Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaşlılara izin yok!
Hasret Ergül
12-04-2007, 14:56
Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, Turkcell Süper Lig'in 15. haftasında 7 Aralık Cuma günü oynanacak Bursaspor - Beşiktaş maçına, Beşiktaş taraftarlarının alınmayacağını bildirdi.
Vali Yardımcısı Ali Rıza Çalışır başkanlığında olağanüstü toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu, Turkcell Süper Lig'de 15. haftanın açılış maçında cuma günü saat 20.00'de Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi alınacak tedbirleri görüştü. Önceki yıllarda Bursaspor-Beşiktaş tarafları arasındaki husumetin halen devam ettiği kanaatine varan kurul, Beşiktaş taraftarlarının müsabakayı izlemek için Bursa'ya gelmesi durumunda istenmeyen olaylar çıkma ihtimaline karşı, maçın selameti açısından misafir takım seyircisinin Bursa'ya gelmemesine ve stada alınmamasına karar verdi.
Beşiktaş kafilesinin Bursa'ya güvenli bir şekilde intikalinin sağlanması için il sınırından otele kadar gerek jandarma, gerekse polis marifetiyle gerekli emniyet tedbirlerinin alınacağı, Beşiktaş'ın programı doğrultusunda güzergahta bulunan merkez, ilçeler ve çevre illerin güvenlik birimlerinin teyakkuza geçirileceği bildirildi. Karşılaşmada Bursa nüfusuna kayıtlı olmayanlara bilet satılmayacağı, önceki müsabakalarda olduğu gibi açık kale arkasında Bursaspor taraftarı olarak stada girdikten sonra rakip takım taraftarı olarak grup oluşturulmasına müsaade edilmeyeceği, müsabakaya yaşı küçük çocukların alınmayacağı, ayrıca açık kale arkasında 200-250 kişilik bölümün güvenlik güçlerine ayrılacağı kaydedildi. Stat çevresinde kışkırtıcı slogan atılmasına ve pankart açılmasına kesinlikle müsaade edilmeyeceği, müsabaka bitiminde misafir takım, ev sahibi takım ve hakemlerin bölgeden güvenli bir şekilde çıkışının sağlanması için gerekli tedbirlerin alınacağı, stat içindeki büfelerde bozuk para kullanılmayacağı, seyyar satıcıların yoğun olduğu yerlerde ise belediyenin yeteri kadar zabıta görevlendireceği bildirildi
Hasret Ergül
12-04-2007, 14:58
Bence bu hiç doğru bir karar değil ateşe körükle gitmek gibi bişey bu... Sen emniyet olarak neyden korkuyorsunda engel koyuyorsun sen gözünde büyütürsen bu olayı adamda taşkınlığına devam eder tabi.. Olan bize oldu gene seyircisiz maç oynıcaz....
Haksızlıktır ama bu ya ben nasıl deplasmanda olamıyorum takımımın yanında... Eğer husumet hala devam ediyorsa engellemesini bileceksinki bunu devam ettiren taraf apaçık ortada.... Bu karar çok yanlış direk sanki biz cezalandırılıyoruz burada bence tarafsız biryerde yapacaksın maçı alın size maç siz adam olana kadar maçlar burada değil şurada oynanacak denilecek en azından hem fazla olay olmaz hemde daha iyi tedbir alınır....
Mehmet Erhan
12-04-2007, 14:58
taraftar yine kaldı yerinde desenize...aslında iyi oldu...savaş gibi bi ortam olacaktı...
Hüseyin Balcı
12-04-2007, 15:01
Allah belanızı versin bursa valisi emniyeti hepiniz acizsiniz kaçın bakalım nereye kadar kaçılacak alabiliyosan önlemini al yoksa istifa et koskoca devletin temsilcileri bukadarmı aciz :@:@:@
Hüseyin Balcı
12-04-2007, 15:02
taraftar yine kaldı yerinde desenize...aslında iyi oldu...savaş gibi bi ortam olacaktı...
Aslında iyi oldu diyon mehmet ne iyisi allah aşkına benim takımıma destek verme hakkımı çalıyorlar adamları kurbanlık koyun gibi oraya atıyorlar geçen seneki gibi bırakın allah aşkına ne iyisi ...................
Mehmet Erhan
12-04-2007, 15:04
Aslında iyi oldu diyon mehmet ne iyisi allah aşkına benim takımıma destek verme hakkımı çalıyorlar adamları kurbanlık koyun gibi oraya atıyorlar geçen seneki gibi bırakın allah aşkına ne iyisi ...................
abicim orda bi olay çıksa taraftarın teki ölse o mu iyi olacak...lütfen yani...
Hasret Ergül
12-04-2007, 15:04
Savaş gibi ortam olmaz o emniyet eğer görevini tam yerine getirirse alen ne dedi geçen sene biz gidiyoruz maçımızı izlemeye olay yaratmaya değil ama derdi olan varsa gelir halledilir....
Yuh diyorum ya yuh yani...
Mehmet Erhan
12-04-2007, 15:05
Savaş gibi ortam olmaz o emniyet eğer görevini tam yerine getirirse alen ne dedi geçen sene biz gidiyoruz maçımızı izlemeye olay yaratmaya değil ama derdi olan varsa gelir halledilir....
