Orijinalini görmek için tıklayınız : 'Beşiktaş Sergen Yalçın'ı istedi'
Gökhan Özsoy
11-17-2007, 17:38
'Beşiktaş Sergen Yalçın'ı istedi'
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Nebi Hatipoğlu, Beşiktaş'ın resmi olmasa da Sergen Yalçın'ı transfer etmek istediğini söyledi.
TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un kulüp başkanı Nebi Hatipoğlu, Beşiktaş'ın resmi olmasa da eski futbolcusu Sergen Yalçın için transfer talebinin olduğunu söyledi.
Hatipoğlu, ''Ancak, Sergen için 5 milyon dolar da teklif etseler vermeyiz. Hedefimiz şampiyonluk. 25 Kasım'da sahamızda oynayacağımız Kocaelispor'u evine puansız göndermek istiyoruz'' dedi.
Kaynak : AA
Mehmet Erhan
11-17-2007, 17:41
sergen gelsin isterim ama hocayla ters düşecekse hiç gelmesin...yeterince huzursuzuz zaten...
Şule Artarlar
11-17-2007, 17:42
hayırlısı olsunnn...
Barış Aygün
11-17-2007, 18:16
kolpaa haberlerle dolu bır gun daha....olmayacak duaya amın dıyoruzzz....sergenı gonderen yonetım bunlar degıl mı??? hayatta gerı almazlar...
Ezel Özsipici
11-17-2007, 20:57
Yuh artık bence gelmesin tamam iyi oyuncu...hırslıı ama bu sattan sonra beşiktaşta basarılı olamaz bence ama bilemem:(
Hüseyin Balcı
11-18-2007, 08:28
valla bu saatten sonra hiç çekemem sergenin kaprislerini beyefendi deplasmana gitmez atları koşmadığında idmanlara teşrif eder keyfi gelince oynar zaten yaşlandı gündeme gelmesi bile iyi değil o bizim kalbimizde beşiktaşımızda oynamış dünyanın en yetenekli futbolcularından biri olarak kaldı bütün beşiktaşlı geçlerin idolü olarak kalsın.o işine baksın eskişehiri süper lige çıkarsın.
Ezel Özsipici
11-18-2007, 11:00
valla bu saatten sonra hiç çekemem sergenin kaprislerini beyefendi deplasmana gitmez atları koşmadığında idmanlara teşrif eder keyfi gelince oynar zaten yaşlandı gündeme gelmesi bile iyi değil o bizim kalbimizde beşiktaşımızda oynamış dünyanın en yetenekli futbolcularından biri olarak kaldı bütün beşiktaşlı geçlerin idolü olarak kalsın.o işine baksın eskişehiri süper lige çıkarsın.
gercekten öLe bende o yüzden istemeedim zaten...gerçi Yalan habermiş :))
Elif Kaya
11-19-2007, 09:56
Sergen yaşlandı böyle bir transfer olacağına inanmıyorum. Kolpa haberdir kesin
Hasret Ergül
11-19-2007, 10:00
Sergen geliyor ilhan geliyor pascal ile nihatta gelsin tamamdır :D Rüyalar gerçek olsaaaaaaa....:)
Utku Altıncık
11-19-2007, 10:41
ben şu durumda..ilhanıda..pascalıda.....sergenide ...takımda görmekten..keyif alır...çokta isterimm...hıguenden...diattadansa..bunlarınn..ölü sü yeter......
Bülent Girgin
11-19-2007, 10:44
kadir,ulvi,gökhan,metin,riza,ali,feyyaz,ferdinand, sifo,zeki,ziya da gelsinler madem, tam olur :D
Mehmet Erhan
11-19-2007, 10:54
kadir,ulvi,gökhan,metin,riza,ali,feyyaz,ferdinand, sifo,zeki,ziya da gelsinler madem, tam olur :D
ben güven önüt,baba hakkı,sanlı kaptan,vedat okyar ve süleyman sebayı istiyorum bide zingeri... :D unuttuklarım varsa onlarıda siz yazın bi zahmet... :D :P:
Barış Aygün
11-19-2007, 10:56
ee yuhhhh artık :D
Utku Altıncık
11-19-2007, 10:57
tam isabet ..iyi olurrr
Bülent Girgin
11-19-2007, 11:15
besiktasimizin bu zor günlerden kurtulmasi için yapilacak tek sey ayni sayin sebanin yaptigi gibi tekrardan bayern münihi örnek almaktir, bakin sayin seba döneminde kaç kisi basin önünde açiklama yapiyormus!!!besiktasin bütün problemi yönetim!!!su oyuncu gelmis bu oyuncu gelmis önemli degil!!!bu yönetim oldukça messiyi,ronaldinhoyu,luca toniyi,canavaroyu getirsen bile takim basari yakalayamaz !!!
