PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaşımızı Yorumlayalım..

Barış Kahraman
09-07-2007, 03:47
Beşiktaşımızın bu seneki performansını, eksiklerini, hatalarını yorumlayalım..

Burak Bayrak
09-07-2007, 03:50
beŞİktaŞimiz Bu Sene Çok İyİ Oynuyor Allah Nazarlardan Saklasin !! Ama Tek EksİĞİmİz Bobo Nun Formsuz OlduĞu Zamanlarda Forvet Hatti Verİmsİz Oluyor !!!

Gökhan Özsoy
09-07-2007, 03:51
ii oynuyoruz ama gol yemiyoruz ama atmakta çok zorlanıyoruz..inş higuain in gelişi forvet hattını hareketlendirir..

the_eagle
09-07-2007, 03:53
Takım bu sene yine kötü. Mücadele gücüyle bişeyler yapmaya çalışıyor bence. Yine Pozisyon yok, Yine bireysel çabalara bağlı herşey ve Bobo'dan değil bence Nobre oyunda olmadığı zaman Gol yollarında çok kısırlık yaşıyoruz. En azından kanatlardan içeriye orta yapıldı mı "Nobre Gelir de çakar şuna" diyosun. işte Sağda Serdar çabalıyor. Onun dışında Koray oynadı mı Cisse geriden gelmeye çalışıyolar fakat ilerde bir türlü çoğalamıyoruz. Zaten kazandığmız maçlardan da takımın HÜCUM gücünün ne halde olduğu belli oluyor.

Barış Kahraman
09-07-2007, 03:55
nobre oynadıgında bobo golleri ayakla bulabiliyor.. nobre rakip defansı çok yıpratıyor buda boboya boş alan sağlıyor ancak nobresiz maçlarda bobo golleri anca ortadan kafayla bulabiliyor.. Geçen senede bu böyle olmuştu bu senede böyle.. forvette boboyu rahatlatacak ve golleriylede ona eşlik edecek biri yok bence.. nobre her ne kadar boboya faydalı bi oyuncu olsada genel olarak bakıldıgında beşiktaşa pek bi faydası yok.. Yeni aldıgımız higuan da bobo tarzı çok koşan rakibi yıpratan biri oda boboyla iyi anlaşacağa benziyor..

ancak pozisyon bulamıyor tehlike yaratamıyoruz.. delgado, rico takımın beyin gücü olmadılar bi türlü..

H.Hüseyin Uluçay
09-07-2007, 10:45
hepiniz kazım kanatsınız çocuklar saldırı ;)

Nihat Kayaöz
09-07-2007, 10:48
geçen sene çok inanmıştık yıkıldık aylarca kendimize gelemedik....bu sene daha çok inanıyorum takıma çok iyi başladık umarım sonu unutulmayacak bir şampiyonlukla bitecek!!!! ;)

Bülent Girgin
09-07-2007, 10:53
benim görüsüm :busene trabzonun 70li yilardaki rekorlarini kirmaya aday gibiyiz,en az gol atan ve en az gol yiyen takim olarak sampiyon olabiliriz

Barış Aygün
09-07-2007, 10:57
her an hersey olabılır belkı de kendı rekorumuzu egale edıt tek beraberlık 0 yenılgı ıl sampıon olabılırız Bulent abi ;) olmaz mı?

Hüseyin Balcı
10-28-2007, 07:42
mükemmel bir başlangıç birkaç haftalık tökezleme ve şuan özlenen beşiktaş ortada savaşan yılmayan (2 maçı 2-0 dan 3-2 almak kolay değil)taraftarının çoşkusunu artırmasını sağlayan beşiktaş karşımızda şimdi onlardan umutlandırıp utandırmamalarını istiyorum...
efsane yazdın tarihe beşiktaş
aşık oldum renklerine beşiktaş
ölüm olsa dönemeyiz bu yoldan
canım feda olsun sana beşiktaş

Utku Öz
10-28-2007, 12:15
bu sene ben gerçekten şaöpiyon oalcağımıza inanıyorum çok güzel bi çıkış grafiği yakaldık avrupadan da güzel haberler gelmeye devam ederse bu sene tutulmamız zor

Volkan Kaya
10-28-2007, 12:57
en basından berı ınanıyordum we ınancım daha da artıo her gecen gun bundan en buuyk pay Ertugrul hocamızdır .. sezon sampıyonluktan baska bırsy beklemıyorum cunku cok ıyı bı takımımız war
eksıklere gelınce orta sahamız gercekten cok ıyı we alternatıflı fakat defansımız da hatalar son maclarda artmaya basladı we ozellıkle yan toplar cok tehlıkelı oluo forwet te kı sıkıntılarımız organızasyon eksıklerımız artık gıttıkce azalkıo goller atmaya da basladık su an ıcın hersey cok guzel

Uğur Şimşek
10-28-2007, 13:22
gol sıkıntısı çekiyoruzzzz

Hasret Ergül
10-28-2007, 21:13
Bu akşam belediye karşısında çok kötüydük takım olarak sanırım bir havalanma durumları vardı tekrarı olmaması dileğiyle...

Kemal Arıcıoğlu
10-28-2007, 23:28
bence havalanma ile alakası yok bugünkü maçın...takım çok yorgun...liverpoll maçında aşırı bir efor sarfettiler...ben bu beraberliği o maçın verdiği yorgunluğa bağlıyorum...

Hasret Ergül
11-01-2007, 08:46
Ç.rize maçında İlk 15,20dk dan sonrası vasattı 3 pas yapamadık doğru dürüst top çeviremedik!

Tuğba Demirbaş
11-01-2007, 08:54
yine yaptık yapacağımızı..her zamanki gibi 1-0dan 2-1 maç verdik.belediye maçındada mahalle maçı yaptılar sanki..

Elif Kaya
11-01-2007, 08:55
1-0 dan 2-1 getirmek için resmen çabaladık çok kötü oynadık

Mehmet Erhan
11-01-2007, 09:42
bu sene için kısa ve net konuşayım fortisi değil ligi istiyorum...

