Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursaspor Aybaba ile Anlaştı...
Hüseyin Balcı
10-23-2007, 12:10
Bursaspor, Bülent Korkmaz ile karşılıklı olarak sözleşmenin feshedilmesinin ardından Ternik Direktör Samet Aybaba ile anlaştı.
Bülent Korkmaz ile dün yollarını ayıran İbrahim Yazıcı yönetimindeki Bursaspor, teknik direktör Samet Aybaba ile anlaştı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Bursa'ya gelen Samet Aybaba'nın bugün saat 13:00'de resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi
Hüseyin Balcı
10-23-2007, 12:11
adnan aybabada artık totoşları pofpoflar :dov:
Mehmet Erhan
10-23-2007, 12:31
hayırlı olsun...artık sametide tam kendilerine benzetirler...
Bülent Girgin
10-23-2007, 12:34
en azindan orta siralara çikarir takimi belki ilk 5 e bile girerler
Hüseyin Balcı
10-23-2007, 14:08
Samet Aybaba: "Üç Yıllık Anlaşma Yaptık Ne Kadar Dayanırzı Ne Dayanayamayız Bilmiyorum"
Bursaspor'da Bülent Korkmaz'ın görevden ayrılmasıyla beraber takımın başına getirilen Samet Aybaba, Bursaspor ile üç yıllık anlaşma yaptığını belirterek, "Ne kadar dayanırız ne kadar dayanamayız bilmiyorum" dedi.
Lig TV'nin lokomotif programlarından biri olan Futbol Gündemine katılarak yeni takımıyla ilgili açıklamalarda bulunan Aybaba, "Bursaspor ile 3 yıllık anlaşma yaptık. Ne kadar dayanırız ne kadar dayanamayız bilmiyorum. Başkanımızla kafa kafaya verdik ve fikirlerimizin uyuştuğunu gördük. Bursaspor'un var olan bi potansiyeli var bunun da bir kıvılcıma ihtiyacı var. Biz de bu kıvılcımı ateşlemek istiyoruz. Bursa'nın çok iyi bir alt yapısı var ama öncelikle hedefimiz kısa vadede takımı iyi bir yere getirip sonra uzun vadeli düşüncelerimizi yerine getirmek alt yapımızdan iki üç tane yetenekli futbolcu çıkarmak istiyoruz." diye konuştu
Hüseyin Balcı
10-23-2007, 14:09
inşallah 15. haftaya kadar dayanırsın
Arda Hatipoğlu
10-23-2007, 20:14
ben umutluyum walla sametle en kotu ılk 7 ye gırerler
Bülent Girgin
10-23-2007, 20:25
inşallah 15. haftaya kadar dayanırsın
hüseyin madem adami sevmiyorsun, ne yaptigi veya yapacagi seni ilgilendirmiyor neden topic açiyorsunki?sirf böyle yorum yapmak içinmi?
selamlar
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.