PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş'ın Sİzin İçin Anlamı

Hasret Ergül
09-19-2007, 13:42
BEŞİKTAŞ'ımızın sizin için olan anlamı nedir ???
Herkes bikaç cümle ile ifade etsin duygularını;)

Mehmet Erhan
09-19-2007, 13:44
bir yaşam biçimi,tek aşk ve tek gerçek...

BEŞİKTAŞK...

Hüseyin Balcı
09-19-2007, 14:01
BEŞİKTAŞ'ımızın sizin için olan anlamı nedir ???
Herkes bikaç cümle ile ifade etsin duygularını;)

benim için birkaç cümleye gerek yok -----HERŞEY----- TEK KELİME YETİYOR

Şule Artarlar
09-19-2007, 14:36
hayat Tarzim Sİyah Kadar Asİl Beyaz Kadar Temİz...

Özkan Çetinkaya
09-19-2007, 15:42
bi sevdaysa hayatı anlamlı kılan SİYAH BEYAZ ulan.......başka söze ne hacet

Volkan Kaya
09-19-2007, 16:42
aslolan hayattır hayatta BEŞİKTAŞ

Bülent Girgin
07-04-2008, 18:06
hani insan ilk defa asik olurya, hani sevdigini görünce insanin içi kipir kipir olurya, hani sevdigini düsünürken tatli bir gülümseme gelip otururya dudaklara, hani insan sevdiginin adini duydugunda kalbi çok hizli çarparya, hani hani hani ....................ISTE ÖYLE BIR SEY ! bitmeyecek bir sevgidir Besiktas sevgisi !

Şükrü Gürsoy
07-04-2008, 20:53
Asi Ruh un müzik cd sinde bir parçanın sözlerindeki gibi

......
Aynalarda gördüğümsün
Çözemezler kördüğümsün sen
.......

biraz özele girecek ama
sırtımda koskoca bir ÇARŞI kolumda koskoca bir kartal dövmesi taşıyacak kadar büyük bir sevgi
Uğruna sevgilimden bile vazgeçebileceğim bir sevgi
beni tanıyanlara; kefen yerine siyah beyaz bayrak, mezar taşımada

Ölüm ne zaman ve nereden gelşirse gelsin
Mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa,
Mezar taşıma BEŞİKTAŞ yazılacaksa
Öyle ölüm hoş gelmiş sefa gelmiş

yazılmasını vasiyet edecek kadar büyük bir aşk, bir tutku, bir yaşam biçimi ve hayata karşı bir duruş benim için BEŞİKTAŞ

* biraz iç karartıcı olmuş olabilir ama gerçek

Barış Aygün
07-04-2008, 23:41
hergün biraz daha artan heyecan..formayı her uzerıme gıydıgımde kendımı daha bır mutlu hıssetmek daha farklı gormek....bır tarz hayat için....saygı sevgi demek........

Sercan Kandemir
07-04-2008, 23:46
besiktas anlami: her hafta maca gitmek, stadta bagirmak, sevinmek, aglamak karsi tarafla sac basa girisip kavga etmek ve eve sismis gözle aileye geri dönmek.....

Emrah Kahraman
07-06-2008, 02:41
Siyah-Beyaz ve Ölüm-yaşam arasından geçen ince bir çizginin üzerinde yürümektir..

Savaş Aygün
07-06-2008, 16:21
kelimelerle anlatılmaz ki :)

Nuray Kurt
07-26-2008, 17:26
ben bu duyguyu anlatacak kadar türkçe bilmiyorum ne yazık ki...

Ezel Özsipici
07-26-2008, 20:49
bu sevdayı anlatmaya ne kelimeler yeter nede cümleler.. ama Beşiktas benim için hayatımın anlamı tertemiz bir AŞK ! Sevgilerinnn en büyüğüü.. karsılıksız askların en güzeLi en anlamlısı! adını her andıgımda yüreğimi sızlatacak bir sevgi . . ugrunda her seyi verebilceğim tek şey TEk ASk! BeşiktASK :sev:
Cookk Seviyoruz Deli gibiii...:oley:

Bülent Girgin
07-28-2008, 20:18
bu sevdayı anlatmaya ne kelimeler yeter nede cümleler.. ama Beşiktas benim için hayatımın anlamı tertemiz bir AŞK ! Sevgilerinnn en büyüğüü.. karsılıksız askların en güzeLi en anlamlısı! adını her andıgımda yüreğimi sızlatacak bir sevgi . . ugrunda her seyi verebilceğim tek şey TEk ASk! BeşiktASK :sev:
Cookk Seviyoruz Deli gibiii...:oley:

ezel tamam anladik çok seviyorsun besiktas, bizde çok seviyoruz besiktasimizi, ama sen çok abartiyorsun :D dikkat et besiktas sevgisi yüzünden evde kalmayasin :D

Ezel Özsipici
07-28-2008, 20:20
ezel tamam anladik çok seviyorsun besiktas, bizde çok seviyoruz besiktasimizi, ama sen çok abartiyorsun :D dikkat et besiktas sevgisi yüzünden evde kalmayasin :D

:hıh: abarttıgımm Beşiktas sevgisi olsun bence bana hiç bir zararı yokk :D hem tek deli ben miyimm :D koca her sey mi evlenenleri görüyoruzz :P: Beşiktas için birde evde kalırız ne olcak :P: :D

Nuray Kurt
08-06-2008, 23:21
siz hiç hayatınızda takımını taraftar arkadaşından kıskanan taraftar topluluğu gördünüz mü? göremezsiniz..
çünkü beşiktaşlılığın dışında kalanlar takımını sevgili olarak görmez, göremez.. ve aynı zamanda kendi taraftarına aşık taraftar da göremezsiniz..!
beşiktaşlılık ayrı bir şey! aşkın son safhasıdır o. o siyah beyaz formayı giyip kendine yakıştırmak, bütünleşmek teninin rengi sanki siyahmış gibi! beyazmış gibi! derin o formaymış gibi yaşamak.her gol gelmediğinde yenildiğinde karşılık bulamadığın aşkı daha çok kovaladığındaki gibi beşiktaş'a bağlanmak.. ve beşiktaşlı ölmek.. ve ölümü düşündüğünde bile kefeninin beyazına, çubuklu siyahı yakıştırmak ..mak, mak, mak.. bu hisleri yaşamak seyircilik değil. takım tutmak değil. bu başka bir şey. delilik..
beşiktaşk'lı olmaktır aslında. o aşk'a inanmaktır.

