Orijinalini görmek için tıklayınız : Besiktaslilik
Bülent Girgin
12-14-2007, 13:03
besiktaslilik nedir?
bence herseyden önce Besiktaslilik sereftir,efendiliktir,saygidir,sevgidir,terbiyedir !!!.besiktaslilik 3 kagitla kaybedilen sampiyonluktan dakikalar sonra canli yayinda " serefimizle 2. olduk " diyebilmektir!rakipleri asagilamak degildir besiktaslilik,futbolla hiç alakasi olmayan annelere,bacilara asagiliyici,utanç verici sözler söylemek degildir besiktaslilik, besiktaslilik belden asagi vurmadan mücadele etmek demektir,besiktaslilik sahıslara değil, renklere ve felsefeye olan aşktır , beşiktaş "takım sevgisi"nden öte, "ahlak anlayışı"dır."geliyoruz ulan", "akilli ol çarsi burada", "yeter ulan" demekle besiktasli olunmaz!!!!!besiktaslilik serefiyle oynayip hakkiyla kazanmak demektir
Hüseyin Balcı
12-14-2007, 13:06
Beşiktaşlılık laf anlamaz azize uşaklarına ve zihniyetine karşı hala sağlam ve güçlü durabilmek hepsinin hakkından gelebilmektir...
Mehmet Erhan
12-14-2007, 13:07
bu sözleri sadece 1 kişi üzerine almasın...Bülent abi çok doğru şeyler söyledi aslında...emeğine ve yüreğine sağlık abicim... :bagir: BEŞİKTAŞLILIK '''ŞEREF'İYLE OYNAYIP 'HAKKI'YLA KAZANMAKTIR VE BEŞİKTAŞLI DURUŞUNU LAYIKIYLA SERGİLEYEBİLMEKTİR''...
Bülent Girgin
12-14-2007, 13:08
Beşiktaşlılık laf anlamaz azize uşaklarına ve zihniyetine karşı hala sağlam ve güçlü durabilmek hepsinin hakkından gelebilmektir...
laf anlamayan sirf onlardami var hüseyin ?
Hüseyin Balcı
12-14-2007, 13:15
Beşiktaşlılık sebaları baba hakkıları yaşatabilmektir ilelibet ...
ayrıca bülent abi nedemek istediğini anlayamadım daha açıklayıcı olurmusun ?
Adnan Direnç
12-14-2007, 13:19
Beşiktaşlılık Vatan Sevgisidir...
Şule Artarlar
12-14-2007, 14:28
beşiktaşlılık ayrıcalıktır.... Emegine saglık bülent abi....
şimdi o yazılanların bir kısmı geçerli alem bozuldu çarşı ne yapsın
Bülent Girgin
12-14-2007, 17:48
şimdi o yazılanların bir kısmı geçerli alem bozuldu çarşı ne yapsın
BESIKTASLILIK 104 SENE ÖNCE NASILSA BUGÜNDE AYNIDIR !!!AYRICA BANA "BENIM YORUMLARIMA CEVAP VERME" DIYORSUN AMA SEN BENIM YAZDIKLARIMA CEVAP VERIYORSUN!!LÜTFEN ÖNCE BESIKTASLILIGIN NE OLDUGUNU ÖGREN,SAYGININ SEVGININ NE OLDUGUNU ÖGREN, çÜNKÜ ILERDE çOK IHTIYACIN OLACAK, UNUTMAKI SAYGININ,SEVGININ,INSANLIGIN BITTIGI YERDE YA YUMRUKLAR KONUSUR YADA SILAHLAR.ALEMIN BOZULMASI BENI ILGILENDIRMEZ, ALEM SEREFSIZLIK YAPIYORSA BEN SEREFSIZLIK YAPMAM,YAPAMAM çÜNKÜ BEN BESIKTASLIYIM!!!! BEN ÖYLE ÖGRENDIM, BEN SEREFLI SAMPIYONLUKLAR YASADIM, BEN SEREFLI IKINCILIKLER YASADIM, BEN SEREFSIZ 3. LÜK BILE HAZMEDEMEM !!!BEN KIMSENIN ANASINA,BACISINA KARISINA KÜFÜR VEYA HAKARET ETMEDIM EDEMEM çÜNKÜ BENIM BESIKTAS TERBIYEM VE BÜYÜKLERIMDEN GÖRDÜGÜM TERBIYE BUNA MÜSAADE ETMEZ.......................
