Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş tekrar istiyor
Hasret Ergül
09-18-2007, 08:02
Beşiktaş Yönetimi'nin, Ankaraspor maçının tekrarı için Futbol Federasyonu'na başvurmaya hazırlandığı öğrenildi. Siyah-Beyazlılar'ın Başkent ekibiyle deplasmanda oynadığı karşılaşmanın son dakikasında attığı nizami golün geçersiz sayılması nedeniyle, federasyona müsabakanın tekrar oynanması konusunda itaraz edeceği belirtildi.
Başvuru bugün
Beşiktaş'ın bugün, Uluslarası Oyun Kuralları'nın 5. ve 6. madddesine dayanarak, Ankaraspor maçında kural ihlali olduğu gerekçesiyle Ankaraspor maçının yeniden oynanmasını talep edeceği bildirildi. Ankaraspor maçının son dakikalarında atılan golün hakem Vedat Yüksel tarafından iptal edilmesi Siyah Beyazlılar'ın tepkisine neden olmuştu.
Bülent Girgin
09-18-2007, 08:56
olmayacak duaya amin gibi birsey bu !!!!!
Adnan Direnç
09-18-2007, 09:03
rezillik diz boyu ama ben tahmin etmiyorum yönetim böyle bir baş vuru yapsın..
kolpa haber ..
Serkan Uşak
09-18-2007, 09:20
inş dediğin gibi kolpa haberdir bunlar yakışmıyo bize
Mehmet Erhan
09-18-2007, 10:40
bencede gerek yok maç tekrarına...
Yunus Karataş
09-18-2007, 13:20
olmuşla ölmüşe çare bulunmazmış....
Gökay Ortaburun
09-18-2007, 13:25
Liverpoolunda hakkı yendi bu sene. Maalesef böle *** hakemlere karşı yapılacak birşey yok :@
forzabjk06
09-18-2007, 13:26
Olan oldu artık.Sonuçta hakem hatası yapacak birşey yok.
Barış Aygün
09-18-2007, 13:30
bızım bole tekrarlara ıtıyacımız yok...
Adnan Direnç
09-18-2007, 13:31
Liverpoolunda hakkı yendi bu sene. Maalesef böle *** hakemlere karşı yapılacak birşey yok :@
burası Türkiye Her an Her Şey Olabilir :deli:
Ayşegül Alparslan
09-18-2007, 14:05
sanırım haber doğru bu arada levent erdoğan açıklama yapmış her türlü hukuki yola başvurucaz diye hatta nobrenin sarı kartına bile itirazda bulunulmuş. nelerle uğraşıyoruz yaaa bi kez daha böyle olmuştu hatırlarsanız rize maçıydı berabere bitmişti ve kural hatası var diye itiraz etmiştik kabul edilmiş ve maç tekrar edilmişti ve biz gene berabere kalmıştık o zaman ne kadar utanmıştım anlatamam :)
Utku Altıncık
09-18-2007, 14:11
vallaha tekrarı olmaz bu maçın kural hatası yok hakem hatası var
Ayşegül Alparslan
09-18-2007, 14:23
kurallara göre bir pozisyonun gol olup olmadığına ancak orta hakem karar verişmiş ama bu maçta hakem yardımcısının kararıyla vermemiş golü falan filan o yüzden hakem değil kural hatası oluyormuş. yazık yaa gerçekten nelerle uğraşıyoruz çok canım sıkıldı bu olaya
Hasret Ergül
09-18-2007, 14:24
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Hukuk İşleri Sorumlusu Avukat Levent Erdoğan, Ankaraspor-Beşiktaş maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle karşılaşmanın tekrar edilmesi için Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'na başvuruda bulunduklarını açıkladı.
Levent Erdoğan, yaptığı açıklamada, Ankaraspor karşısında son dakikalarda attıkları nizami golün geçerli sayılmamasına tepki göstererek, ''Herkes tarafından ve hatta rakip tarafın teknik direktörü tarafından dahi attığımız golün nizami bir gol olduğu kabul edildiği halde, topa en yakın olan 2 hakemin golü geçerli saymaması, olayda bir kasıt olduğu görüntüsünü uyandırıyor. Herkes gol olduğuna mutabık olurken, en iyi şekilde görme şansına sahip olan bu 2 kişinin birden gol olmadığını kabul etmeleri, bu harekette kasıt olduğunu düşünmemize neden oluyor'' diye konuştu.
