PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Besiktasin hatasi nedir? BJK'nin gercekten transfer ihtiyaci varmiydi?

Sercan Kandemir
01-31-2008, 12:50
slm arkadaslar,dün ögrendiniz gibi drpic resmen kartal oldu. 1 sorum var: Neden? Bunu sizle paylasmak ve tartismak istiyorum.

Evet bence transfere sart degildi, zan sakatlanmaktan kurtulamiyor Ibrahim torman kademe hatalari yapiyor. Benim düsüncem bu: Besiktasin savunma gelecegi baki ve ibrahim kas. Hocamiz bakiyi sanki kazanmak istemiyor, tabiiki oda cok hatalar yapiyor ama bakiyi birisi iyi motive etmek gerekiyorki da oda bombayi patlatsin. Besiktas Diatta'yi ald ne oldu? Her sene masraf üstüne masraf.Transfer yapacaksan adam gibi transfer et. Sinan Engin diyorki, bu futbolcunun maliyeti cok büyük, basbaya büyük cünkü IYI FUTBOLCULARIN MALIYETI DE BÜYÜK OLUR!!! :-)

Insallah dogru yazmisiz istediklerimizi

Bülent Girgin
01-31-2008, 12:55
valla bu s.e sabah dedidigini aksam kendisi yalanlayan bir insan, istedigi gibi konussun, bence çok aptalca bir transfer oldu, ama bekleyip görecegiz, zaten son 3.5 , 4 senedir baska birsey yaptigimizda yokya :( :(

Barış Kahraman
01-31-2008, 12:57
diatta faciaydı.. diatta kötü çıktı diye transfer yapmamak saçma olur.. yönetimin güçsüzlüğünden dolayı hep yanlış transferler yaptık ama transfer şart.. bakiyle bitmez bu yıl.. madem şampiyon olmak istiyoruz kadroyu zengin tutmak lazım.. 2kulvarda yarışıyoruz sakatlıklar kartlar başımızı ağırtıyor transfer şarttı.. umarım hayırlı olur..

Sercan Kandemir
01-31-2008, 12:58
valla bu s.e sabah dedidigini aksam kendisi yalanlayan bir insan, istedigi gibi konussun, bence çok aptalca bir transfer oldu, ama bekleyip görecegiz, zaten son 3.5 , 4 senedir baska birsey yaptigimizda yokya :( :(

haklisin abi demirören geldinden beri adam resmen bizi yakti. 100 futbolcu aldi 80 futbolcuyu yolladi turo gibi Bilgili,Lucescu,Sergen'i bosuna yolladi bende cok özlüyorum eski besiktasi

Barış Aygün
01-31-2008, 12:58
buyuk topcunun malıyetı buyukse senden buyuk takımsan buyuk malıyetlere katlanıcaksın daha buyuk olacaksın....yonetımın hatası duzgun arastırma sıstemının olmayısı en buyuk hatasıdır...youtube dakı videolar dahıl adamın herseyını ınceleyeceksın....

Bülent Girgin
01-31-2008, 13:02
buyuk topcunun malıyetı buyukse senden buyuk takımsan buyuk malıyetlere katlanıcaksın daha buyuk olacaksın....yonetımın hatası duzgun arastırma sıstemının olmayısı en buyuk hatasıdır...youtube dakı videolar dahıl adamın herseyını ınceleyeceksın....

valla çok haklisin baris, çok "büyük" topcu aldilar, 1.96 boy varmis adamda :D:

Barış Aygün
01-31-2008, 13:03
he valla çok haklisin baris, çok "büyük" topcu aldilar, 1.96 boy varmis adamda :D:

abım devede boy var ama gerısı malum ortada ıkı horguc mınıcık bır beyın :D:

Sercan Kandemir
01-31-2008, 13:03
bence herkez bakiyi yanlis görüyo baki besiktasin en iyi transfer etdi oyunculardan birisi. Onun fizik gücü mükemmel. Pardon ama resmen ayi gibi girisiyor:-) ben ondan cok memunum - ne bir lokma ekmek ne bir kizi sevmek, sevioruz seni baki mercimek!!!