Hasret Ergül
11-01-2007, 09:53
bu sene için kısa ve net konuşayım fortisi değil ligi istiyorum...

+1 ewet bende sakın geçen seneki gibi sadece fortisle kandırmaya çalışmasın kimse hem fortisi hemde ligi beraberinde getirin bize...

Nihal Aslan
11-01-2007, 10:01
besıktası yorumlamakda gucluk cekıorum YORUMSUZ onemlıolan sonuc bekleyıp gorucez

Engin Akbulut
11-05-2007, 14:13
Takımın geçmişten kalan sıkıntıları az da olsa devam etmekte... "Her Beşiktaşlı' nın Edinmesi Gereken Farkındalık" yazımda da belirtmiştim nacizhane... Rico-Delgado ve forvet odağındaki tespitlerim. Geçmişten kalan sıkıntılar bunlardan ibaret.
Ertuğrul Sağlam, ligin başında takımı asıl mantelitesine uyacak şekilde kurdu. Sezona girdiği kadro, malesef geçmişten gelen yönetimsel sıkıntılar nedeniyle % 100 Sağlam kadrosu değildi. Emin olun kendisinin asıl takımında, Rico-Delgado aynı anda olmaz, forvet arkası playmaker' lar olmaz, olmayacak. Zaten kaç maç gerçek zihniyetine göre çıktı sahaya. Çift forvet - kanatları aşındıran iki adam, hem defansif özellikli hem de iyi oyun kurabilen iki orta-ortasaha...
Bu anlayış neden işlemiyor gözüktü? Yeni kurulan takımın dezavantajlarından ve de Türk futbolunun hala bu anlayışı kaldıramayışından... Takım pozisyon bulamaz oldu, kanatlardaki adamlarımız istenilen düzeyde, hem oyun kurup hem hızlı hücum yapamadı. Sadece az gol yendi. Ve Ertuğrul Sağlam birşey farketti. Hem çift forvet hemde arkalarında playmaker anlayışıyla da takım savunmasında yara almayacağını farketti. Birbirini tanıyan ve inanılmaz mücadele eden 4 lü defans bloğu... önlerindeki Cisse-Özkan-Tello üçlüsü ile birlikte içerde dışarda... ilerideki çift forvet + playmaker anlayışının açıklarını kolaylıkla kapatabilirdi. Evet Beşiktaş Bobo-Nobre-Delgado ile oynamalıydı. Nitekim buna dönüldü... Öncekinden daha fazla atak yapmaya, pozisyon yaratmaya başladık. Bakınız Porto, Gençlerbirliği, Trabzon, Liverpool maçlarıyla diğerlerini kıyaslayınız.
Türkiye' de Playmaker zihniyeti, takımının defansif gücüne zarar vermediği sürece işleyecektir.

Beşiktaş Türkiye kupasında, geçen iki senedeki zaferin kokusunda, yedek takımın havasında, alsak ne olur almasak ne olur tavrında bir maçtan yenik ayrılmıştır. Üstüne düşülüp gereksiz polemikler, yeni tartışmalar açılmamalıdır. Türkiye kupası, artık 3 büyüğün 2. takımlarının süper lig mücadelesi olacaktır.

Volkan Kaya
11-05-2007, 15:34
bence de cok dogru konusmussun arkadasım bu sene kupaya onem werılmese de olur yenılınce de bundan polemıkler cıkarmak yanlıs olur

Hasan Sütçü
11-05-2007, 19:29
takım pekte kötü değil fakat yarınki liverpool maçı öncesi tello ve gökhan zan'ın olmayışı takımı çok etkileyeceğini düşünüyorum... İnş. BEŞİKTAŞIMIZ anfield roaddada liverpool karşısında galip gelecektir...

Hasret Ergül
11-05-2007, 19:30
İnşallah arkadaşım inşallah burda oynadıkları gibi orda da savaşsınlar alırız biz bu maçı...
En kötü beraberlik bekliyorum ben bu maçta...

Kemal Arıcıoğlu
11-05-2007, 20:15
umarım yanılırım fakat benim yarınki maçtan pek bi ümidim yok açıkçası...nedenine gelince...şampiyonlar liginde tecrübe sahibi olan kaç futbolcumuz var...o atmosferde oynayabilecek kapasiteye sahip çok az sayıda oyuncumuz var şu an için...ama inşallah ben yanılırımda yarınki maçı kazanırız benimde yüzümü kızartır bu topçular...

Gökhan Özsoy
11-05-2007, 20:41
kemal o atmosferin babasını gösterdiniz ilk maçta meraklanma bu maç bizim..;)

Kemal Arıcıoğlu
11-05-2007, 21:04
gökhan demek istediğini anlıyorum ama yarınki maçta kendi seyircimiz yani itici bi güç yok tam aksine 90 dk boyunca topu ayağımıza her aldığımızda ıslıklanacak ve yuhalanacağız...ama ilk maçta bu olay tam tersineydi...vede kendi sahamızda oynadık...

Gökhan Özsoy
11-05-2007, 21:06
ewt öle taraftar bu sefer bizim yaptığımızı bize yapcaklar ama kemal bence son fb maçı futbolcularda ekstra motivasyon olcanı düşünüyorum..bu maçı kazanmaları herşeyi unutturur bunu onlarda biliyor..

Kemal Arıcıoğlu
11-05-2007, 21:08
aksine herşeyi geri getirir gökhan...ama ne açıdan biliyormusun türk hakemlerinin hiçbirşeyden anlamadığını ve beşiktaşımın maçlarını çıkıp hakkınya şerefiyle kazandığını öğrenir bu bizim ligimizin çok şerefli hakemlerii.....

Gökhan Özsoy
11-05-2007, 21:16
öğrensinler işte ne güzel olur belki bundan sonra doğru dürüst maç yönetir o şerefli insanlar..