Uluslararası oyun kurallarının 5 ve 6. maddelerinde hakemin görevinin neler olduğunun belirtildiğini kaydeden Erdoğan, şunları söyledi: ''Gol kararı verme yetkisi yalnız hakeme aittir. Olayda hakem golü vermiş ama yardımcı hakem golü kabul etmemiştir. Burada bir kural hatası vardır. Malum olduğu üzere hakem kural hatası işlerse ve bu maçın sonucuna tesir eden kural hatasıysa, bu kural hatası nedeniyle maçın tekrar edilmesi gerekir. Biz de Beşiktaş olarak bu haklı gerekçeyle büyük mağduriyetimizin giderilmesi için, kural hatası nedeniyle maçın tekrar edilmesi için bugün Merkez Hakem Kurulu'na başvurduk. İnanıyoruz ki haksız olarak uğramış olduğumuz mağduriyet haklı gerekçelerimize dayanarak, maçın tekrar edilmesi kararıyla sonuçlanır.''
-''HER TÜRLÜ HUKUKİ YOLA BAŞVURACAĞIZ''-
Levent Erdoğan, Beşiktaş'ın haklarını sonuna kadar savunacaklarını ve her türlü hukuki yola başvuracaklarını belirterek, şöyle devam etti: ''Mağduriyetimizin giderilmesi konusunda bir karar alınmadığı takdirde, haksız olarak elimizden alınmış olan 2 puan sonucunda şampiyonluğa veya derecemize tesir eden bir durum ortaya çıkması durumunda, uğramış bulunduğumuz her türlü zararın tazmin edilmesi doğrultusunda, mağduriyetimize neden olanlar hakkında tazminat davası açacağız. Beşiktaş'ın haklarının sonuna kadar savunulması yolunda her türlü hukuki işleme başvuracağız. Beşiktaş üzerinde daha fazla oyunlar oynanmasını istemiyoruz. Buna tahammülümüz kalmamıştır.''
-NOBRE'NİN SARI KARTINA DA İTİRAZ-
Beşiktaş Kulübü, aynı maçta sayılmayan gol sonrası sarı kart gören Mert Nobre için de Futbol Federasyonu'na itirazda bulundu.
Siyah-beyazlı kulüpten Futbol Federasyonu'na yapılan başvuruda, ''Anılan müsabakada uluslararası oyun kuralı ihlali yapıldığına ilişkin Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na kulübümüz tarafından yapılan başvuruda öne sürülen hususlar ve talebimiz saklı kalmak kaydıyla futbolcumuzun ve kulübümüzün, hakemin bariz hatasından dolayı daha fazla mağdur olmaması için 15 Eylül 2007 tarihinde oynanan müsabakada futbolcumuza gösterilen sarı kartın TFF kayıtlarına dahil edilmemesi, ihtar kayıtlarında da bu kartın dikkate alınmaması yönünde karar alınmasını arz ederiz'' denildi.
Merve Ar
09-18-2007, 16:00
ya bunlar boş işler, niye ugraşırlar anlamam...
Yunus Karataş
09-18-2007, 16:03
Yaa Onlarda kendilerince Haklarını Arıyolar Aslında Kendilerince Deil Taraftarı Birazdaha Cıldırtmamak İçin Hiç Olmazsa Biz Elimizden Geleni Yaptık Ama Olmadı Demek İçin...
Merve Ar
09-18-2007, 16:06
valla ben ellerinden geleni yapmalarını beklemiyorum ;)
ezikbahçeye benzemeyelim!!!
Yunus Karataş
09-18-2007, 16:07
Bizde Beklemiyoruz Canım Onu Kim BeklerKi ..! Yaa Şu Hakemi AKlıma Getirdikçe Kötü Oluyo Sen Neyine Güvenip 90+2 de vezmezsin O Golü :@
Merve Ar
09-18-2007, 16:08
mal işte ben hakem olsam daha iyi yönetirim be!!!
Yunus Karataş
09-18-2007, 16:11
Evet Daha İi Yönetirsin.. =)
Barış Aygün
09-18-2007, 16:12
hıc bı sekılde tekrarı olmayacak...bosuna heveslenıor yonetım...kural hatası degıl hakem hatası...
Yunus Karataş
09-18-2007, 16:14
Eet Hiç Bir Kural Hatası Yok Sadece Hakemin Salaklıqı Oda Kurulda Hakem Hatası Olacak Geçmio Nede Olsa Oyüzden Hepsi Bi Heves Hepsi Gececek Seve Seve Olmasada Seve Seve Kabul Edecekler....
Gökhan Özsoy
09-18-2007, 20:15
maçın tekrarı söz konusu deil bencede yönetim boşa uğraşıo.:(
Barış Kahraman
09-19-2007, 00:27
maç kesinlikle tekrar edilemez.. kural hatası yok hakem hatası var.. tarihte bunun gibi birçok olay var.. hatta avrupada top toplayıcı çocugun gol attıgı ve golün sayıldıgı bile görülmüştür.. bunlar hakem hatası olarak geçiyor.. ve hakem hatasının kesinlikle tekrarı söz konusu değil..
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.