DAHA HAYATIN NE OLDUGUNU BILMEYEN çOCUKLAR "çARSI" ADI ALTINDA BESIKTASLILIGA YAKISMAYAN HAREKETLER, YORUMLAR YAPIYORLAR VE BEN O INSANLAR ADINA SAHSEN UTANIYORUM!!!!!!
SELAMLAR VE IYI GÜNLER
Bülent Girgin
12-14-2007, 17:50
Beşiktaşlılık sebaları baba hakkıları yaşatabilmektir ilelibet ...
ayrıca bülent abi nedemek istediğini anlayamadım daha açıklayıcı olurmusun ?
gelince konusuruz hüseyin :D içimden geçti, söyle bir yazi yaz diye bende yazdim :D
Hüseyin Balcı
12-14-2007, 18:42
gelince konusuruz hüseyin :D içimden geçti, söyle bir yazi yaz diye bende yazdim :D
Ben bu yazıyı hiçbir etki altında kalmadan yazdım :)
Nisa Tuğrul
12-14-2007, 18:54
açık yürekliliktir (:
Adnan Direnç
12-16-2007, 21:12
Söz Konu Vatansa Aman Beşiktaş sa Geri Teferruattır :)
Benim İçin Anlamı...
Mehmet İpek
12-16-2007, 21:16
Beşiktaşlılık yardım severliktir. Beşiktaşlık yakmak,yıkmak değil yapmaktır,tamir etmektir.
Beşiktaşlılık Sukut-u seçmektir. Beşiktaşlılık geçmişi kurcalamak değil geleceğin umudunu yaşamaktır.
BESIKTASLILIK 104 SENE ÖNCE NASILSA BUGÜNDE AYNIDIR !!!AYRICA BANA "BENIM YORUMLARIMA CEVAP VERME" DIYORSUN AMA SEN BENIM YAZDIKLARIMA CEVAP VERIYORSUN!!LÜTFEN ÖNCE BESIKTASLILIGIN NE OLDUGUNU ÖGREN,SAYGININ SEVGININ NE OLDUGUNU ÖGREN, çÜNKÜ ILERDE çOK IHTIYACIN OLACAK, UNUTMAKI SAYGININ,SEVGININ,INSANLIGIN BITTIGI YERDE YA YUMRUKLAR KONUSUR YADA SILAHLAR.ALEMIN BOZULMASI BENI ILGILENDIRMEZ, ALEM SEREFSIZLIK YAPIYORSA BEN SEREFSIZLIK YAPMAM,YAPAMAM çÜNKÜ BEN BESIKTASLIYIM!!!! BEN ÖYLE ÖGRENDIM, BEN SEREFLI SAMPIYONLUKLAR YASADIM, BEN SEREFLI IKINCILIKLER YASADIM, BEN SEREFSIZ 3. LÜK BILE HAZMEDEMEM !!!BEN KIMSENIN ANASINA,BACISINA KARISINA KÜFÜR VEYA HAKARET ETMEDIM EDEMEM çÜNKÜ BENIM BESIKTAS TERBIYEM VE BÜYÜKLERIMDEN GÖRDÜGÜM TERBIYE BUNA MÜSAADE ETMEZ.......................
DAHA HAYATIN NE OLDUGUNU BILMEYEN çOCUKLAR "çARSI" ADI ALTINDA BESIKTASLILIGA YAKISMAYAN HAREKETLER, YORUMLAR YAPIYORLAR VE BEN O INSANLAR ADINA SAHSEN UTANIYORUM!!!!!!
SELAMLAR VE IYI GÜNLER
konuşmalarını ve talihsiz ithamlarını üstüme alınmıyorum alınsam çok farklı olur emin olunsun !!!!
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.