Bülent Girgin
01-31-2008, 13:08
bence herkez bakiyi yanlis görüyo baki besiktasin en iyi transfer etdi oyunculardan birisi. Onun fizik gücü mükemmel. Pardon ama resmen ayi gibi girisiyor:-) ben ondan cok memunum - ne bir lokma ekmek ne bir kizi sevmek, sevioruz seni baki mercimek!!!

bakinin 2 büyük eksigi var : 1=yer tutmasini bilmiyor, 2=top teknigi -10

Sercan Kandemir
01-31-2008, 13:14
bakinin 2 büyük eksigi var : 1=yer tutmasini bilmiyor, 2=top teknigi -10

tüm savunma oyuculari 80% teknikleri yok. bakinin problemi bu:rahat oynuyamiyor, sevciler ve taraftar etkisi var. Kendisi oynamak istedigi gibi oynamiyor.
hata yaparsa kendini aff edemiyor, bu benim düsüncem

Barış Aygün
01-31-2008, 13:18
tüm savunma oyuculari 80% teknikleri yok. bakinin problemi bu:rahat oynuyamiyor, sevciler ve taraftar etkisi var. Kendisi oynamak istedigi gibi oynamiyor.
hata yaparsa kendini aff edemiyor, bu benim düsüncem

bakının tek sorunu topa gec mudahale etmek ve adama beygır gıbı dalmak...

Sercan Kandemir
01-31-2008, 13:30
bakının tek sorunu topa gec mudahale etmek ve adama beygır gıbı dalmak...

Zan'da bu hatalari yapiyordu yeni geldiginde, lucescu onu kiraladi sonra bosque geldi bidaha kiraladi simdide bugünkü zana bakin: Türkiyenin en iyi savunma oyuncusu ama o sakatlari varya...... :@

Barış Aygün
01-31-2008, 13:38
Zan'da bu hatalari yapiyordu yeni geldiginde, lucescu onu kiraladi sonra bosque geldi bidaha kiraladi simdide bugünkü zana bakin: Türkiyenin en iyi savunma oyuncusu ama o sakatlari varya...... :@
bakıyıde kıralasınlar ozaman ama donusunde sakat olmamak kaydı ıle zaten 24 25 yasında....ama bıze ayak uyduramıyor bılmıyorum begenmıyorum ben ama duzelecekse kıralsınlar avrupaya..

Bülent Girgin
01-31-2008, 13:39
aslinda baslikta yazildigi gibi besiktas kulübünün hatalari konusulsa daha iyi olur, burada tek tek futbolculari elestirmek biraz saçma gibi geldi bana, yoksa yaniliyormuyum ?

Sercan Kandemir
01-31-2008, 13:45
aslinda baslikta yazildigi gibi besiktas kulübünün hatalari konusulsa daha iyi olur, burada tek tek futbolculari elestirmek biraz saçma gibi geldi bana, yoksa yaniliyormuyum ?

hata üzerine de konusabiliriz problem degil. Besiktasin transfer politikasi yillarca annormal. Hepside demirörenin kabahati. O nezaman geldi besiktasi yakti, her sene ayni sey, geceninternetde yaziyordu demirören döneminde asagi yukari 44 futbolcu alinmis düsünsene, 44. 4 yilda 44 futbolcu ve külüp demirörene toplam 42 milyion$ borclandi. Bir gün diyelm ki demirören besiktasi birakti ve parasini geri istiyor. Besiktasda ayni galatasaray gibi olacak. Ve en sapik hata yapilan bu bosque demirören baskan olma saydi bosque gelmezdi lucescu gitmezdi, sergen gitmezdi.

Barış Aygün
01-31-2008, 13:46
haklısın abı ben solıyecegımı ılk sayfada soyledım zaten....arastırmayı bılmıyorlar ve buyuk takımsan buyuk malıyetlere katlanıp buyuk transferler yapıcaksın....bugune kadar 40mılyon euro harcamıs baskan bey sadece kendı cebınden bı bu kadarda kulupten cıksa hadı olsun 60mılyon euro bu paraya dunyaya kafa tutacak takım kurardım ben ve sımdıye kadar kac kere sampıyonlar lıgı uefa kupası almıstık....tek kelımeyle becerıksızler....

