PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursaspora Başarılar :))

Hasret Ergül
12-08-2007, 07:36
http://forum.forzabesiktas.com/hollanda.jpg

Süper Gönderme Yapılmış :D

Hüseyin Balcı
12-08-2007, 09:27
kapak 10 numara olmuş :)))

Nisa Tuğrul
12-08-2007, 10:28
ya güzel olmuşta hollanda ligi ne alaka :D

Hüseyin Balcı
12-08-2007, 10:31
ya güzel olmuşta hollanda ligi ne alaka :D
Orada eşcinsellere daha ılıman bakılıyor hatta dünyadaki en ılıman bakıp normal karşılıyan devlet Hollanda :)

Nisa Tuğrul
12-08-2007, 10:32
haa tamam anladım :D:

çarşı_1903me
12-08-2007, 11:57
:D kerane sever bursa haha

Ezel Özsipici
12-08-2007, 13:25
süper olmuş koptum :D:

Mehmet Erhan
12-08-2007, 15:23
tam cuk oturmuş...ÇARŞI EŞCİNSEL EVLİLİĞE KARŞI...BURSANKARA... :D: sağol hasret, paylaşım için...

Arda Hatipoğlu
12-08-2007, 15:43
ahahhah super olmus adamlar buluyo walla helal olsun(:

Hasret Ergül
12-09-2007, 11:00
http://img265.imageshack.us/img265/2872/dsdanl9.png

Ezel Özsipici
12-09-2007, 17:13
bu cok güzelmiiş:D :D:

Adnan Direnç
12-09-2007, 23:20
bursadan erkeğin hası çıkar...
antipati olmaya başladım şu bursadan erkek çıksa muhabbetine...

başka şeylerdende soğutacaklar insanı...

Hasret Ergül
12-10-2007, 08:08
bursadan erkeğin hası çıkar...
antipati olmaya başladım şu bursadan erkek çıksa muhabbetine...

başka şeylerdende soğutacaklar insanı...

Kızma Adnan bizm neyi kastetdiğimiz sende çok iyi biliyorsun;)

Elif Kaya
12-10-2007, 11:05
bende alınıyorum benimde sözlüm bursalı :D Şaka bir yana süper hollanda ligine Ezikbahçeyide gönderelim onlardada top çok :D orda evlenirler iki top takımı olarak :D: :D:

Mehmet Erhan
12-10-2007, 11:17
bende alınıyorum benimde sözlüm bursalı :D Şaka bir yana süper hollanda ligine Ezikbahçeyide gönderelim onlardada top çok :D orda evlenirler iki top takımı olarak :D: :D:

onlar zaten evli...ama bunu resmiyete dökmeye çekiniyorlar...LEVENT KIZIL-AZİZE YILDIVIM... :D

Elif Kaya
12-10-2007, 11:45
onlar zaten evli...ama bunu resmiyete dökmeye çekiniyorlar...LEVENT KIZIL-AZİZE YILDIVIM... :D

doğru işte resmiyete döksünler :D:

Utku Öz
12-11-2007, 11:43
tamm iyi hoş da bursasporlulara olsa tabirler ne güzel olucak. admine hanım şimdi ne gerek var o pankarta ben erkek değilmiyim şimdi?

Hasret Ergül
12-11-2007, 11:45
tamm iyi hoş da bursasporlulara olsa tabirler ne güzel olucak. admine hanım şimdi ne gerek var o pankarta ben erkek değilmiyim şimdi?

2 ergenekon vakası :) sayın üye bilmiyormusunuz Beşiktaş taraftarının kime ne şekilde bunu hitap ettiğini :) Sen bursa maçlarında bağırırken Bursaspordan erkek çıksamı diyorsun:) Takılmayın böle şeylere herkes biliyor kime neden nasıl söylendiğini:)

Utku Öz
12-11-2007, 11:49
2 ergenekon vakası :) sayın üye bilmiyormusunuz Beşiktaş taraftarının kime ne şekilde bunu hitap ettiğini :) Sen bursa maçlarında bağırırken Bursaspordan erkek çıksamı diyorsun:) Takılmayın böle şeylere herkes biliyor kime neden nasıl söylendiğini:)

hayır canım ne olursa olsun tüm bursalı beşiktaşlıların ortak söylemi bu (çarşı da dahil) bursaspor la başlıcak pankart ve küfürler afedersiniz bunu yazmalıydım,ben gitmicem bursa bjk maçına zaten :(

Hasret Ergül
12-11-2007, 11:52
hayır canım ne olursa olsun tüm bursalı beşiktaşlıların ortak söylemi bu (çarşı da dahil) bursaspor la başlıcak pankart ve küfürler afedersiniz bunu yazmalıydım,ben gitmicem bursa bjk maçına zaten :(

Neden peki Kapalıda avaz avaz dünya yerinden oynar BURSADAN erkek çıksa diye bağırılıyor.. Neyse bunu uzatmanın anlamı yok kimlere hitap ettiğimiz belli ;)