Utku Öz
11-05-2007, 23:48
umarım yanılırım fakat benim yarınki maçtan pek bi ümidim yok açıkçası...nedenine gelince...şampiyonlar liginde tecrübe sahibi olan kaç futbolcumuz var...o atmosferde oynayabilecek kapasiteye sahip çok az sayıda oyuncumuz var şu an için...ama inşallah ben yanılırımda yarınki maçı kazanırız benimde yüzümü kızartır bu topçular...

gökhancım şöyle birşey var futbol artık kolektif futbol takım oyunu ve cok koşmak dünya kupalarında bunun çok örneğini gördük bunu başarırsak diğerleri bahane değil

Aylin Şengül
11-06-2007, 08:35
artık kesinlikle Higuain-Bobo ikilisi ile maçlara başlamamız gerekiyor. Delgado'da 90 dk. sahada kalabildiğini göstermiş durumda, Diatta'da sanıldığı kadar kötü değil kanımca, daha iyisi tabi ki bulunabilirdi, ama kalede problemimiz büyük, cordoba gol yeme olasılı daha az gibi. Higuain daha iyi olacak. iyi bir takımız ve ilerleyen haftalarda böyle hakem hataları olmazsa kazanırız. Sivas maçına da çıksın paf takımı, en azından söylediğimiz lafın arkasında durmuş oluruz...

Serhat Kartal
11-11-2007, 00:15
beşiktasin tek eksigi var arkadaslar haluk amca ve arkadaslari onsuz sampiyon olunmuyormus.....

Mehmet Erhan
11-11-2007, 12:16
beşiktaşı şu aşamada şöyle yorumlayabilirim:başkan,mafya,yönetim gidecek...sağlam hocanın kalıp kalmayacağına kendisi karar verecek...ayrıca 9-10 isimle yollar ayrılıp(bunları yazmak istemiyorum) serkan kırıntılı,paletta,m.topuz,sergen(sezon sonuna kadar),carew ve holosko alınacak...bundan sonrası için aklıma gelen tek çare bu...

Bülent Girgin
11-11-2007, 12:23
bu yönetimle,bu menacerle ve bu teknik kadroyla besiktas tarihinin en basarisiz dönemini yasamaya mahkumdur ve bunlar gitmezse bunu rahatça basaracaklarina ben inaniyorum...........................

Aylin Şengül
11-15-2007, 21:06
kulübün başında "40 milyon dolar cebimden harcadım, gidersem bunu geri isterim" diyen bir başkan.
17 milyon dolar borç ile alınmış bir kulübün üzerine çöreklenmiş 90 milyon doların üzerinde bir borç yükü.
Bunu ödemek için kullanılabilecek gelecekteki tüm gelir kapıları temlik edilmiş bir kulüp. Saha reklamlarının gelirleri, forma göğüs reklamları, Fulya projesinin gelirleri, naklen yayın gelirlerinin önemli bir bölümü. Bunların hepsi 3 yılın üzerinde vadelerle temlikli...
kısacası beşiktaş bir kuyunun en dibine doğru ilerlemekte...

Osman Kaya
12-03-2007, 20:03
defansif sorunlar cok basımızı ağrıtıyor buna mutlak kalıcı bir cözüm........

Barış Kahraman
12-03-2007, 20:04
defansif sorunlardan önce ofansif sorunlar çözülürse daha iyi olur..

Bülent Girgin
12-03-2007, 20:08
neyini yorumlayayimki?bekleyip görecegiz artik ne olacagini :(

Barış Kahraman
12-04-2007, 12:46
senaryo aynı olacak.. geçen yazdım foruma yıl sonu alıntı yapacağım..

çok köklü değişiklik lazım.. önce yönetim gitmeli peşinde sağlamı getirmeli.. sonrada futbolcular adam edilmeli..

Tuğba Demirbaş
12-04-2007, 13:33
bence biraz daha götürmek için bekleyecekler.cepleri biraz daha para dolsunda belki öyle bırakırlar.

Barış Kahraman
12-04-2007, 13:45
para için başarı lazım başarıda bunlarla gelmez..

Barış Kahraman
02-09-2008, 15:28
sen kayseriyi yeneme sivası yeneme derbilerin 2sinide kaybet.. sonra şampiyonluk iste.. öyle kolay vermezler adama sağlam hoca..

Barış Kahraman
02-09-2008, 15:55
i.akını satan sağlamdı.. tello gitti elinde ol kanat kalmadı..
korayı satan sağlamdı.. koray gitti ön libero kalmadı..
kondisyonersiz sezonu geçiren sağlam.. bu yüzden futbolcularımız sürekli sakatlanıyor..
diattayı alan sağlamdı.. yollayan gene sağlam oldu..
higuainı alan sağlamdı.. oynatmadan yollayanda sağlam oldu..

şampiyonda yapsa bizi sağlamın teknik direktörlüğündeki şüphem düzelmicek.. Beşiktaş düzeyinde biri değil.. kazanıyoruz maçları ama ben şahsen kazandıgımız maçlardanda pek zevk almıyordum.. takıma güven yok.. 100.yılda dk 80 olsa 1-0 yenik olsakta galip geleceğimizi yada yenilmeyeceğimizi bilirdim.. ama şimdi..

Bülent Girgin
02-09-2008, 16:02
ya maç zaten 1-0 hangi kafaya hizmetle nobreyi çikardi anlamadin, çikar ricoyu yada özkani , ha 1-0 kaybetmissin ha 2-0 ! antrenörlük böyle maçlarda belli olur, gerçi hakem pislikti, kayseriler futbolcularmi kasaplarmi belli degildi ama sampiyon olmak için bu maçin kesinlikle kaybedilmemesi gerekirdi.

