PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş JK :92 TTNET Beykoz:81

Hasret Ergül
12-26-2007, 15:30
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=takim_foto_164

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız'ın Beko Basketbol Ligi'nde 29 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'te TTNET Beykoz ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.

Bilet fiyatları şöyle:

PROTOKOL 25 YTL
BENCH ARKASI 20 YTL
PRO. KARŞISI ALT 15 YTL
PRO. KARŞISI ÜST 13 YTL
POTA ARKASI 10 YTL

Başarılar Dileriz...

Mehmet Erhan
12-26-2007, 15:30
maç akatlarda...fazla yoruma gerek yok...alırız...:)

Hüseyin Balcı
12-26-2007, 15:31
maç günü kötü :( bunada gitmeyi çok istiyorum inşallah gideriz Bülent abide gelir belki...

Hasret Ergül
12-26-2007, 15:32
maç günü kötü :( bunada gitmeyi çok istiyorum inşallah gideriz Bülent abide gelir belki...

Neden çalışıyormusun o saatte ben gene barışı kandırmayı düşünüyorum :D

Hüseyin Balcı
12-26-2007, 15:35
Neden çalışıyormusun o saatte ben gene barışı kandırmayı düşünüyorum :D

Çalışıyorum öğlene kadar zaten pazartesi malum nedenden izin aldım işi ektim yarın Bülent abiyle buluşacaz yine ekecem işi c tesine yalan kalmıyo :)

Hasret Ergül
12-26-2007, 15:36
Çalışıyorum öğlene kadar zaten pazartesi malum nedenden izin aldım işi ektim yarın Bülent abiyle buluşacaz yine ekecem işi c tesine yalan kalmıyo :)

doğruya bendede hiç kafa kalmadı.. ben 11e kadar giderim valla :) sende ozamana kadar bul bişeyler :)

Utku Altıncık
12-26-2007, 15:41
umarım fener maçı gibi dolar akatlar ....pankart açıldı geçen yıl baskete el atın diye ...yapıldı bu yönde yönetimi kutluyorummm..... sıra bizdee boş bırakmamak lazım siyah beyaz forma ile çıkmaları yeter ....... tekerlekli sandalyede olsa farketmemeli

Altuğ Özübir
12-26-2007, 20:34
Beykoz taraftarı gelicekmi acaba? Geçen sene malum geldikleri gibi gitmişlerdide bu sene bir anlasma yapıldımı bilgisi olan varmı?

Ezel Özsipici
12-27-2007, 22:04
biz bu basket takımıyla bu ruhla bu macıda alrıız sampiyon da alırız maç akatlarda zaten:Dalrıızz :D

Barış Aygün
12-27-2007, 22:34
cok ıyı gıdıyoruz takım bu sene cok ıyı..alırız...

Hasret Ergül
12-29-2007, 18:54
Beşiktaş :92 TTNET Beykoz:81

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi'nin 14. haftasında Beşiktaş Cola Turka Arena'da TTNET Beykoz'u 92-81 mağlup etti.
Karşılaşmanın ilk periyotunda iki takım da benzer bir oyun ortaya koyarken, dengeleri değiştiren isim Kaya Peker oldu. Maçın ilk sayısını kaydeden Kaya, Siyah Beyazlalarımız'ın ilk 6 sayısına imzasını attı. Hızlı hücumlar düzenleyerek aranın açılmasına izin vermeyen Beykoz, Chris'in pota altında, içeriden ve dışarıdan attığı isabetli şutlarla oyundan düşmedi. İlk çeyrekte Siyah Beyazlılarımız en fazla 6 sayılık bir fark yakalarken son dakikalara hakem kararları damgasını vurdu ve ibre Beykoz'a döndü. Birinci periyotun bitimine kısa bir süre kala Kaya Peker'e, bitime 36 saniye kala ise Ergin Ataman'a teknik faul çalındı. Skor 24-18 Siyah Beyazlılarımız'ın lehine devam ederken gelen teknik faulleri Grays ile sayıya çeviren Beykoz, farkı 2 sayıya indirdi. Çeyreğin bitimine saniyeler kala Gilbert'ten gelen üçlük ise ilk periyotun galibini 25-24'lük skorla Beykoz oldu.

