Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş'ta kriz kapıya dayandı
Hasret Ergül
12-05-2007, 07:52
Çaykur Rizespor maçında kaybedilen iki puandan sonra Beşiktaş Yönetimi ile Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam arasındaki güven köprülerinin artık tamamen yıkıldığı öğrenildi. 8-0'lık Liverpool maçından sonra Başkan Yıldırım Demirören tarafından istifa düşüncesi bile reddedilen Sağlam'ın, Bursaspor ve Porto maçlarında son şansını kullanacağı iddia edildi. Takımın ligin başından beri bir türlü istikrar sağlayamaması nedeniyle yönetimin büyük çoğunluğunun Ertuğrul Sağlam'dan memnun olmadığı vurgulandı. Siyah - beyazlı teknik adamın, sezon öncesi Celal Kolot ve Mario Berk'in anlaştığı transferler yerine kendi beğendiği Higuain ve Diatta'yı getirip, verim alamaması, hayal kırıklığı yarattı.
Kolot'tan eleştiri Devre arasında yapılacak ara transfer için Celal Kolot ve Mario Berk'in daha önce anlaştığı Kroldrup ve Charlton Cole gibi isimlerle yeniden temasa geçilmesi, Ertuğrul Sağlam'ın transferde yetkisinin azaldığı şeklinde yorumlandı. Eski yönetici Celal Kolot ise transfer ile ilgili yaptığı açıklamada, "Benim anlaştığım isimleri Ertuğrul Sağlam çeşitli gerekçelerle veto etti. Ama şimdi o isimlerle yeniden temasa geçiliyor. Söylediklerim yavaş yavaş çıkıyor. Beşiktaş'a iyilik yapmak istedik ancak engellendik" ifadelerini kullandı.
Kaynak : Milliyet
Utku Altıncık
12-05-2007, 08:24
yazık yazık hala sürtüşme birlik beraberlik yok bişeyler dönüyor ya hayırlısı artık ne hayırı ise artık bu saatten sonra
Bülent Girgin
12-05-2007, 08:41
bu yönetim geldiginden beri kriz olmayan kaç hafta olduki?
Ayşegül Alparslan
12-05-2007, 09:55
ne oldu sayın yönetim daha dün birlik beraberlik naraları atıyordunuz ne değişti akşamdan sabaha
Şule Artarlar
12-05-2007, 10:16
değişen ortada işte kendi içlerinde istikrar sağlayamadılar ki takımda sağlasınlar...
Mehmet Erhan
12-05-2007, 11:01
kriz kapıdan ayrılmıyorki kapıya dayansın...yeter artık demirören istifa et...ADAMSAN...
Aylin Şengül
12-05-2007, 11:32
aaa demeyin öyle ama hepsi görev adamı bunların..
günün sonunda oynanan maç neticesine göre yön çiziyorlar işte ...
çarşı_1903me
12-05-2007, 12:09
ben inanmıyorum
Hasret Ergül
12-05-2007, 14:41
Kulübümüz’den Açıklama
Bugün Milliyet gazetesinde, “Kriz kapıya dayandı” başlığı ile yayımlanan asılsız haberle ilgili Kulübümüz’ün açıklamasıdır:
Haberde yer alan, Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ile yöneticilerimiz arasında güven bağının koptuğu, Bursaspor ve Porto maçlarının Sağlam’ın son şansı olduğu, hocamızın transferdeki etkisinin azaldığı iddiaları asılsız senaryolardır.
Yönetim Kurulumuz’un Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ile arasındaki güven; ilk günkü gibi aynı samimiyette ve bağlılıkta devam ederken, Sağlam’ın yetkilerinde kısıtlama yapılması ve transferdeki etkisinin azaltılması söz konusu bile değildir.
Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Takımımız, hem Beşiktaşımız hem de ülkemiz açısından büyük önem arz eden Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkma mücadelesi verirken, Turkcell Süper Lig’de zirve yarışını sürdürürken ve Fortis Türkiye Kupası’nda da şampiyonluk iddiası bulunurken, bu tarz yalan haberlerin yapılmasını son derece maksatlı ve manidar bulmaktayız.
Ayrıca haberde ismi geçen futbolcular Kroldrup ve Charlton Cole ile Kulübümüz kesinlikle ilgilenmemektedir.
Kulübümüz’e ve Futbol Takımımız’a zarar vermek amacı ile iyi niyetten yoksun, masa başında üretilen bu senaryoları Camiamız’ın dikkate almamasını rica eder, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
BEŞİKTAŞ JK
Barış Kahraman
12-05-2007, 14:47
celal kolotun dedikleri çıkıyor.. ama ben yinede sağlamı kovacaklarını düşünmüyorum.. şu saatten sonra ya beraber gitmeliler devre arasında yada sezon sonunu beklemeliler..
Bülent Girgin
12-05-2007, 16:15
en büyük krizi fener maçindan sonra baskan çikardi, eger biraz agirbasli olabilseydi ne olurdu yani? :( yok paf la maça çikacagiz, yok seyirci maça gelmesin, yok arzuman hakemligi biraksin !!! bunlari diyecegine, "serefimizle oynadik serefimizle kaybettik, biz rakiplerimiz gibi saga sola küfür ve hakaret etmeden yolumuza devam edecegiz " deseydi hem kendisine saygi büyürdü hemde gerekli yerlere mesaji vermis olurdu!!! ama nerdeeeeee o kafa bizim baskanda :( :(
Mehmet Erhan
12-05-2007, 16:20
en büyük krizi fener maçindan sonra baskan çikardi, eger biraz agirbasli olabilseydi ne olurdu yani? :( yok paf la maça çikacagiz, yok seyirci maça gelmesin, yok arzuman hakemligi biraksin !!! bunlari diyecegine, "serefimizle oynadik serefimizle kaybettik, biz rakiplerimiz gibi saga sola küfür ve hakaret etmeden yolumuza devam edecegiz " deseydi hem kendisine saygi büyürdü hemde gerekli yerlere mesaji vermis olurdu!!! ama nerdeeeeee o kafa bizim baskanda :( :(
abi zaten onda o kafa olsa hem dediğin şeyleri söyler hemde o maç sonrasında ''ben futbolda sonucu önceden belli olan bu ülkede BEŞİKTAŞ kulübünün başkanlığını yapmak istemiyorum...zaten kulüp benlede başarı sağlayamıyor herkesin iyiliği için istifa ediyorum ve futbol sektöründen çekiliyorum'' derdi... ama dediğin gibi nerde onda o düşünce... :ss: :ss:
Bülent Girgin
12-05-2007, 16:24
geçmiste sayin sebanin yaptigi açiklamalari okusada birseyler ögrense :( :( takim basarisiz oldukça bu saçmaliklarini büyütüyor :( :(
Uğur Şimşek
12-05-2007, 16:38
ulan fırtınasız boransız bi günümüz olsun ya bu ne arkadaş takım takım değil kansızlarla dolu beşiktaşımızı yıpratıyolar başka bişey değil...
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.