Barış Kahraman
02-09-2008, 16:59
Akın gitti diye herkes sevinmedimi one verilen şans kime verildi kanatta sorun yokki ayrıca sorun eksik kalmak tello yada diğerleri ite kaka işliyor akın olsa dahamı iyi olacaktı sorun eksik kalmamız ! korayın gönderilmesine hepimiz üzüldük onun verilmesi şart koşulmuş olabilir transfer detaylarını bilmiyoz hocada cisse kurtuluş ikilisine güvenerek kabul etmiş olabilir transferler gelir tutar tutmaz bunlar normal şeyler aldı tutmadı yollamasında turşularınımı kuralım 6 hafta galip gelince ertuğrula laf yokta ligin en kaliteli ekiplerinden birine yenilince (bukadar olumsuzluğa rağmen )neden ertuğrulda ertuğrul oluyor ?????

laf yokmuydu? galip geldiğimiz hatta 2-0dan maç aldıgımız zamanlarda bile ben eleştirimi yapıyorum! bak ne diyorum sana şampiyon olsak bile sağlam benim gözümde hoca değil! iyi yada kötü giderken her zaman ben eleştirimi yapıyorum.. kötü giderken takımı eleştirmeyi herkes bilir önemli olan iyi giderken esksikleri görüp dahada iyi olmaktır.. gelelim akın konusuna.. ben bu maçlık yorum yapmadım zaten burasıda maç topici değil.. tello 2maç yok kim oynicak kanatta.. hadi onu bırak sen madem sol açık sistemi oynıcaksın madem 3forvet var neden akını sattın? bobo sol açık oynuyor komedi.. i.akına tavır alırmasının tek nedeni çarşıdır!! iyi valla çarşı istediğini yollasın!! kaç maç i.akın ilk 11 de oynadı? 2senede kaç kere ilk 11 de çıktı? hep son 45dk 30dk.. burak neden verildi? burak'ın bonservisi zaten 5miliyon € köln e satabilirdk sezon sonu resmi teklif gelmişti yada moscowaya satabilirdik.. diatta ya okadar para verdin neden gönderdin? higuaine bonservis ödedin bu senenin en pahalı transferini yaptın madem sisteminin oyuncusu değil neden sen bunları aldın! sağlam benim gözümde teknik direktör değildir..

Bülent Girgin
02-09-2008, 17:56
Sağlam hocalık durum yok şuan ortada kayseri maçına göre değerlendirme yaparsak bobo maç öncesi sakatlandı toraman cezalı cisse sakattı tello kırmızı gördü artı kayseri takımı çok etkili adamlara sahip Biz sadece önemli 3 puan kaybettik hala şampiyonluğun en güçlü adaylarındanız boşu boşuna sorun aramanın hiç gereği yok bence sorun varsa oda şu takımı bir tam eksiksiz görememek ben inanıyorum hala şampiyonluğa son bir noktada şu fener deplasmanda yendi bizi malum kararlarla samiyendeki gayse maçına yorum bile yapamayacam katliamdı sivas taraftar yönetim sorunlarından dolayı yendi bizi kayseri ise 4 büyüklere yenilmeyen tek takım ligin en mücadeleci ve kaliteli ekiplerinden puan kayıpları normal ...

ters taraftan bakarsak eger aldigimiz 4 maglubiyet :

gs,fb,sivas ve kayseriye karsi, yani ligin zirvesini zorlayan takimlara karsi alinmis, eger biz bu takimlara karsi kazanamazsak ( ki görünüse bakarsak kazanamayacagiz gibime geliyor :( ) zaten sampiyon olamayiz.bugün yine aylar sonra birkaç saatliginede olsa lider olma ihtimalimiz vardi ve bunu bile basaramiyoruz.

Barış Aygün
02-09-2008, 18:06
şampıoyonluktan suphemız olmasın...bu sene sampıyonuzda bızı hakemler zorlayacak gıbı oncelıkle.....sonrada hocamızın oyunu okuyamaması adamları yerınde oynatmaması....ya cısse yoksa on lıbero olmadan oyna yuklen yuklenebıldıgın kadar koy rıcou yerıne serdarı kanada holoskoyu forvete nobre tek forvet oynuyor nobreye ara pası atıyoruz...ıbrahım uzulmez artık 90 dakıka oynanamalı 60dan sonra alıcaksın oyundan.....aydnı koy telloyla oynasın.....offf yaaa offfff......

Ezel Özsipici
02-09-2008, 18:12
Hakemler ayrı bir fazia zaten bugün öyle fauller verdi ki..:(korkunctu adama dokundu diye faul ona faul buna faul am kayserililer yapınca hiçbirşey yok ya delgaonun sarı kartı haksız yeere hiç olmadan...saçma sapan hatalarla bizi yıldırmaya calısıyolar:(

kaf-kef
03-01-2008, 08:07
beşiktaştan şüphesi olanmı var??? iyiyiz iyi...mükemmele zaman var daha..

kaf-kef
03-01-2008, 08:10
herşeyin zamanı ihtiyacı var..sağlamında zamana ihtiyacı var,belki bi kaç takviyeye..

Barış Kahraman
03-01-2008, 20:18
yarınki maça önlibero olarak toramanı oynatıpta toroman yerine bakiyi falan koyarsa yani 5defans oyuncusu aynı anda sahada olursa birde tek forvet çıkarsa işte ozaman yenildik demektir.. ortasaha güçlü olmalı.. 3-5-2 yada 3-1-4-2 gibi oynamalı.

Gökhan Özsoy
03-01-2008, 20:20
taktik 4-2-3-1 olucakmış sanırım..

Ezel Özsipici
03-01-2008, 20:21
geçen sene tigana sampiyonluk macında defansif cıktı korktu yenildik yarın aksam böyle olmasın:(

Barış Kahraman
03-01-2008, 20:23
sağlam büyük maçların hangisini kazandı? liverpool hariç.. ben liverpool maçınıda taraftarın kazandıgına inanıyorum o ayrı konu.. gene korkak çıkıcak ama inşallah bu sefer kazanan biz olucaz..

