Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaşlı Duruşu
Burak Ergül
11-12-2007, 16:46
Şimdi sevgili bjk yönetimi bırakalım bu beşiktaşlı duruşu felan filan vs ayaklarını adam gibi takımı savunabilecekseniz yönetin ama yok yapamıyoruz diyosanız çekin gidin !!!! Dedim ya işte biz böle durursak vuran çok olur...
Biraz daha özvereli davranalım bu takımı bulunduğu yerden kurtaralım biz taraftar olarak elimizden geleni yapıyoruz ama yetmiyo "maçı kazandırabilirdi" deniyo bizim için daha ne yapalım sahaya çıkıp bizmi oynayalım bazı sorumlulukları alma vakti bu saate kadar baskı kurduk takımlar üzerinde muhteşem taraftarımızla ama artık fayda etmiyosa oyunculara wah wah o zaman Sevgili Beşiktaş Yönetim Kuruluna ..........Saygılarımla...
Burak
Meltem Aslan
11-12-2007, 17:01
katılıyorum
Burak Ergül
11-12-2007, 17:07
Katılmamak elde değil saçma sapan bi olay ya ! kabul edilemez bi olay ....
Burak Ergül
11-12-2007, 17:24
Artık Durmayalım Bişiler Yapalım Takım İçin Duruş Duruş Yeter !!! Harekete Geçme Zamanı Ki Yıldırım Demirörende Kulup Yönetecek Vasıflar Yok Biraz Karekter Lazım En Azından Otorite Lazım Lafını Dinletemiyosan Başını Öne Eğip Gidiceksin ..............
Gökhan Özsoy
11-13-2007, 01:03
Artık Durmayalım Bişiler Yapalım Takım İçin Duruş Duruş Yeter !!! Harekete Geçme Zamanı Ki Yıldırım Demirörende Kulup Yönetecek Vasıflar Yok Biraz Karekter Lazım En Azından Otorite Lazım Lafını Dinletemiyosan Başını Öne Eğip Gidiceksin ..............
aynen burak başaramadı bunu kendide biliyo ama neden gitmiyo anlamış deilim..
duruş duruş tutturdular anlamış deilim onu zaten..:S:
ayrıca son maçta taraftar yalnız bıraktı falan laflarını geçsinler bu taraftar daha ne yapabilirki..
Barış Kahraman
11-13-2007, 01:06
Beşiktaş başkanı dediği lafın arkasında durmalı işte beşiktaşlılık duruşu budur!
Burak Ergül
11-13-2007, 01:11
ee işte birinin ona kafasına vura vura öğretmesi lazım Beşiktaşlılığı ..... Yeter ULan !!!
Gökhan Özsoy
11-13-2007, 01:14
Beşiktaş başkanı dediği lafın arkasında durmalı işte beşiktaşlılık duruşu budur!
ee işte birinin ona kafasına vura vura öğretmesi lazım Beşiktaşlılığı ..... Yeter ULan !!!
muhalefet diye bişe kalmamış yönetimde ben bunu anlıyorum..
kimse çıkıp demedi yeter artık yaptıkların çekil başkanlığa adayım gibilerinden..
olağan üstü kongreye gitsek demirörenin karşısına çıkcak bir kişi yyok sanırım..
Barış Aygün
11-13-2007, 01:14
durus dıye dıye oturdugunuz yerde durdunuz kaldınız...durusumuzun ıcıne ettınız...ozellıkle son macta paaf takımıyla cıkamayıp bır ezıklık gostergresının ornegını gosterdınız....bırde ustune utanmadan taraftarı sucladınız.....
Burak Ergül
11-13-2007, 01:16
Orasıda Ayrı Tabi Ne Oldu Bize Yaaa Yönetimde Demirörene Benzedi Ama Vardır Bir Bildikleri Bu Arada Kulubun 40 Trilyon borcu Olduğu Söyleniyo Acaba bundan olabilirmi ÖDeyin paramı gidiyim diyomuş........
Gökhan Özsoy
11-13-2007, 01:18
ödeyin parayı gideyim diyomuş bunu herkes sölüyoda başkanın dediği beşişktaşlılık duruşu buysa ben veya benim gibi düşünenler beşiktaşlı deil..
Burak Ergül
11-13-2007, 01:20
Bu işler Böle yürümez işte bunuda Anlamamış Ruhsuz herif Böle Hesaplara girdiyse zaten zaralı çıkar........
Barış Aygün
11-13-2007, 01:22
onun durusu yesıl durusu sıyah beyaz durusu degıl....dolarla duruş yapan bır ınsan....
Gökhan Özsoy
11-13-2007, 01:22
o herif ruhsuz ve en büyük beşiktaş düşmanıdır..
yanlış hatırlamıyorsam 30 trilyon vadetmişti kulube tam hatırlamıyorum ama şimdi neden koltuk tehlikeye girince bu parayı verirseniz ben giderim diyo..
