PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Biz beşiktaş çocuğuyuz

Utku Öz
02-17-2008, 12:09
http://www.youtube.com/watch?v=gphan8GtCVg&feature=related

Altuğ Özübir
02-17-2008, 12:25
Saçma sapan birşey sadece bu..Kimmiş ben merak ettım bu deplasmanda donerlerı tasıyan işte polis aramasından sonra rakip taraftara saldıran loligan ?Kimse beşiktaş taraftarını kotu gosteremez..Karıştırmayın holiganlıkla serseriligi kazanda 3 bira ictikten sonra yola cıkıp fenere sövmek yolu kapamak (zoru gorunce hemen kacmak) holiganlık degil asıl korkaklıktır..

Merak ettim birde beşiktaşın cocugu derken neyı kastetmıs? Çarşı yeni bosna diyo ya açıldıgında video takıldı kafama işte..Çarşı 1 tanedir oda emek verenlerdir böyle her yerin çarşısı olursa kendılerıyle çelişkiye düşüp çarşının ruh olmadıgını kabul ederler..

Unutmadan..Anti patiye selamlar :D :D :hii: Maç günleri 20 kisi toplayıp delikanlı oluyolar tekken kuzu gıbıler ne işler hala daha cozemedım..Yararı değil zararı var Beşiktaş tribünlerine..

Birşey daha soylıyım holiganım demekle olmaz biraz holiganlıgı anlamakta lazım..2-3 fenerliye saldırıp kazanda fenere küfür etmek holiganlık degildir..Buyursun holiganım diyen beşiktaşın basket maclarında veya deplasmanlarda karsımıza cıksın..Nedense olan olayların cogunda hep bizim arkadas gruplarımız var tanımadıgımız bir insan bile yok..Bahaneler hazır o tip maçlarda hava soguk,hastayım,sevgilimle bulusucam,işim var..Hani beşiktaş herşeyden değerliydi çoğu kişi için? Gs bayan basket macına gıdıyosun bu sene bır bakıyorsun 30 kisi anca varsın hepside sürekli konustugun ınsanlar..Ô kadar kişiyle cıkısta gslileri onune takıyosun ama millet çarşı oluyo holigan oluyo..Ne yaptın dedigindede sen beni yargılıyamazsın diye cevap geliyo..Bu iştende birşey anlamadan sadece susmakla yetınıyosun :)

Utku Öz
02-17-2008, 20:47
sitemini anlayabiliyorum altuğ ama gercek holiganizm hani batı da doğan adına futbol holiganizmi denen şey bu senin holiganlığa bakış açın farklı sanırım yalnış deilsin ama taraftar grubları takıma çalışır antipati bizim düşmanımmız değil dostumuz yargılamak yalnış burda işe provaka giriyor iç bölünme diye manşet atıyor yobazlar ...

Altuğ Özübir
02-17-2008, 21:14
Valla bölündülermi derler ne derlerse desinler ama beşiktaş taraftarınıda kim kotu tanıtırsa millete ordada devreye girmek gerekir..Bu videoyu seslendirende basına ısmını yazanda kimdirki?Bu video size göre normalmı..Zaten adımız cıkmıs dokuza inmiyor sekize birde tribüne yenı gelenlerı boyle şeylerle etkileyip kacırmamkta lazım boyle yapılıcagına sevdirmek gerekir tribünü yenı gelenlere..

Utku Öz
02-17-2008, 21:31
olana olmadı diyemeyiz bizm geçmişimiz bu bizim bir kısım taraftarımız bu iyisiyle kötüsüyle kabulümdür...

Altuğ Özübir
02-17-2008, 21:45
Benım kabulum degıldır fark burda işte..Kimse Beşiktaşı,Beşiktaş taraftarını kotu durumda bırakamaz..İlk once efendiliğini bilmeli..

Not:Lafım sadece antipatiye degil bunları yapan herkeze yanlıs anlasılması

Utku Öz
02-17-2008, 21:51
her koyun kendi bacağından asılır altuğCUM ;)

Altuğ Özübir
02-17-2008, 21:57
her koyun kendi bacağından asılır altuğCUM ;)

Anlamadım..Cum falan noluyo?Benım ısmım sadece altug..

Utku Öz
02-17-2008, 22:03
Anlamadım..Cum falan noluyo?Benım ısmım sadece altug..

:D peki ALTUĞ :D