Gökhan Özsoy
03-01-2008, 20:24
korkak çıkarsak ğsliler atar biz bakarız saç baş yolarız olcaa budur...

Barış Kahraman
03-30-2008, 10:49
beşiktaşımızı yorumlayalım...
kadro yeterince iyiydi ve şampiyonluk için bana göre yeterliydi.. sağlamın korkak oyun anlayışı ilk yarıdaki derbileri kaybetmemize neden oldu! yanlış adam tercihi sürekli puan kaybımıza neden oldu.. Ali gültikenin gidipte sinan enginin gelmesiyle rakip takımı tanımakta çok ama çok zorluk çektik çünkü Ali hoca rakibin maçlarını izleyip analiz ediyordu.. sinan engin ne yapıyor bilmiyorum.. başımızda demirören gibi bir bela var ve bitmek bilmeyen bir kabus gibi.. beşiktaş çöktü.. 2seneye toparlanamaz..

Mehmet Erhan
03-30-2008, 10:51
biz aslında şampiyonluğu bir değil, birkaç kez verdik...1. si sinan enginin gelişi, 2. si derbi maçlar, 3. sü sivas maçı ve o malum tepkiler...4. sü de dün akşamki mağlubiyet...haa bu arada seneye de şampiyonluk beklemeyin...çünkü stadımızdan da olduk...çok yazık çokkkkkk... :(

Sercan Kandemir
03-30-2008, 10:57
en üst katdan basliyalim oda demirören ve adamlari ne olacagini hepimiz gayet iyi biliyoz.Gecelim menecer engin beye geldigi ilk günden beri taraftarla sorunlari var ve bu adam bisey den anlamiyor git deniliyor gitmiyor, ertugrul saglam cok genc bi hoca besiktas bana göre cok erken geldi biraz ingiltere veya ispanyada staj görse hocaligini yükseltilir,takima geldimi 1 numarayla basliyalim, rüstü denilen kisi ölmüs bir adam nasil transfer ediliyor haalen anlamadim savunma hic organize yapamiyo türkiyenin en iyi savunma oyuncusu gökhan zan adamlarini yerlestiremiyor,orta saha kontralarda geriye dönmüyor forvetde aslinda pek söylenecek sey yok,holosko-nobre-bobo ücünden birisi her macta gol atiyor elinden gelenleri yapiyorlar....

Utku Altıncık
03-30-2008, 11:04
elimizde olan tüm sevinçleri...duyguları...görünen ve görünmeyen herşeyi...yitirdik yazık be

Adnan Direnç
03-30-2008, 11:11
umrumda değil şampiyonluk boş yere giden 4 yıl boş gere alınıp satılan zarar edilen 40-50 futbolcu iç çamaşır değiştirir gibi zırt pırt teknik direktör değiştirmeler en büyük sorun da hala bu başkanın orada tuutlması sorunların babasıda var tabi koskoca camia Bir Başkan Adayı çıkartamadık şunun karşışına...

acaba diyorum DARBE olurmu bizim Camiada diye ümitlenioyrum bazen :D !!!

Mehmet Erhan
03-30-2008, 11:15
umrumda değil şampiyonluk boş yere giden 4 yıl boş gere alınıp satılan zarar edilen 40-50 futbolcu iç çamaşır değiştirir gibi zırt pırt teknik direktör değiştirmeler en büyük sorun da hala bu başkanın orada tuutlması sorunların babasıda var tabi koskoca camia Bir Başkan Adayı çıkartamadık şunun karşışına...

acaba diyorum DARBE olurmu bizim Camiada diye ümitlenioyrum bazen :D !!!

darbenin d si bile olmaz...hiç ümitlenme...olsa dün akşam olurdu... :( bence, demirörenin kendi kendine gitmesini beklemekten başka yapacak hiç bi şey kalmadı...oooooofff offfffffffffffffffffff... :(

Adnan Direnç
03-30-2008, 11:21
adam zenginliğine zenginlik katıyor kaldığı sürece gider mi gitmez !!!

sivas maçı bir ümid içimde mağlubiyet kaçınılmaz belki biraz gurur vardır çeker gider
kafadan 3 maç seyircisz maç vericekelr ki demirörenin işine gelir çatlak ses duyumaz staddan o yüzden temennim başarıszlık...

Ezel Özsipici
03-30-2008, 11:21
bu adam kendi kendine gitmez onu bekliyceksek daha cok beklerizzz...!!

Barış Aygün
03-30-2008, 11:26
artık yorumlayamıyorum sadece...seviyorum....

Sercan Kandemir
03-30-2008, 11:35
bu ara sivas kasimpasaya karsi 2-0 öne gecti.....:(

Mehmet Erhan
03-30-2008, 11:45
bu ara sivas kasimpasaya karsi 2-0 öne gecti.....:(

ne öne geçmesi... :D 4-0 kazandı,bitti bile maç...üstelik 4 golü de cvetkov attı... :pes:

Sercan Kandemir
03-30-2008, 11:48
ne öne geçmesi... :D 4-0 kazandı,bitti bile maç...üstelik 4 golü de cvetkov attı... :pes:

massallah ya adamlara gel, resmen 4-0 almislar he,son baktigimda 2-0 di demek 4 cekmisler:D haftaya bakalim biz kac yicegiz....

Barış Aygün
03-30-2008, 11:56
bır 137 haftalık ezıyet daha basladı sankı..cok beklerız lıderlıgı artık....gecmıs olsun....

Sercan Kandemir
03-30-2008, 12:13
bır 137 haftalık ezıyet daha basladı sankı..cok beklerız lıderlıgı artık....gecmıs olsun....

hepimize baris.....

H.Hüseyin Uluçay
03-31-2008, 04:43
bu taraftarda bunları haketmiyorya.. bütün parayı o lavuklar alırken biz sadece temizce severken bütün acısınıda biz çekiyoruzzya o koyuya ya :(

Şule Artarlar
03-31-2008, 06:25
Maçtan sonra beni arayan herkese İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN !!! deyip telefonu kapatıp sessizce kalmak başka bi duygu fırtınası. Onca taraftarın çaresizce kalıp hiç konuşmadan yürüyüp gitmesi ama herşeye ragmen içindeki umutu kaybetmemesi Beşiktaşlılık...