Burak Ergül
11-13-2007, 01:24
işte diyoruz ya duruş diyo vurdular kendine gelemedi nereye gitceğini şaşırdı uykuları bile kaçıyodur ki kaçsında biz o malübiyetlerle insan içine çıkamadık yerin dibine girdik oda beter olsun !!!
Barış Aygün
11-13-2007, 01:25
bırısı paranı vereyım defol gıt demıs...ısmını soledıler ama hatırlamıyorum kım oldugunu....
Burak Ergül
11-13-2007, 01:26
KEşke nerde o günler yetceğini işe yarayacağını bilsem cebimdeki parayı weririm..
Gökhan Özsoy
11-13-2007, 01:28
bırısı paranı vereyım defol gıt demıs...ısmını soledıler ama hatırlamıyorum kım oldugunu....
kim acaba?birisi böle bir şey yapsa süper olur bakalım tüpçü ozamn ne yapcak..=)
KEşke nerde o günler yetceğini işe yarayacağını bilsem cebimdeki parayı weririm..
walla bende veririm ama yetmez işte yetmez..:( :(
Burak Ergül
:(:( Defol Demiröreni... Defol .......
Barış Aygün
kim acaba?birisi böle bir şey yapsa süper olur bakalım tüpçü ozamn ne yapcak..=)
walla bende veririm ama yetmez işte yetmez..:( :( ıkı gun once soledı bı abımız ama kım oldugunu unuttum ya ogrenırım solerım sıze...
Burak Ergül
11-13-2007, 01:29
ok ya iyi olur bilelim kim ne düşünüyo ne diyo .... belki içlerinden adam çıkar...
Barış Aygün
11-13-2007, 01:31
umarım saglam bır adamdır..
Burak Ergül
11-13-2007, 01:32
İnş Bi fatiha okuyalım :)
Gökhan Özsoy
11-13-2007, 01:32
bundan sonra bir demiröre tarzında başkan kadıramayız zaten barış..:(
ben nevzat demirin olabileceğini dşünüyordum ama bilmem olabilir mi başkan?:S:
Burak Ergül
11-13-2007, 01:34
Yüksek ihtimalle o düüşünülür bence olsa iyi olur ...
Barış Aygün
11-13-2007, 01:35
bundan sonra bir demiröre tarzında başkan kadıramayız zaten barış..:(
ben nevzat demirin olabileceğini dşünüyordum ama bilmem olabilir mi başkan?:S:
nevzat demır degıldı baska bır ısım soledı...galıba haberlerde ızlemıs artık nerde ızledı bılmıyorum....ama bısı soleyım demıroren bu sezon sonuna kadar gıtmez...devre arası bır kac adam yollayıp yerlerıne kalıtelı ısım yapmıs bır ıkı adam alıcaklar bızı kandırmaya calısacaklar...
Gökhan Özsoy
11-13-2007, 01:36
yok nevzat demir sölemiştir demek istemedim..o başkan olsa iyi olur dedim.=))
adam dünyanın en iyi tesislerinden birini beşiktaşa armağan etti daha o zamn böle bir başkan lazım bizim takıma diye ama bilmiyorum..inş başkan olarak görürüz onu..
Burak Ergül
11-13-2007, 01:37
tepkimizi koyarız ama ne olur ne kadar faydalı olur bilemem...
Gökhan Özsoy
11-13-2007, 01:40
tabii sadece başkan önemli değil..yanına aldığı adamlarda çok önemli..demirören gibi piyangodan çıkarıp yönetime adam sokmıycak bir başkan olmalı..
Burak Ergül
11-13-2007, 01:42
harbi ya biraz yöneticilik yapan başkanlığa soyunuyo bu işler kolay işler değil kimse bunlara sölemiyomu.............
Gökhan Özsoy
11-13-2007, 01:46
1 milyon dolar veren adam beşiktaş futbol şube sorumlusu olursa olcaa budur..:S:
adam istifa eder sonrada demediği kalmaz..
Burak Ergül
11-13-2007, 01:48
aynen öle baksana bi resimlere Sürpriz nasıl olmuş ?
Burak Ergül
11-13-2007, 01:50
http://www.resimsakla.com/upload/guest/DEfol.JPG
Gökhan Özsoy
11-13-2007, 01:54
süper olmuşş burak..:ok: :D:
herşeyi anlatan bir forma kartal yuvalarında satılmaya başlansın bir tane benden demirörene hediye olsun..
Barış Aygün
11-13-2007, 03:20
elıne saglık kardesım harıka olmus....ama anlayana ;)
Bülent Girgin
11-13-2007, 07:27
besiktasli durusumu kaldi????????!!!!!!ben bile bunun yaptiklarini 15 senede düzeltemem!!!!!geldiginden beri tükürdügünü yalayip durdu!!!!!besiktasi kendi çiftligi saniyor sayin demiröten !!!!!
