PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bizi yaktı hakemliği bırakıyor

Gökhan Özsoy
11-04-2007, 15:29
Bizi yaktı hakemliği bırakıyor

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin son dakikalarında yaşanan ve hakem İsmet Arzuman'ın faul gerekçesiyle çaldığı ve sonrasında golle sonuçlanan hatanın yankıları olağanca hızıyla sürüyor.

Dün akşam oynanan maçın ardından Menajerimiz Sinan Engin'in, Başkan Yıldırım Demirören'le görüştükten sonra, "Sivasspor maçına PAF takımıyla çıkılacak" kararı ve ardından yine Demirören'in evinde gece yarısı süren toplantıda, yine aynı kararın alınması, buna karşılık Futbol Federasyonu yönetim kurulunda Başkan Vekili olarak bulunun Affan Keçeci'yle birlikte hakem İsmet Arzuman'ın istifalarının istenmesi, 11. haftaya damgasını vurdu.

Bu arada, Perşembe gününe kadar Merkez Hakem Kurulu'nun derbiye atayacağı ismin Cüneyt Çakır olduğu öğrenildi. Maçın yönetimini Cüneyt Çakır'ın yapacağından kimsenin kuşkusu yokken, bir iddiaya göre MHK'nın içinde bulanan Sabri Çelik ve Muhittin Boşat'ın, "İsmet Arzuman'ın hakemliği 2007 sezonunda sona erecek. Be derbide onun ödülü olsun" sözleri, maçın idaresini Cüneyt Çakır'dan aldırıp, İsmet Arzuman'a verilmesine kadar gitti.

Öte yandan, Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci'nin istifasına ilişkin karar merakla beklenirken, İsmet Arzuman'ın da hakemliği 31 Aralık 2007 tarihine kadar bitti gibi görülüyor. Sezon sonu yaşı gereği düdüğünü atacak olan eski FIFA kokartlı hakeme, Turkcell Süper Lig'in kalan maçlarında görev verilmeyecek.

Barış Kahraman
11-04-2007, 15:39
bıraksa ne olurki.. adam yapacagını yaptı puan kaybımız oldu şimdi bıraksa neye yarar..

Ezel Özsipici
11-04-2007, 16:15
Şimdi mi aklına geldi bırakmak:@

Gökhan Özsoy
11-04-2007, 16:24
arkadşlar haberi tam olarak okursanız bişe dikkat edeceksiniz..
2007 yılı sonunda hakemliği bırakacak olan ismete ödül olsun diye bu maç verildi..
maç cuneyt çakıra verilmiş ama ödğl olsun diye ondan alınıp ismete verilmiş..:@

Bülent Girgin
11-04-2007, 16:36
arkadşlar haberi tam olarak okursanız bişe dikkat edeceksiniz..
2007 yılı sonunda hakemliği bırakacak olan ismete ödül olsun diye bu maç verildi..
maç cuneyt çakıra verilmiş ama ödğl olsun diye ondan alınıp ismete verilmiş..:@

cüneyt çakir dahada hasta fenerli gökhan!!!! ayrica bu adi bizi yakip hakemligi birakan 3. hakem!!! önce Sabri çelik adisi 48 maçlik yenilmezlik ünvanimizi ve sampiyonligumuzu elimizden aldi ve hakemligi birakti, sonra cem papila denilen adi herif ve simdide bu adi aynisini yapti!!!!! adamlar isi biliyor bir maç yönetip köseyi dönüyorlar ve emekli oluyorlar !!!!! hepsini allahim bildigi gibi yapar insallah!!!!!

Gökhan Özsoy
11-04-2007, 16:40
cüneyt çakir dahada hasta fenerli gökhan!!!! ayrica bu adi bizi yakip hakemligi birakan 3. hakem!!! önce Sabri çelik adisi 48 maçlik yenilmezlik ünvanimizi ve sampiyonligumuzu elimizden aldi ve hakemligi birakti, sonra cem papila denilen adi herif ve simdide bu adi aynisini yapti!!!!! adamlar isi biliyor bir maç yönetip köseyi dönüyorlar ve emekli oluyorlar !!!!! hepsini allahim bildigi gibi yapar insallah!!!!!

cuneyt çakır ne kadar hasta fenerli bilmiyorum bülent abi..
ben sadece neden hakem böle saçma bir sebepten dolayı değiştiriliyo onu belirtmek istedim..
bu 3.hakem ama sonuncu olmıycaa kesin..belki bi kaç sene sonra cuneyt çakırda böle bir maçın ardından hakemliği bırakcak !!

Bülent Girgin
11-04-2007, 16:43
cuneyt çakır ne kadar hasta fenerli bilmiyorum bülent abi..
ben sadece neden hakem böle saçma bir sebepten dolayı değiştiriliyo onu belirtmek istedim..
bu 3.hakem ama sonuncu olmıycaa kesin..belki bi kaç sene sonra cuneyt çakırda böle bir maçın ardından hakemliği bırakcak !!

cüneyt çakir tam fenerli, mayistaki ankaraspor maçinda rezil bir yönetim göstermisti ve bende inönüdeydim!!!!

Gökhan Özsoy
11-04-2007, 16:46
ben beşiktaşlı bir hakeme rastlamadım zaten abi daha..:( :(

Bülent Girgin
11-04-2007, 16:55
ben tarafli hakem istemiyorum gökhan, ne bizi tutsun hakemler nede rakibimizi, "hakem sözü "hakimlikten" geliyor yani "tarafsiz" demek, iste ben bunu istiyorum!!!! hakemlerde insan hata yapabilir ama her maçta hatalar hep bizim alehimize oluyor nedense ve bu hatalar küçük küçük olarak basliyor, adamlar saman altindan su yürütüyorlar!! mesela cisseye verilen sari karta dünyanin her yerinde gülerler ve böyle birçok küçük kararlarla adam zaten takimin moralini bozuyor, deivid iti tandoganin formasini çekiyor tandogan topun taça çikmasini engelmeyesin diye orada faul verecegine eziklerin lehine taç atisi veriyor!!!sogudum artik futboldan bu pis adi insanlar yüzünden!!!!!!

Gökhan Özsoy
11-04-2007, 16:59
hibirimiz taraflı hakem istemiyoruz ama alehimize yapılanları görnce insan soruyo neden bi kerede bizim lehimize olmuyo diye beşiktaşlı hakeme rastlamadım dediğim bundan dolayı..

cisse ve toramana ilk 30 dakkada sarı kart göstererek savvunma direncimizi kırdı zaten..deivedin atılması gerektiğini herkes sölüyo..golden önceki pozisyonun faulle uzaktan yakından alakası olmadığını herkes sölüyo ama hakemler bunu göremiyor..

golün iptalinden sonra golü veren yan hakemin suratındaki korkuyu görebildim pozisyonu tekrar tekrar izedikten sonra..yazık yaa yazık..

Utku Öz
11-04-2007, 21:06
defolup bıraksın yaa