Nuray Kurt
07-21-2008, 19:02
ya bu 2010 gerçekten güzel bir yıl olacak sanırım.2003 te ki gibi bir şenlik mi düzenlesek ne yapsak?

Barış Kahraman
07-21-2008, 19:09
ya bu 2010 gerçekten güzel bir yıl olacak sanırım.2003 te ki gibi bir şenlik mi düzenlesek ne yapsak?

neden 2010 güzel bir yıl olacak? yoksa demirören bırakıyormu?

Nuray Kurt
07-21-2008, 19:21
ben gidecek diye biliyorum.cola turka ile olan sponsorluk sözleşmesi de bitiyor sanırım bir bakıma bizim için "independence day" yani kurtuluş günü olacak.

Barış Kahraman
07-21-2008, 19:24
ben gidecek diye biliyorum.cola turka ile olan sponsorluk sözleşmesi de bitiyor sanırım bir bakıma bizim için "independence day" yani kurtuluş günü olacak.

2010da bakalım bu yükün altına girebilecek baba yigit çıkacakmı? dediğin gibi bizim için kurtuluş yılı 2010 ozaman.. cola turka, umbro, demirören ve tayfası (s.e, e.s).. umarım 2010a kadar dahada batırmazlar kulübü..

Nuray Kurt
07-21-2008, 19:30
onlar gidecek ama biz hep burada olacagız.zor olacak onların verdigi hasarı düzeltmek ama başara biliriz.güzel günler görecegiz...

Barış Kahraman
07-21-2008, 19:32
onlar gidecek ama biz hep burada olacagız.zor olacak onların verdigi hasarı düzeltmek ama başara biliriz.güzel günler görecegiz...

yönetenler her zaman gidicidir, sevdalılar daimidir.. umarım dediğin gibi güzel günler görürüz.. 2010a kadar bu takım bizi kanser etmezse..

Bülent Girgin
07-21-2008, 19:37
büyük baskan :D seviyoruz seni demirören :D

Barış Kahraman
07-21-2008, 19:42
büyük baskan :D seviyoruz seni demirören :D

eminimki çok seviyosun.. Beşiktaşı borç batagına soktu, başarısızlıklar bunun ardından geldi hiç birşey yetmezmiş gibi birde geleceğimizi başkalarına sattı..

Bülent Girgin
07-21-2008, 19:46
eminimki çok seviyosun.. Beşiktaşı borç batagına soktu, başarısızlıklar bunun ardından geldi hiç birşey yetmezmiş gibi birde geleceğimizi başkalarına sattı..

tabi seviyorum, besiktasimizin gelmis geçmis en güzel baskani :D

Nuray Kurt
07-21-2008, 20:00
tabi seviyorum, besiktasimizin gelmis geçmis en güzel baskani :D
bu sözlerinizle yine sayın başkanı aglatacaksınız.ama o aglaynca biz dayanamıyoruz biliyorsunuz.bak yine gözlerim doldu

Barış Kahraman
07-21-2008, 20:02
aman kızmasında ağlasın sorun değik.. kızınca biliyorsunuzki yumrugunu falan vuruyor masaya :) allah korusun ya tekrar vurursa Beşiktaşı kim kurtaracak?

Ezel Özsipici
07-21-2008, 20:03
bizim akan gözyaslarımızn cektigimiz acıların yanında onun akıttıgı iki adamla yas ne ki :))

Erkan Korkmaz
07-21-2008, 21:21
Barış ne güzel yazmış 2010 a kadar bizi kanser etmezse diye.. çok doğru söylemiş bu kadar basiretsiz karaktersiz kişliksiz bir insan topluluğu bize revamı ?

Nuray Kurt
07-23-2008, 14:45
bu sene de yine beşiktaş için zikir çeken köfteci karınca hasan'ın dedigi gibi dua ede ede meleklerin ışıklarını görecegiz.

Barış Kahraman
07-23-2008, 14:47
belki iyi başlarız lige.. yönetim, menejer, hoca iyi olmasa bile bir şans var yinede..

Bülent Girgin
07-23-2008, 14:53
belki iyi başlarız lige.. yönetim, menejer, hoca iyi olmasa bile bir şans var yinede..

UMUT garibin ekmegiymis :D benim korkum önümüzdeki sene intertotoda yok :D en azindan 3. olmamiz lazim avrupaya gidebilmemiz için, o da biraz zor görünüyor !

Mehmet Erhan
07-23-2008, 16:20
şimdiden bu kadar kesin konuşmamalıyız bence...neler olacağı transfer dönemi bitip lig başlayınca belli olacak...geçen yıl da 2 farklı ilk galibiyetimizi 16. haftada almıştık ama şampiyonluğu sadece 1-2 maçla kaybetmiştik...bunları da göz önünde bulundurmak lazım...fakat, yönetim ve sinan engin faktörleri beni korkutuyor ve umutsuzlandırıyor...onu da söylemek istiyorum...

Adnan Direnç
07-23-2008, 16:23
3. olup uefa ya gitsek iyidir...

Salim İnce
07-23-2008, 16:27
Herşeye rağmen şampiyon olacağız...

Ezel Özsipici
07-23-2008, 20:54
Herşeye rağmen şampiyon olacağız...

3 hafta öncesine kadar bende sampiyonluk için azda olsa umutluydum ama yitirdim galiba :( bakalım futbolcular bu sezon için verdikleri sözleri tutabilicekler mi ..