Burak Ergül
11-13-2007, 11:13
Öle bülent Abi Diyorum ki En sonun Da bizi SOkturucklar klup Bİnasına Biz AtıcaZ Dışarı "Karektersizi" Olcağı o yani SAbır SAbır Nereye Kadar .....
Burak Ergül
11-13-2007, 11:15
Bu arada KArdeşlerim ben de demirören için özene bözene yaptım bu formayı Alsın.....en güzel yerine koysun ewinin...:D
Mehmet Erhan
11-13-2007, 11:16
Bu arada KArdeşlerim ben de demirören için özene bözene yaptım bu formayı Alsın.....en güzel yerine koysun ewinin...:D
sen bana büyük,kocaman bi asi kartal forması yaparmısın...forma numarasıda 85 veya 33 olsun...sana kalmış artık... ;)
Bülent Girgin
11-13-2007, 11:27
sen bana büyük,kocaman bi asi kartal forması yaparmısın...forma numarasıda 85 veya 33 olsun...sana kalmış artık... ;)
:offtopic::offtopic::offtopic:
Burak Ergül
11-13-2007, 11:27
Hazırladım zaten ama ebatıyla oynayamadım geç söledinn... ama bakarım yine ....
Mehmet Erhan
11-13-2007, 11:33
:offtopic::offtopic::offtopic:
ne oldu abi...senin yok diyemi kıskandın... :D
Mehmet Erhan
11-13-2007, 11:34
Hazırladım zaten ama ebatıyla oynayamadım geç söledinn... ama bakarım yine ....
sağol kardeşim...aynen kalsın boşver...emeğine sağlık... ;)
Burak Ergül
11-13-2007, 11:36
eewt bülent abi istiyosan hemen yaparım bitane kaç numara olsun ...? :)
Osman Kaya
11-13-2007, 14:13
bence biraz mantıklı olalım hep destek tam destek zamanı
Volkan Kaya
11-13-2007, 14:16
Beşiktaşı durusundan bahsedıcek en son adamdır yıldırım demıroren :@
Cevat Mehmet
11-13-2007, 19:45
Arkadaslar bu yonetimden bende memnun degilim ama sivas macinda turbunde olan biri olarak taraftara hak vermiyorum. yaptiklarimiz hicte hos degildi.Bence bu tepkiyi devre arasinda ve mac sonunda gosterebilirdik. Eger takima tam destek vermis olsaydik bu maci alirdik. Eger uc puanla sampiyonluk kaybedersek yonetim kadar bizde suclu oluruz. Unutmayalim ki iyi de kotu de olsa biz bu renklere asigiz.
Bülent Girgin
11-13-2007, 19:51
Arkadaslar bu yonetimden bende memnun degilim ama sivas macinda turbunde olan biri olarak taraftara hak vermiyorum. yaptiklarimiz hicte hos degildi.Bence bu tepkiyi devre arasinda ve mac sonunda gosterebilirdik. Eger takima tam destek vermis olsaydik bu maci alirdik. Eger uc puanla sampiyonluk kaybedersek yonetim kadar bizde suclu oluruz. Unutmayalim ki iyi de kotu de olsa biz bu renklere asigiz.
selamlar, artik bu yönetimin gitmesi gerekir çünki besiktas tarihinin en kötü ve en basarisiz yönetimi, ayrica sezon sonunda besiktas 2. olabilirse sevinmemiz gerekir diye düsünüyorum ben.
Burak Ergül
11-14-2007, 00:07
ya abilerim kardeşlerim bu yönetimden hiçbirimiz memnun değiliz hiçbirimiz desteklemiyoruz ama pire için yorganı yakmayalım ....
Hüseyin Balcı
11-14-2007, 08:15
Bende tribündeki biri olarak az bile yaptık diyorum cevat hiçbir başarı beşiktaştan önemli değildir boş ver kupaları beşiktaşı beşiktaş yapan değerler çiğneniyor varsın şampiyonluk gitsin çokmu önemli ? koca 4 sezon gitti eğer başarı önemliyse bide sivas maçı gitmiş çokmu ? başkan başkanlığını bilsin adabıyla bıraksın kötü sözler davranışlar olmadan beşiktaşlı olduğunu göstersin istifa etsin.Bence çokta ağır değildi eleştiriler sloganlar tarihinin en ağır yenilgisini almış , en kötü sezonlarını geçirmiş,en istikrarsız döneminde bulunan,hiçbir yaptırım gücü bulunmayan sözünü bile tutmaktan aciz beşiktaş yönetimine en ufak bir hakaret yapılmamıştır buda o koltuğa saygımızdandır.
cok haklısın burak ama herkezin işine gelmz
Bülent Girgin
05-04-2008, 21:52
bu yönetim Besiktasin bütün degerlerini ayaklar altina aldi, kimsenin artik Besiktasa saygisi kalmadi :( yaziklar olsun ! yaptiklarinla birde utanmadan övünüyorlar!
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.