Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş'ta pis işler iddiası (video)
H.Hüseyin Uluçay
09-25-2007, 07:14
Kanal 1'de yayınlanan Telegol programında Adnan Aybaba, Beşiktaş'a sert eleştiriler getirdi.
"Beşiktaş futbol diye birşey oynamıyor. Onu tartışalım, futbolunu tartışalım. Beşiktaş'ın yaptığı ne var ki... Kulübü teslim etmişler taraftara" diyerek eleştirilerine başlayan Adnan Aybaba, konuşmasının ilerleyen kısımlarında ise eleştirilerini daha da sertleştirdi.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e sert çıkan Adnan Aybaba, "Beşiktaş'ta iğrenç işler oluyor, pis işler oluyor. Beşiktaş'a yakışmıyor. Yakışmıyorsa başkanda bu işi bırakıp istifa edecek" diyerek masaya vurdu.
Adnan Aybaba, ağabeyi eski Beşiktaşlı futbolcu Samet Aybaba ile ilgili konuşurken de "Şerefsizlik mi yapmış, karı mı satmış!" diyerek hiddetlendi.
http://www.youtube.com/watch?v=cttEFCDiJ7A
Hasret Ergül
09-25-2007, 11:05
Başkana sölediği lafları es geçiyorumda..
Ertuğrul SAĞLAM için sölenmemesi gereken kelimeler sarfetmiş YAZIK!
ha bide forumlara komik video olmuşsun aybaba!
Gökay Ortaburun
09-25-2007, 11:26
Böyle Kalasları Tvlere Çıkartanlar Utansın !!!!
the_eagle
09-25-2007, 13:20
Trabzonda metresiyle otel otel geziyodu abin. Onlardan da bahset. trabzondan neden ayrıldı ondan da bahset.
Mehmet Erhan
09-25-2007, 14:05
Trabzonda metresiyle otel otel geziyodu abin. Onlardan da bahset. trabzondan neden ayrıldı ondan da bahset.
helal mert,yürrrrüüüüü kim tutar seni... :bagir: AKBABA İŞTE NE OLACAK...
Gökhan Özsoy
09-25-2007, 14:58
bu adam beşiktaşlıların yüz karası futboldan zerre kadar anlamayan bir adam..sölediği hiç bir şeyi kaale almamak lazım..
Barış Kahraman
09-25-2007, 17:46
doğru söyleyeni 9köyden kovarlar.. Bence azda olsa haklılık payı var.. Yönetim çok yanlış yolda çokkk.. Samet Aybaba bu kulübe 12yılını vermiş bir kaptan, taraftarımızınsamet hocaya öyle bir tavır alması çok kötü.. Ne yani adam beşiktaşa maçımı verseydi? Beşiktaşı yendi diye kötümü oldu? Beşiktaşa maçı bıraksaydıda Beşiktaş yenseydi bu adam şerefsiz olmazmıydı? Herkes birşeylerin peşinde.. Bu adamda çıkmış burda çarşıyı eleştiriyor ama Alen Abiyle birlikte Karaelmas paneline gelip mutluluk tablosu çıkarabiliyorlar.. Madem bu kadar celallendin bu kadar çarşı sana dokunuyor amigosuyla neden programlara çıktın?
Neyse.. Adnan aybaba yönetimi eleştirmekte ve samet aybaba hakkındaki yorumlarında bence çok haklı ama diğer konuşmalarına pek katılmıyorum..
H.Hüseyin Uluçay
09-25-2007, 19:12
adnan aybaba yine komik bi videoyla girmiş, ama samet aybaba hakkındakilere bende katılıyorum adam 12 sene hizmet etmiş, el üstünde tutulur, ve bişey daha önemli olan Beşiktaş'tır.. benden, senden daha değerlidir Beşiktaş...
Barış Kahraman
09-29-2007, 22:10
Hiç sevmiyorum bu adamı ama bu laflarına katılıyorum.. Bunun dediklerinin aynısını celal kolot istifa ettikten sonrada dedi.. Hadi diyelim adnan aybaba abisi Beşiktaşın başına geçmediği için eleştirdi Sağlamı.. Peki Celal Kolot neden eleştirdi? yıldız futbolcularlla anlaştım ama Sağam istemedi bu takıma sağlam değil lucescu gelecekti ama sağlamla anlaşıldı..
Nerden bakarsanız bakın kulüpteki herşey yanlış gidiyor yanlış yönetiliyor..
Ezel Özsipici
09-29-2007, 22:51
Bu adamın adını duyunca tüylerim diken diken oluyo bunu bjklı die çıkartanın benn!!
Barış Aygün
09-30-2007, 00:32
sımdı mıllet bısı sorucam hepınız bu adama kızıyor eyvallah bende kızıyorum kendısıne ama surda soledıgı ıkı sey varkı bence cok onemlı
1-baskanın cıddı sekılde ıstıfa etmesını ıstıyor ve baskanla ılgılı guzel seyler solemıs..baskan yonetılmez yonetır..zaten bu konuda hem fıkırız...
2-dogruluk payı %kactır bılmıyorum ama eger dogru ıse taktır edıyorum bunu bıze acıkladıgı ıcın ...ertugrul hoca dunya yıldızlarını ıstememıs ve dıatta gıbı bı kazma cısse gıbı bı ot alınmıs..eger bu dogruysa kı ınsallah degıldır ertugrul hoca cok yanlıs yapmıstır...
emin_bjk
09-30-2007, 00:43
bu adam şerefli BEŞİKTAŞ ımızın adını ağzına alacak kapasiteye ne yazıkki henüz erememiştir..
artık saçmalam ey AYBABA
Barış Kahraman
09-30-2007, 01:00
adamı seven Beşiktaşlı görmedim zaten çok nadir.. Bende sevmiyorum ancak dediği bazı laflar çok doğru..
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.