Ayşegül Alparslan
07-24-2008, 09:22
arkadaşlar yapmayın yaaa ne oluyor daha şimdiden herkes umudunu kesmiş

Erkan Korkmaz
07-24-2008, 10:11
Her sene balında hedefler belli ligde ve kupada şampiyonluk avrupa başarı ama her senenın sonuda sonuyç hüsran oluyor boş konuşup deli etmesinler biizi hani dıyoruz ya UMUTLANDIRIP , UTANDIRMAYIN...!!!

Ezel Özsipici
07-24-2008, 19:59

umut mu bırakıyolar adamda !

Barış Kahraman
07-24-2008, 20:24

ben umudumu kesmedim sadece yönetime sitem ediyorum..

Emrah Ulutürk
07-24-2008, 22:43
size bişey diyiymm iyi başlarsa iyi gideriz kotu baslarsak toparlıyamayızz

Barış Kahraman
07-24-2008, 23:38
size bişey diyiymm iyi başlarsa iyi gideriz kotu baslarsak toparlıyamayızz

o yüzden iyi başlamalıyız :)

Barış Aygün
07-25-2008, 01:14
artık yorumlayammıyorum ben.....

Emrah Ulutürk
07-25-2008, 21:22
ilk hafta antalyadan 3 puAN ALMAMIZ LAZIM
YOKSA YALAN OLURUZZ

Ezel Özsipici
07-26-2008, 20:46
ilk hafta antalyadan 3 puAN ALMAMIZ LAZIM
YOKSA YALAN OLURUZZ

antalya kolay rakip yeneriz diye düşünüyorum :)

Nuray Kurt
07-26-2008, 22:52
ertuğrul Sağlam mantığıyla cevap verecek olursak, "Ayakta kalarak rakibin direncini kırmalıyız. İlk golü yemez ve atarsak, galip geliriz"

Muhammet Sancak
08-19-2008, 16:46
takım bu yıl iyi umut vaadedıyo..gucluı bır ekıp olduk..taraftarla butunlesıldıgnde muthıs bır takım cıkacak buna emınım

Burak Sönmez
08-24-2008, 17:47
Hazırlık Maçlarından önce hiç umudum yoktu fakat hazırlık maçlarından sonra tam tersine inanılmaz bir inancım oldu takıma ve kendimden çok emin bir şekilde Avrupa'da da Türkiye'de mutlu sona ulaşabileceğiz diyebilirim. Tek sorun kaleye iyi bir takviye gerekliydi. Ama yapacak bir şey yok artık.

Barış Kahraman
08-24-2008, 23:05
bu sağlamdan hoca olmaz.. bu taktikle çıktıgı taktirde Beşiktaş ilk 3 e giremez!! 4-2-3-1 oynayamaz bu takım!!! 4-1-3-2 ye döndük 2.yarı 3gol bulduk.. hazırlık maçlarındaki gibi güzel oynadık.. ama 2ön libero oynayınca ve tek forvet olunca her top defansımızda..

Barış Aygün
08-24-2008, 23:07
yorumlanacak halımız kalmadı kı yıne verem dolu haftalar....

Erkan Korkmaz
08-25-2008, 00:51
bağıra bağıra söylüyorum bu tek forvetli sistemde ısrarcı olursak biz bu sene kesin ama kesin kanseriz...

Can Polat Kara
08-26-2008, 20:21
Her sene uzak ara şampiyonuz diyoruz birileri hep çelme takiyor bu sefer temennim ligi en güzel yerde bitiririz inşallah

Samet Sahin
08-27-2008, 21:44
hakemler tarafımızdan hakkımız yenmezse bu senede sampiyonuz ...

Ümit Köse
09-04-2008, 02:28
bu sene trabzondan yemessek çelmeyi sampıyonuz.fb de toparlarsa tehlıklı olur.gs de bı sey yok ama ne oluyorsa oluyo bu adamlar iş yapıyo anlamıorum.Şimdilik iyi gidiyoruz.trabzon macını sag salım atlatırsak ılk yarıyı lider bıtırırız insallah...

Özgür Fidan
09-04-2008, 08:10
bu sene trabzonla kapışırız ama sonu sanırsam şampiyonuz

şerefsiz bir birinciliktense şerefli bir ikinciliğe razıyız....

anladın sen onu.....

Keremcan Mustafaoğlu
10-04-2008, 23:16
ts. maçı öncesi yorumlar ve şimdi beşiktaşımızın durumu. Umutlandırıp utandırmayın! dedik ama anlayana... Her sene yapma bunu beşiktaşım bir senede çık kartallar gibi top oyna sasırt bizi

Ali Dincel
10-05-2008, 00:25
lig için herşey bitmiş değil...gs geçen yıl hocasız götürdü bu ligi ama hakemle ama şaibeyle..bizde bi şekilde götürcez..gerek ruhumuzla gerek sabrımızla..bi şekilde..

Ata Arslanoğlu
10-05-2008, 11:34
Ertuğrul Sağlam olduğu sürece bu takımdan cacık olmaz.O kadar rezilliğe rağmen destek verdik ama karşılığı veremedi.Bu saatten sonra görevine son verilmeli, aksi takdirde ligde de avcumuzu yalarız.Hacettepe maçında Ertuğrul takımın başında olmamalı, yoksa bir hezimette Hacettepe karşısında yaşarız.

Ali Dincel
10-05-2008, 11:41
ertuğrul takımın başında olucak ama...basın açıklamasını 7 ekime ertelemesinin nedeni de hacettepe maçında ki izlenimleri...ona göre bi açıklama yapıcak...

Nuray Kurt
12-23-2008, 17:53
aşkınla ne garip hallere düştük!

Ekrem Demir
03-09-2009, 16:22
2009 a girdiğimizden beri yenilgi yüzü görmedik..sadece 2 beraberliğimiz var..
rakiplerinde puan kayıplarıyla zirveye adım adım yaklaşıyoruz..

Şaampiyooon Olacağız Beşiktaşım Bu Senee...