Yuh diyorum ya yuh yani...
istediğin kadar önlem al...her sene görüyoruz derbi öncesi neler olduğunu...
Şule Artarlar
12-04-2007, 15:06
Karşılaşmada Bursa nüfusuna kayıtlı olmayanlara bilet satılmayacağı....
bursada gerçek nufusa kayıtlı bursalımı var kii .. bencede bukadar büyütmeseler artık
Hüseyin Balcı
abicim orda bi olay çıksa taraftarın teki ölse o mu iyi olacak...lütfen yani...
mehmet öyle diyosunda msn iletine bak ;););)
Hasret Ergül
istediğin kadar önlem al...her sene görüyoruz derbi öncesi neler olduğunu...
Ozaman tarafsız sahada olucak bu maç başka çaresi yok geçen sene böle bu sene böyle iyibe....
Mehmet Erhan
12-04-2007, 15:07
mehmet öyle diyosunda msn iletine bak ;););)
ben futbol takımı için dedim...maç için...taraftar için değil...saptırmayalım lütfen... ;)
Hasret Ergül
12-04-2007, 15:08
Şİmdi dicemki yönetim buna itiraz etmeli ama nerdeeeeeee :@
Mehmet Erhan
12-04-2007, 15:09
Ozaman tarafsız sahada olucak bu maç başka çaresi yok geçen sene böle bu sene böyle iyibe....
valla bu türkiyede yeterli önlemi alamadığın sürece ve böyle her sene kendi polisine güvenmediğin aciz olduğun sürece her fb-gs,fb-bjk ve bjk-bursa maçları bu şekilde oynanacak kim ne derse desin...
Hasret Ergül
12-04-2007, 15:09
valla bu türkiyede yeterli önlemi alamadığın sürece ve böyle her sene kendi polisine güvenmediğin aciz olduğun sürece her fb-gs,fb-bjk ve bjk-bursa maçları bu şekilde oynanacak kim ne derse desin...
Polise zerre kadar güvenmem heleki o an üzerimde BEŞİKTAŞ formam varsa hiç güvenmem....
Mehmet Erhan
12-04-2007, 15:19
Polise zerre kadar güvenmem heleki o an üzerimde BEŞİKTAŞ formam varsa hiç güvenmem....
ben zaten o lafı emniyet teşkilatına söyledim düşük bi cümle oldu...teşkilat müdürleri kendi polisine güvenmezse olayı bu şekilde kendince hallederse bi şey olmaz bunlardan...onu dedim... ;)
Hüseyin Balcı
12-04-2007, 15:23
Aciz devletimiz iş başında 1500 beşiktaşlıdan korktular bursalılara zarar verebilirlermiş geçtiklere yerlere felan bunu diyen devlet ya inanamıyom siz pkk itleriyle baş edememeniz gayet doğal yaa korkaklar sürüsü ...atın bakalım kıyameti ileriye dahada büyüterek.
Hasret Ergül
12-04-2007, 15:23
http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_1592/[1]28112007235040_1592.jpg
Bize engel oldunuz ama bu Kartallara dur diyemeyeceksiniz!!!
Hüseyin Balcı
12-04-2007, 15:28
http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_1592/[1]28112007235040_1592.jpg
Bize engel oldunuz ama bu Kartallara dur diyemeyeceksiniz!!!
Merak etme hasret onlar zaten o baskıyı kaldıramaz çok heveslenme bence ...Biz olsak arkalarında bizim olduğumuzu hissetselerdi bişeyler olurduda şimdi topa sert girmeye bile korkarlar sadece baki tınlamaz bide toraman gökhan zanlık maç aslında ama yok galiba...
Hasret Ergül
12-04-2007, 15:30
Merak etme hasret onlar zaten o baskıyı kaldıramaz çok heveslenme bence ...Biz olsak arkalarında bizim olduğumuzu hissetselerdi bişeyler olurduda şimdi topa sert girmeye bile korkarlar sadece baki tınlamaz bide toraman gökhan zanlık maç aslında ama yok galiba...
Kaldıracaklar Ne Demek Kaldıramayız Ozaman Portoyada Gitmesinler Hiç 3 Puanı Alıp Gelecekler Gelmek Zorundalar!!!:@
Hüseyin Balcı
12-04-2007, 15:33
Kaldıracaklar Ne Demek Kaldıramayız Ozaman Portoyada Gitmesinler Hiç 3 Puanı Alıp Gelecekler Gelmek Zorundalar!!!:@
Porto maçı başka bursa ile aramızda olanları cihanı alem biliyor buda futbolcuları çok etkiler porto maçı öyle değil ayak kırsalar bile portoda alacakları en büyük tepki ıslık ama burda her harekette sahaya bulaşacak o totoşlar görün buda futbolcuları etkiler...
Hasret Ergül
12-04-2007, 15:39
Of ya OF:@
Ama gerçekten bu büyük bir ayıp hangi takım olursa olsun oraya giden biz ve ya başkası olsun sen emniyet olarak tedbirini alamıyorsun ya...
Neyse yeterince düşüncelerimi söledim ben daha susuyorum...
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.