PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş Stadyumu

H.Hüseyin Uluçay
02-02-2008, 17:11
http://video.mynet.com/video/BilimTeknik/81948/Besiktas_Kartal_Stadyumu/?adussid=iI0xG3p0xL

Sanırım yeni proje gibi:bagir:

Hasret Ergül
02-02-2008, 17:25
eğer bu yapılırsa varya muhteşem birşey olur tüylerim diken diken oldu ya süper birproje ya aslında hiçde zor değil ve şuan tasarlanan proje için çok uygun... Of heyecan bastı be:)

H.Hüseyin Uluçay
02-02-2008, 18:52
Hani ben stada karşıydımya artık değilim heyecan sardı eğer proje buysa :icelim:

şu anki görüntü bu şekilde görünüyo ama tam olarak hurafede olabilir

Adnan Direnç
02-02-2008, 18:59
bunu yapmazlar yapamaycaklarından değill...
başkan olsun yardakcıları olsun köpekleri olsun çoktan ceplerini doldurmuştur bu projede...

kaç yeri bağlamışlardır ....

bir umud mail kampanyası başlatalım... hatta bi tv ye mail atalımm haber yapsınlar alışıklar kolpa haberlere eminim bu yemi yutarlar :)

Bülent Girgin
02-02-2008, 21:18
Hani ben stada karşıydımya artık değilim heyecan sardı eğer proje buysa :icelim:

ya hüseyin bu proje hayal bir proje ! bu adam bu projeyi zamaninda besiktas kulübüne önermis ve cevap falan gelmemis! yani bu yeni bir olay degil, googlede ararsan yeni inönü stadi diye bu projede karsina çikar :D ben resimlerini ve haberinide bulup koymaya çalisacagim

Barış Kahraman
02-03-2008, 14:48
projenin bunla uzaktan yakından bi alakası yok.. bu proje can sıkıntısından oluşmuş bişe.. forzada bikaç ay önce biri açmıştı topic keşke stadımız böyle olsa falan muhabbeti dönmüştü..

Ezel Özsipici
02-03-2008, 17:23
uff müzik zaten heycan bastıryo keike böle olsa ama inönü kadar tarihi güzelliklerii olan kaç tane tarihi maç geçti ordan ama bu da çok güzel olurddu ama gaztelerde felan yeni açık taarfından genişletilceğini sölüyodu yani burda bütün stad dğeişmiş...

Erkut Saıoğlu
11-21-2008, 11:59
böyle bi stadyumda maça her maça 3-0 önde başlarız...

Samet Sevim
11-21-2008, 23:39
felaket olur ama gerekli izinleri bile alamayan bir yönetim böyle bir satadı değil maketini yapamaz maketini . .