Sercan Kandemir
01-31-2008, 13:51
bakinsaniza yeni kartalimiz drpic^^ girmenizi cok isterim. Nouma ya cok yakisiyor
http://ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=33154

Barış Aygün
01-31-2008, 13:58
ben sabahtan berı bundan bahsedıyorum bulent abıde vurguladı chartlon cole almayıpta aldıkları adam ortada...cole ıcın ahlaksız dıyıp kıcını acan bır adam aldılar...helal olsun sayın demıroren :(

Bülent Girgin
01-31-2008, 14:02
hata üzerine de konusabiliriz problem degil. Besiktasin transfer politikasi yillarca annormal. Hepside demirörenin kabahati. O nezaman geldi besiktasi yakti, her sene ayni sey, geceninternetde yaziyordu demirören döneminde asagi yukari 44 futbolcu alinmis düsünsene, 44. 4 yilda 44 futbolcu ve külüp demirörene toplam 42 milyion$ borclandi. Bir gün diyelm ki demirören besiktasi birakti ve parasini geri istiyor. Besiktasda ayni galatasaray gibi olacak. Ve en sapik hata yapilan bu bosque demirören baskan olma saydi bosque gelmezdi lucescu gitmezdi, sergen gitmezdi.

yani benim imzamda olanlar güzel yazi diyorsun :D saka bir yana bu yönetim besiktas tarihinin en basarisiz yönetimi olacak, bunu garanti altina aldilar, transfer konusuna gelince, en amatör takimlar bile böyle aptalca transferler yapmaz!

Sercan Kandemir
01-31-2008, 14:02
ben sabahtan berı bundan bahsedıyorum bulent abıde vurguladı chartlon cole almayıpta aldıkları adam ortada...cole ıcın ahlaksız dıyıp kıcını acan bır adam aldılar...helal olsun sayın demıroren :(

iyi söyledin vallah, al bendende bukadar

Sercan Kandemir
01-31-2008, 14:07
evet ve bu futbolcuyu gaaliba besiktas formasiyla göremiyecegiz. Besiktas drpic den vaz ecmis

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=33158

Bülent Girgin
01-31-2008, 14:10
evet ve bu futbolcuyu gaaliba besiktas formasiyla göremiyecegiz. Besiktas drpic den vaz ecmis

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=33158

DHA , inanayimmi inanmayayimmi ? bu sefer inaniyorum :D öyle olmasini istedigimden dolayi :D

Sercan Kandemir
01-31-2008, 14:13
insallah besitas yeni bir ilke imzaladi^^. Abi varya besiktasin sirf bi Taraftari var, gerisi yalan.....

Barış Aygün
01-31-2008, 14:24
hay allahım oyuncak mı be bu...

Sercan Kandemir
01-31-2008, 14:28
www.ligtv.com.tr girin anasayfa da yaziyor vaz gecmis gibi gözüküyor. Kicini gösterdigi icin

Mehmet Erhan
01-31-2008, 15:20
tam bir komedi...2 saat önce yazılanları okudum bir de şimdiki yazılanları okuyorum...gerçekten skandal... :ss: ne denebilir ki...yönetim yine gösterdi büyük(!!!) yöneticiliğini...:S:

Barış Aygün
01-31-2008, 15:23
becerıksız yonetım rezıl edıyorlar bızı...

Bülent Girgin
01-31-2008, 20:12
bu yönetim beceremiyor ve ögrenmekte istemiyor, dönüp bir sayin seba dönemine baksalar görürler ama yapmiyorlar! bunlarin 4 senede getirip gönderdigi futbolcular 16 senede besiktasa gelmemistir! ayni fenrbahçenin 80li 90 li yillarda yaptigi hatalari simdi bunlar yapiyorlar, her sezon 8-9 oyuncu transfer yapip yine bir o kadarini gönderiyorlar, o yillara baksalar görecekler besiktasin ne kadar basarili ve fenerbahçenin ne kadar basarisiz oldugunu ama yapmiyorlar !

simdi 1984 den 2000 yilina kadarki sezonlara baktigimizda besiktasimiz sadece 3 sezon
ilk 2 takim arasinda degil , bunlar 93-94,95-96 ve 97-98 sezonlari, diger sezonlarda 5 sampiyonlugumuz ve 7 ikinciligimiz var! 1984-1985 , 1991-1992 sezonlarinda 8 senede ya sampiyon olmusuz yada ikinci! acaba neden diye bir oturup düsünmüsmü bu yönetim?

simdi birde o dönemde besiktasimizin oyuncularina bakalim :

futbolcu oynadigi sezonlar oynadigi maç sayisi

Ali Gültiken 84-95 12------320
Recep Çetin 88-98 11------337
Feyyaz Uçar 83-94 12 ------392
Gökhan Keskin 85-96 12------415
Metin Tekin 82-96 15------428
Kadir Akbulut 80-94 15------429
Mehmet Özdilek 88-01 14------494
Ulvi Güveneroğlu 79-93 15------496
Rıza Çalımbay 81-96 16------603

gördügümüz gibi o zaman bütün futbolcularimiz senelerce beraberce besiktasta kalmislar ve buda istikrari getirmis, istikrarda basariyi getirmis, yani her sene takimi ve antrenörü degistirmekle hiçbir yere varilmaz.yönetimin en önce istikrari saglamasi lazim ve bunuda basaramiyor ve basaramadikcada dahada bataga batiyor, bakalim sonumuz ne olacak :(

