Yağmur şu değerlendirmelerde bulundular.
Hasan Bozkurter, karşılaşma sonrasında şunları söyledi:" Akatlar'da bugün çok güzel bir olaya şahitlik ettik. Avrupa'da tarih yazan bir takım izledik. Türkiye'yi Avrupa'da çok iyi temsil ettik. Bundan sonra da önümüze çıkan rakiplerimizi eleyerek şampiyonluk kazanacağız. Hepimiz buna inanıyoruz."
Oyuncularımız ise şu değerlendirmelerde bulundu.
Onur Aydın: Bir takım kaptanı olarak böyle bir takımın başında olmak benim için gurur verici. Herkes başarı için elinden gelenin en iyisi yapıyor. Grupta 10'da 10 yaptık ama bu pek bir şey ifade etmiyor. Bundan sonraki turda maç kaybedersek bir anlamı kalmayacak bunun. Bundan sonraki turlarda bütün maçları kazanıp ilk 8'e kalıp kupayı almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.
Kaya Peker: Beşiktaş Camiası için gerçekten çok önemli bir olay. Bu takım içinde bulunduğum için de mutluyum. Önemli bir olaya imza attık ama tabii ki elimizde hiçbir şey yok şu anda. 10-0 çok güzel bir sonuç ama hiçbir şey ifade etmiyor. Bundan sonraki turda çok zor takımlarla da oynayabiliriz. Ciddi olup, aynı oyunu ortaya koyup mutlaka yenmeliyiz. Mutlaka buradan sonra adım adım düşünmeliyiz. Önümüzde iki tur var. Önce ilk turu ardından ikinci turu geçip ilk 8'e kalmak istiyoruz. Zaten oraya gitmek çok büyük bir olay. Orada da iyi bir hava yakalayıp başarılı olacağımızı düşünüyorum.
Mehmet Yağmur: Tarihe geçtik ama bundan sonrası önemli. Taraftarımız da gelmeye başladı. Bundan sonraki turda burayı doldurabilirsek bence şampiyon oluruz. İlk 8'e girip ondan sonrasına adım adım bakacağız. Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.