Volkan Kaya
11-19-2007, 13:09
bulent abıye katılıorum en buyuk sorun yonetım...ama sergenın bu saatten snra cok fasla sey katıcagnı dusunmurum ..o bızım ıdolumus olarak kalsın
Hüseyin Balcı
11-19-2007, 14:36
ben güven önüt,baba hakkı,sanlı kaptan,vedat okyar ve süleyman sebayı istiyorum bide zingeri... :D unuttuklarım varsa onlarıda siz yazın bi zahmet... :D :P:
şenol birol gelmesinmi :( gerçi haklısın onlar sonradan ezik oldu :p
Gökhan Özsoy
11-19-2007, 14:53
fernando torres ,peter cech, frank lampard,john terry,lionel messi, kerlon , steven gerard, ashly cole , wayne rooney gelsinn
demir1903
11-19-2007, 15:15
fernando torres ,peter cech, frank lampard,john terry,lionel messi, kerlon , steven gerard, ashly cole , wayne rooney gelsinn
bende geleyim mi??? :D:D:D
Bülent Girgin
11-19-2007, 18:49
ne bu böyle gökhan?torresle messiyi anladim ama öbürleri yaramaz bize. öbürlerinin ayarinda olan kaç tane oyuncu var elimizde..............
Bülent Girgin
11-19-2007, 18:51
bulent abıye katılıorum en buyuk sorun yonetım...ama sergenın bu saatten snra cok fasla sey katıcagnı dusunmurum ..o bızım ıdolumus olarak kalsın
neyin idolu volkan? bu adam para için besiktasi birakip kaçti, böyle adamdan idolmü olur?! idol ariyorsan metin,ali,feyyaz var, daha eskilere gideceksen vedat,sanli,sabri,necmi var!!!!!!
Mehmet İpek
11-19-2007, 18:52
Hayırdır kim nereye geliyo. Oftaş maçınamı gelcekler bunlar. bende ordayım
Mehmet Erhan
11-19-2007, 18:55
neyin idolu volkan? bu adam para için besiktasi birakip kaçti, böyle adamdan idolmü olur?! idol ariyorsan metin,ali,feyyaz var, daha eskilere gideceksen vedat,sanli,sabri,necmi var!!!!!!
abi feyyazda idol değil bence çünkü oda fenere gitti...idol dediğin bence şifo,rıza,ali vs...bide çok eskiler var...baba hakkılar,şerefler,sebalar falan..
Bülent Girgin
11-19-2007, 19:11
abi feyyazda idol değil bence çünkü oda fenere gitti...idol dediğin bence şifo,rıza,ali vs...bide çok eskiler var...baba hakkılar,şerefler,sebalar falan..
feyyaza bir daha laf söyleme mehmet, sen o transfer olayinin nasil oldugunu biliyormusun ?
Mehmet Erhan
11-19-2007, 19:13
feyyaza bir daha laf söyleme mehmet, sen o transfer olayinin nasil oldugunu biliyormusun ?
laf söylemedim idol değildir dedim...anlat abi bilelim...bilmemek değil öğrenmemek ayıp...
Bülent Girgin
11-19-2007, 19:42
laf söylemedim idol değildir dedim...anlat abi bilelim...bilmemek değil öğrenmemek ayıp...
ögrendinmi memo?????????????????????
Mehmet Erhan
11-19-2007, 19:43
ögrendinmi memo?????????????????????
öğrendim abi sağol...böyle gelmiş böyle gider... :(
Arda Hatipoğlu
11-19-2007, 20:40
gelsin tabi hepsi gelsin :swoon[1]:
Hüseyin Balcı
11-20-2007, 07:36
feyyaza bir daha laf söyleme mehmet, sen o Transfer olayinin Nasil oldugunu biliyormusun ?
nasıl olmuş abi benim hatırladığım o transferde yaptığı hata medyaya Beşiktaş bana karşılıksız çek verdi demişti istediği para zaten verilmemişti oda kafasınca tripler yapmış o açıklamadan sonrada ipler kopmuştu sen eğer gerçek beşiktaşlı isen Beşiktaşı incitecek açıklama yapmazsın kan kusar kızılcık şerbetiydi dersin benim yanlış hatırladığım yada hatırlamadığım bişeymi var ? ben rızayı baz alırım her sene boş mukaveleye imza atan her maç karınca gibi didinen formasını sırıl sıklam eden Beşiktaş hakkında en ufak spekulasyona mahal vermeyen yıllarca onuruyla o formayı taşıyan rızayı baz alırım feyyazı alacağıma sergene çamur atıp feyyaza kanat germek güzel olmamış bence...
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.