PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Biz üvey evlatmıyız !

Güvenç Küçük
01-14-2008, 09:23
Avrupada 78 takım arasında yenilgisiz tek takım BEŞİKTAŞIMIZ
2 maç daha kazanırsa Uleb tarihinin gelmiş geçmiş en iyi performansını yakalayacak tek takım BEŞİKTAŞIMIZ
Avrupa da 8 maç 8 galibiyet Cumhuriyet tarihimiz boyunca takım sporlarında böyle bir başarıyı yakalayan tek takım BEŞİKTAŞIMIZ

yayıncı kuruluşumuz maçımızı vermiyor arkadaşlar , Beşiktaşlının Beşiktaşı izleme keyfinde yoksun bırakıyor

yayın akışı 15 Şubat 2008 Salı saat 20:00 G.SARAY CAFE CROWN & ASESOFT

Sayın kanal 24 yetkilileri ;
Galatasarayın deplasmanda ki Girona maçını ve Charleroi maçını yayınlıyorsunuz da... Beşiktaşımız rekora koşarken neden hiç bir dış saha maçını ekrana getirmiyorsunuz ? Biz üvey evlatmıyız ?

Arkadaşlar; kanal 24 ün e-posta adresi aşağıda yazılıdır , lütfen 2 satır yazı yazıp sizde protesto edin

info@yirmidort.tv

Hasret Ergül
01-14-2008, 09:32
Mail yolladım.. Umarım dikkate alırlar...!!!

Güvenç Küçük
01-14-2008, 13:07
bizim bu sezon avrupada elde ettiğimiz başarıyı es-kaza fenerbahçe ya da galatasaray elde etseydi
ana haber bültenlerinde bile konuşulurdu
basketçilerimiz tarih yazarken biz maçlarımızı yayınlatamıyorsak yazıklar olsun bizim taraftarlığımıza!

Mehmet Erhan
01-14-2008, 15:18
ya adamlar BEŞİKTAŞ düşmanı işte...bide ben bunu söyledim diye bazı hazımsız ezikler bunu kabul etmeyip benimle ağız dalaşına bile girmişlerdi...tabi gerçekler acı geliyor ezikoğlueziklere...:@

Erkan Korkmaz
01-14-2008, 18:01
Mail yolladım.. Umarım dikkate alırlar...!!!

Bende yolladım ama pek kaale alacaklarını zannetmıyorum...

Hasret Ergül
01-14-2008, 18:22
Bende yolladım ama pek kaale alacaklarını zannetmıyorum...

Bende sanmıyorum ama böyle düşünerek yollamamaktansa yollamak bişeyler yapmak daha iyi belki bizim gibi düşünen çoğu kişi attı genede maili...

Erkan Korkmaz
01-14-2008, 18:23
Ben okuduklarını bile sanmıyorum...