Erkan Korkmaz
01-31-2008, 20:59
bu yönetim beceremiyor ve ögrenmekte istemiyor, dönüp bir sayin seba dönemine baksalar görürler ama yapmiyorlar! bunlarin 4 senede getirip gönderdigi futbolcular 16 senede besiktasa gelmemistir! ayni fenrbahçenin 80li 90 li yillarda yaptigi hatalari simdi bunlar yapiyorlar, her sezon 8-9 oyuncu transfer yapip yine bir o kadarini gönderiyorlar, o yillara baksalar görecekler besiktasin ne kadar basarili ve fenerbahçenin ne kadar basarisiz oldugunu ama yapmiyorlar !

simdi 1984 den 2000 yilina kadarki sezonlara baktigimizda besiktasimiz sadece 3 sezon
ilk 2 takim arasinda degil , bunlar 93-94,95-96 ve 97-98 sezonlari, diger sezonlarda 5 sampiyonlugumuz ve 7 ikinciligimiz var! 1984-1985 , 1991-1992 sezonlarinda 8 senede ya sampiyon olmusuz yada ikinci! acaba neden diye bir oturup düsünmüsmü bu yönetim?

simdi birde o dönemde besiktasimizin oyuncularina bakalim :

futbolcu oynadigi sezonlar oynadigi maç sayisi

Ali Gültiken 84-95 12------320
Recep Çetin 88-98 11------337
Feyyaz Uçar 83-94 12 ------392
Gökhan Keskin 85-96 12------415
Metin Tekin 82-96 15------428
Kadir Akbulut 80-94 15------429
Mehmet Özdilek 88-01 14------494
Ulvi Güveneroğlu 79-93 15------496
Rıza Çalımbay 81-96 16------603

gördügümüz gibi o zaman bütün futbolcularimiz senelerce beraberce besiktasta kalmislar ve buda istikrari getirmis, istikrarda basariyi getirmis, yani her sene takimi ve antrenörü degistirmekle hiçbir yere varilmaz.yönetimin en önce istikrari saglamasi lazim ve bunuda basaramiyor ve basaramadikcada dahada bataga batiyor, bakalim sonumuz ne olacak :(

Abi yorumunu belkı defalarca okudum düşündüm, düşündüm ama üstüne inan yazack bişey bulamadım..

Sana Helal Yönetime LANET Olsun....

Barış Aygün
01-31-2008, 21:51
valla abı bızı bu bılgılerle aydınlattıgın ıcın cok sagol bızım bılmedıgımız gormedıgımız zamanları sezonları gordun ve bızı aydınlatıyorsun cok sagol abı.....ve bu bılgıler ısıgında yonetımın acızlıgınıde ortaya koymus oldun....

Şule Artarlar
01-31-2008, 22:27
Fazlada sözede gerek yok birilerinin gözünün içine sokmaya hiç gerek yokk durum ortada işte... BELKİ BİRGÜN!!!!

Sercan Kandemir
01-31-2008, 22:35
yönetim olarak Bilgili
antrenör olarak Lucescu veya hiddink
Oyuncu olarakda SERGEN, CORDOBA ve RONALDO GUAIRE gibi kisiler gelse bizi kimse tutamaz. Bu tabiiki sapik bir düsünce^^ ama ne yapalim artik sohbet ediyoz ve düsüncelerimizi sayiyoruz

Bülent Girgin
01-31-2008, 22:45
yönetim olarak Bilgili
antrenör olarak Lucescu veya hiddink
Oyuncu olarakda SERGEN, CORDOBA ve RONALDO GUAIRE gibi kisiler gelse bizi kimse tutamaz. Bu tabiiki sapik bir düsünce^^ ama ne yapalim artik sohbet ediyoz ve düsüncelerimizi sayiyoruz

sen istersen bir önceki sayfada benim yazdiklarimi bir oku. selamlar

Sercan Kandemir
01-31-2008, 22:51
sen istersen bir önceki sayfada benim yazdiklarimi bir oku. selamlar

abicim ne demek, zevkle okudum ellerine saglik. Ama eski besiktasi bir daha göremeyecegiz. Hem Süleyman Seba yaslanmis yok baska isi gücü yokda tekrar besiktasin basina gececek:-)