İkinci periyota da üst üste iki üçlükle başlayan sarı siyahlılar, farkı 6 sayıya yükseltti. Bu çeyrekte oyuna dahil olan Shumpert ise Takımımız'ın hücum gücünü yükseltti ve Amerikalı oyuncumuzun attığı sayılarla Ekibimiz, kısa sürede üstünlüğü tekrar ele geçirdi. Pota altını iyi savunan Siyah Beyazlılarımız, Apodaca'nın da devreye girmesiyle bir süre farkı açtı ancak Levent Bilgin ile farkı kapatan Beykoz, oyunun ikinci bölümünde de mücadelesini sürdürdü. İki takımın da karşılıklı üçlüklerine sahne olan maçta ikinci çeyreğin son dakikasına 48-46 önde giren Takımımız, soyunma odasına 48-47 galip gitti.

Üçüncü periyotun da ilk bölümlerinde maçın dengesi bozulmadı. Karşılıklı basketlerle geçen ilk dakikaların ardından oyuna ağırlığını koyan Takımımız; Apodaca, Sinan Güler ve Nicevic'in attığı basketlerle farkı artırmaya başladı. Maç içinde ilk kez çift haneli farka ulaşan Ekibimiz, Dalmau ve Sinan'ın çeyreğin bitimine kısa bir süre kala attığı üçlüklerle son bölümü 78-60 üstünlükle girdi.

Son çeyreğe Shumpert'in attığı basketle başlayan Siyah Beyazlılarımız, bu basketle farkı 20 sayıya yükseltti. Beykoz'un farkı azaltmaya yönelik hücumları ise kısa bir süre sonra sarı siyahlıları oyuna ortak etti. Ancak Ekibimiz kontrolü tekrar eline aldı ve sert savunma yapıp hızlı hücumlarla sarı siyahlıların direncini kırarak mücadeleden 92-81 galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Karşılaşmada Apodaca 18 sayı atarak Siyah Beyazlılarımız'ın en skorer ismi olurken, Shumpert 15, Kaya Peker 12, Dalmau ve Sinan Güler 11'er, Nicevic 10, Cevher Özer 5, Drobnjak ve Mehmet Yağmur 4'er, Erkan Veyseloğlu ise 2 sayı kaydetti.

Hasret Ergül
12-29-2007, 18:54
Şampiyon Olmamız Engellenemez!!!

Hakemler futboldan sonra baskette başladılar çirkeflik yapmaya....

Herşeye rağmen çok güzel bir maçtı :)

Gökhan Özsoy
12-29-2007, 19:01
maçı televizyon verdi mi?
drobnjak ne kadar süre aldı?4 sayı atmış ama fazla süre aldını sanmıyorum..

Mehmet Erhan
12-29-2007, 19:14
maçı izleyemedim ama galibiyet her zaman güzel... :) tebrikler takımımıza... :(h5):

Gökhan Özsoy
12-29-2007, 19:26
maçı televizyon verdi mi?
drobnjak ne kadar süre aldı?4 sayı atmış ama fazla süre aldını sanmıyorum..

kendi soruma kendim cvp verim bari:P: :D

15.09dakika süre almış 4 sayı atmış 2 sayılık atışlarda 4te2 isabetle oynamış başka şut kullanmamış..1i hucum 3ü savunma olmak üzere 4 ribaund almış..
1 asist 1 top kaybı 2 faul ile oynamış..

daha iyi olcaa kesin takım arkadaşlarına alışınca..

Hüseyin Balcı
12-30-2007, 14:30
çok harikayız bir numarayız en kral takımlara 15 basarız :) sinan güler haikaydın hırsına hayran oldum ...

Bülent Girgin
01-03-2008, 20:45

maalesef gelemedim :( :( neyse artik inönüde bir maçta beraber olacagiz :D

Barış Aygün
01-03-2008, 21:23

artık bı beraber olabılsek ınonu de olmasada olurdu yani :D

Hüseyin Balcı
01-04-2008, 08:54

Bekliyoruz abi dört gözle senle tanışmak bile çok harikaydı inşallah şampiyonluk maçını beraber izleriz...

H.Hüseyin Uluçay
01-04-2008, 08:57
Şampionn olmamız engellemez diyorum.. anca bunu diyorum maçı izlemedim çnkü.. sanırım herkes gibi bende baskete futbol kadar değer vermiorum :(

Hasret Ergül
01-04-2008, 09:01
Şampionn olmamız engellemez diyorum.. anca bunu diyorum maçı izlemedim çnkü.. sanırım herkes gibi bende baskete futbol kadar değer vermiorum :(

İLk maçta bizimlesin ozaman hüseyin :)