Serdar Orhan
09-16-2009, 15:55
gol yollarında birazcık daha başarılı olabilsek takım çok iyi olacak ama defanif yönümüz bnce müthiş ben özellikle ferrariyi çok beğendim sivok ile iyi uyum sağlamışa benziyorlar

Özge Kayhan
09-16-2009, 16:03
Bence takım kötü oynamıyor. Biz gol atamıyoruz..

Serdar Orhan
09-17-2009, 21:55
iyi oynuyoruz biraz gol yemiyoruz kolay kolay, sadece bobo ve nobre (yani gol yollarındaki oyuncularımız) biraz daha katkılı olursa süper olucaz.

Oğuz Kazak
09-20-2009, 18:56
1. ilk 4 hafta ismail köybaşı nı oynatmıyor..tutuyor gs maçına keıtanın karsısına yem olarak atıyor..kayserı macında mukemmel yetenek ! ekremi ismailin yerıne koyuyor....ismail 90 dakıka ızlıyor macı kulubeden...

2. ilk 4 hafta kücük takımlaral oynarken defansif yönü güçlü fink i ön libero oynatıyo..başarılı ama ofansif yönü zayıf..oysa bize küçük maçlarda ofansı ıyı oyuncu lazım..5. haftaya gelıncce rakıp gs (bu yılın en ıyı görünen takımı)o maça da bu sefer defansif yönü iyi olan fink i kesiyo,hiç bi halttan anlamıyan,hiçbir özelliği olmayan ekremi ön libero oynatıyo...

3...manchester macından once boboyu 18 kişili kkadrodan cıkarıyo,4 gün sonra kayseri macında ilk onbir de?

şimdi soruyorum hepinize arkadaşlar..bu koskoca kadroda ortasahada oynayacak başka adam yokmu da ekrem oynuyo..ya da ekremin ne özelliği var..ben kasımpaşada oynatmaam yemin ederim...

Ertürk Yıldırım
09-20-2009, 22:13
sen oynatma ekreme de laf söyleme onun gibi adam yok çok fazla bu takımda ferrari sivok ernst ve ekrem..2.si bobo düşünsenize mancester macı ve 18 e almazmısınız..11e almadın 18e almazmısınız t.direktör olsanız ? orada biseyler döndü bence 11e almadı diye bobo artistlik yaptı gibi geliyo bana..ve kendi gitti gibi..

Ozan Karabulut
09-21-2009, 12:30
1. ilk 4 hafta ismail köybaşı nı oynatmıyor..tutuyor gs maçına keıtanın karsısına yem olarak atıyor..kayserı macında mukemmel yetenek ! ekremi ismailin yerıne koyuyor....ismail 90 dakıka ızlıyor macı kulubeden...

2. ilk 4 hafta kücük takımlaral oynarken defansif yönü güçlü fink i ön libero oynatıyo..başarılı ama ofansif yönü zayıf..oysa bize küçük maçlarda ofansı ıyı oyuncu lazım..5. haftaya gelıncce rakıp gs (bu yılın en ıyı görünen takımı)o maça da bu sefer defansif yönü iyi olan fink i kesiyo,hiç bi halttan anlamıyan,hiçbir özelliği olmayan ekremi ön libero oynatıyo...

3...manchester macından once boboyu 18 kişili kkadrodan cıkarıyo,4 gün sonra kayseri macında ilk onbir de?

şimdi soruyorum hepinize arkadaşlar..bu koskoca kadroda ortasahada oynayacak başka adam yokmu da ekrem oynuyo..ya da ekremin ne özelliği var..ben kasımpaşada oynatmaam yemin ederim...

hoca nın yaptığı taktiği ilkokula giden çocuk footbal manager de bile yapmaz.bir oyuncu o hafta iyi oynamaya başlarsa,ertesi hafta mutlaka yedek kalıyor.rotasyon yapacağım diye mahvetti takımı

Ertürk Tekin
02-22-2010, 23:30
sonumuz hayrolsun

Ömür Bayrak
03-04-2010, 19:56
takımın kendine olan güveni kayseri maçıyla biraz daha yerine geldi.Artık tüm oyuncularımız daha iyi adapte olup daha iyi performans ortaya koyacaktır.Ben ibb maçında beşiktaşımızn belkide sezon içindeki en iyi oyunlardan birini ortaya koyacağı kanaatindeyim.

Hüseyin Dinçel
03-23-2010, 20:16
şampiyonluk gene bizim sanırım :)

Selami Güler
03-23-2010, 22:27
amin insallah

Emrah Usta
08-31-2010, 22:09
ya allah aşkına ne biçim bi site bu ya hiç güncel haber olmazmı ya

Hidayet Koç
09-01-2010, 07:46

O ne demek oluyo yaa?? :S::S:S

Mustafa Balcılar
09-01-2010, 09:08

o senin bakış açın.:pilot:

Emre Güneş
09-01-2010, 16:42
sen ne gibi bir güncellik istiyorsun ki arkadaşım burası forum git portala

Emrah Usta
09-02-2010, 22:56
abi 2 sayfa geride daha ertuğrul sağlam döneminden kalma msjlar var siteye kmse girmiyomu kmse konuşmuyomu k.bakmayın belki ben yabancılık çekmişimdir ama hiç bu sezon beşiktaşımız hakkında yorum yapan olmamış garip değilmi bu

Gökhan Durmuş
05-02-2011, 11:33
Beşiktaş Tayfur Havutçu yönetiminde bilhassa iç sahada iyi futbol oynuyor.Deplasmanlarda ise hiçbir varlık gösteremiyor.Kontratak futbolu oynamayı tercih ediyor.Büyük takıma bu oyun anlayışı yakışmaz.Rakibi kendi sahasına hapsetmeliyiz,topa daha çok biz sahip olmalıyız ve girdiğimiz gol pozisyonlarını en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.Şayet önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılamazsak çok kötü olur.Avrupa kupalarında olmayan bir Beşiktaş'ı hiç düşünemiyorum bile.Tayfur hoca bunun hesabını veremez.İBB çok tehlikeli ve bir o kadar da ters takım.