Bülent Girgin
02-01-2008, 07:44
abicim ne demek, zevkle okudum ellerine saglik. Ama eski besiktasi bir daha göremeyecegiz. Hem Süleyman Seba yaslanmis yok baska isi gücü yokda tekrar besiktasin basina gececek:-)

ben ne eski besiktas gelsin dedim, nede süleyman seba tekrar baskan olsun dedim, sadece bugünkü yönetim o günlerden biraz ders alsin dedim. selamlar

Mehmet Erhan
02-01-2008, 12:14
ben ne eski besiktas gelsin dedim, nede süleyman seba tekrar baskan olsun dedim, sadece bugünkü yönetim o günlerden biraz ders alsin dedim. selamlar

çokda güzel dedin abi...yüreğine sağlık... :hii: işte tüm sorun bu: istikrarsızlık ve sabırsızlık... :(

Bülent Girgin
02-01-2008, 12:18
çokda güzel dedin abi...yüreğine sağlık... :hii: işte tüm sorun bu: istikrarsızlık ve sabırsızlık... :(

okuma yazmalari yok heralde:(

Mehmet Erhan
02-01-2008, 12:21

okuma yazmaları vardır abi...belki gözden kaçırmışlardır... :D bence bunu bide baştaki yönetim okusun...esas okuyup ders alması gerekenler onlar... :(

Sercan Kandemir
02-01-2008, 13:32

haklisin abi vallah iyi yorumcusun. Yorumlarin icin tebrlikler ve tessekkür.

Tunahan Özbek
01-30-2010, 16:45
yha Beşiktaşş çok büyük bir kulüp.. büyük kulüp büyük transferler yapar ... büyük para harcamazz yada harcadıı paranın hakkını verir ... gidersinn bi sürü masraf yaparsın tabata gibi araştırma yapmadan alırsın sonunda böle büük facialar yaşarsın iştee.. beşiktaş büyük paralar verince çok güzel çokk teknik oynayan fiziki gücü gelişmiş kişileri almış sanıo ama diil.. çok küçük paralara tanınmamış ama çok güzel oynayan yada çok büyük paralara yıldız transferler yapılabilir.. Hep bu demirören yüzünden :S adam takımı batırmaktan başka bi iş yapmadı... ama artık yeter buna bi dur denilmesi gerek!.... türk futbolunun çok önemli oldupu bu dünyada Beşiktaş gibi bi takımın hiç hata yapmaması gerekir... */Ölümüne BeşiktAŞK/*

Uğur Şimşek
01-31-2010, 11:10
sene 2008 konu aynı sene 2010 hala konu aynı... neden biz demirören neden bizi seçtinki sen

Nihal Aslan
02-12-2010, 00:17
yav hala aramızda sergenden medet umanlar var gectı o gunler ben en baştan beri diorum yönetim ii ce koltuğa yerleşti ota çöpe para harcamasınlar hata beş para etmez futbolculara mılyarlar ödenmesi elindeki futbolcuyu değerlendireceksin ama önce sahada oynadığını göreceksin he gördün işe yaramaz atacaksın yedek klubesınde bekletmeyeceksin.kimsenin cok sakatım deyip kenara cekılmesıne ızın vermeyeceksın tabıkı dınlenıcek ama hepten kopmasına ızın vermıyceksın takımdan.biraz disiplin yahuuu

Hüseyin Özdemir
02-12-2010, 17:28
Beşiktaş bu sene çok farklı bir psikolojide.Bakıyorum maç öncesinde futbolcularda asarim keserim nidalari fakat sanki maç esnasinda tüm şevkleri kırılıyor ve bir anda tipik bir Anadolu takımı izlenimi veriyor.

Orta alan atak anlamında çok eksik bir görünüm veriyor ortadan paslarla saldiramiyoruz en önemlisi rakip oyuncuyu oyundan düşüremiyoruz. Denizli ya bu takıma yeni bir sistem getirmeye çalışıyor ya da birşey bildiği yok bizi kandırıyor.

Demirören mevzusu da cok karişti düşünüyorum da sanki AKSU cok mu iş yapardi ? O kadar borcumuz varken Demirören seçilmeseydi halimiz ne olurdu sizce ? Denize düşen yılana sarılır