'çocuklar inanın inanın çocuklar' daki çocuklar olmaktır, 'ezikler utanın' diye bağıran kocaman adamlar olmaktır. sadece beşiktaş takımını sevmek, kazanmasını istemek, mutluluğuna ortak olmak değildir, beşiktaş'lı olmak...

beşiktaş aşktır. beşiktaş ruhtur. ve beşiktaş'lı olmak, o aşka sahip olmak, o ruha kavuşmaktır.

bizim için mutlu olmak, alınan bir galibiyet, ve ya herhangi bir kupa da bir üst tura çıkmak demek değildir. bizim mutluluğumuz, birbirini seven aşıkların, bir göz evde sefalet içinde de olsa, birbirlerini severek yaşamalarıdır. her türlü zorluğa, çirkefe, çamura rağmen. direnerek kazanmaktır mutluluğu...

ahmet, mehmet, ertuğrul, hiç fark etmez. bunlar gelip geçici olanlardır. kalıcı olan, o aşktır.

rakip takım taraftarına, kendi futbolcularını aşağılayan bir pankant veren de beşiktaş'lıdır, futbolun başkenti ingiltere'de, takımı 8-0 yenikken bile, kısık sesine aldırmadan aşk şarkıları söyleyen de. işte sizi bizden, bizi sizden ayıran bunlardır.

her takım taraftarının imrendiği, ama tebrik etmek yerine, çekememezlik sonucu çamur attığı beşiktaş takımının taraftarı, son dakika da gelen gole de aldırmaz, ilk dakika'da rakibin attığı gole de...

onlar hepimiz zenciyiz derler, tribünlerden bütün dünya'ya... 'biz kapıcı çocuğuyuz ya siz' diye sorarlar, kimin çocuğu oldukları belli olmayanlara... futbol devi liverpool karşısında 2-0 öne geçtikten sonra bile; 'şehitler ölmez vatan bölünmez' diye bağırırlar. ama ne bilir bunları, misak-ı milliyi bölmeye çalışanlar. onların bir muz cumhuriyeti vardır, ee muz cumhuriyetini en iyi yönetecek olan da malumunuz, maymundur...

Ezel Özsipici
08-07-2008, 20:32
BEŞİKTAS ASK'tır beşiktaş ruhtur. ve beşiktaş'lı olmak, o aşka sahip olmak, o ruha kavuşmaktır. !!
cok cok güzel bir yazı teşekkürler:))

Burak Özkal
08-10-2008, 22:46
Benim için beşiktaş hayattir yaşam kaynağidir ayrica şükrü kardeşim dövmen süper olmuş harika

Suvar Özkaya
08-14-2008, 14:18
Heyecan aşk tutku sevgi mutluluk adrenalin

Salim İnce
08-14-2008, 16:21
Beşiktaşa duyduğum aşkı anlatacak ne bir kelime nede bir cümle var.

Emrah Güler
08-14-2008, 18:26
kara sevda...

Şule Artarlar
08-15-2008, 08:39
Hayata,içinde olan herşeye Rest'dir..

Nuray Kurt
08-15-2008, 15:32
"aşk kelimelerle konuşmaz"

Ayşegül Alparslan
08-15-2008, 16:17
susun uleeennn :D kıskanıyorum

Yalçın Özdemir
08-15-2008, 16:23
hayatımın anlamı sıyah- beyaz yalçın- BEŞİKTAŞ gibi

Burak Sönmez
08-24-2008, 18:23
Yanında ağzımdan tek bir kötü kelime bile çıkaramadığım dayımın mabede girerken bana "bak kapıdan giriyoruz burada kişiliğini de bırakırsın. Stada girince Beşiktaş uğruna istediğin her şeyi yapabilirsin" lafını duyup ne kadar büyük bir aşk olduğunu anlamaktır.

Erkan Korkmaz
08-25-2008, 00:48
Beşiktaşın Anlamı mı ?

Bir düşünsenize bir sabah kalkıyorsunuz ve hayatınızda beşiktaş diye birşey yok ? O uğrunda gırtlağını patlatacak kadar bağırdırğın, yağan yağmurda sırılsıklam ıslandığın , cebindeki tüm parayı biletine yatırdığın , yenilince delirdiğin , yenince keyiflendiğin , ne olursa olsun vazgeçemediğin , iyi gününde yanında olduğun , kötü gününde iyi gününde olduğun daha fazla sahiplendiğin , kimi zaman okulunu , kimizi zaman sevgilini , kimi zaman işini gücünü bırakıpta koştuğun aşkın ,sevdanın , umudun yok olduğunu ? Ben bunları yazarken bile tüylerim diken diken oldu beşiktaşın benim için burada kelimelere dökülecek bir anlamı yok çünkü hayatımda beşiktaştan daha değerli birşey yok...

Gökhan.Şen
08-25-2008, 19:13
Beşiktaş denilince aklıma = Taraftar

Muhammet Sancak
08-25-2008, 20:44
ölümle yasam mısalı