Utku Öz
12-11-2007, 11:54
azınlık olduğumuz için ama zamanla o da kalkıcak emin ol sağlam istihparat admine hanım :)

Hasret Ergül
12-11-2007, 11:56
Azınlık :D ne o amigo bursalımı olucak :D Neyse ya konuşmamız gereken bence bu değil bursasiporun hollandada başarısı :)

Utku Öz
12-11-2007, 11:59
y.u.h.a.h.a süpriz orası :) busasıpOOOr orada gayet başarılı olur, maç öncesi mativasyon ve stada baktıkça içi acılır :D:

Mert Mansiz
01-01-2008, 22:45
Beyler Ben Bursa Dogumlu , Bursada oturan Ve sonuna kadar bEşiktaslı Bırıyım Boyle yapıyorsunuz bılmıyorsunuz burada bız ne kadar zor Durumda Kalıyoruz :( kım bılır ben formamla ne zmn Rahat rahat gezebılecem Bursada Her Gıydıgımde Gerılım Gerılım :(

Mehmet İpek
01-02-2008, 00:29
Beyler Ben Bursa Dogumlu , Bursada oturan Ve sonuna kadar bEşiktaslı Bırıyım Boyle yapıyorsunuz bılmıyorsunuz burada bız ne kadar zor Durumda Kalıyoruz :( kım bılır ben formamla ne zmn Rahat rahat gezebılecem Bursada Her Gıydıgımde Gerılım Gerılım :(
Kardeş sende tişört yerine giyme formayı.
bunu başlatan biz değiliz. sen orda yeşil byazlarl uğraşıyosun.
biz ankarada hem sarı lacivertliler hemde yeşil beyazlarla uğraşıoruz...
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK. şimdilik sefalarını sürsünler...

Mert Mansiz
01-02-2008, 02:04
merak etme kardes buradada var sarı lacıvertlıler ;) ama rahat rahat gezemıyoz ıste o koyuyo 1 yada 10 deıller butun sehır :(

H.Hüseyin Uluçay
01-02-2008, 09:32
her zaman söylerim istanbulda oturmak gibisi yok.. kadıköyde, mecidiyeköyde her yerde formanı giy gez..

Utku Altıncık
01-02-2008, 10:08
1 sene önce yazmıştım gidin holandada top oyanyın diye :) ankaragücü ile birlikte cemilde gitti evlendi ya orada puhaaaaaaaaaa

Hüseyin Balcı
01-02-2008, 12:07

ya kardeşim ne yapılması uygundur kanınca o çok sevdiğin Beşiktaşa !! maçında stadyumunda skorborduna o ilini temsil eden kulüp başkanının bilgisi dahilinde açılan & yazılan aşağılık ve çirkefçe pankart ve skorbord yazıları suçlu değilde suçlu biziz dimi sende haklısın !!!!

H.Hüseyin Uluçay
01-02-2008, 12:15
bursasipora hollanda liginde başarılar:) ama az onları orada fena tepeler=) yda ajax yda psv yada hepsi :)

Mert Mansiz
01-02-2008, 16:04
ya kardeşim ne yapılması uygundur kanınca o çok sevdiğin Beşiktaşa !! maçında stadyumunda skorborduna o ilini temsil eden kulüp başkanının bilgisi dahilinde açılan & yazılan aşağılık ve çirkefçe pankart ve skorbord yazıları suçlu değilde suçlu biziz dimi sende haklısın !!!!

arkadasım ben sana suclusun veya deılsın demedım Benım orada ne demem ıstemem anlasılıyo yeterınce ıstersen bır kez daha oku ist ıcın olay ıı kolay rahat rahat gez ama burada ole deıl Gıyersın solugu nezarette acarsın sora polısler neden gıyıyon bjk forması der yanı ole bır yer bursa rahat rahat Gıyemıyorum Bılmem bu sefer anlatabıldım mı ?

Hasret Ergül
01-02-2008, 16:19
arkadasım ben sana suclusun veya deılsın demedım Benım orada ne demem ıstemem anlasılıyo yeterınce ıstersen bır kez daha oku ist ıcın olay ıı kolay rahat rahat gez ama burada ole deıl Gıyersın solugu nezarette acarsın sora polısler neden gıyıyon bjk forması der yanı ole bır yer bursa rahat rahat Gıyemıyorum Bılmem bu sefer anlatabıldım mı ?

Ama artık bunun için bişeyler yapılamaz çok geç... Neyse biz Bursasipora başarılarmıızı iletelim:)

Mert Mansiz
01-03-2008, 01:42
yani :) sonuc olarak ole :)

H.Hüseyin Uluçay
01-03-2008, 19:48
Chester o zman sen siyahla beyazı içinde yaşıcaksın... dışına çıkar ama fazla belli etme

Hüseyin Balcı
01-04-2008, 08:48

Al kardeşim sen yazdıklarını oku suçlu demişmisin dememişmisin ben defalarca okudum biz böyle yapıyormuşuz biz yaptık diye ortamın gerilmesine katkılarımız oluyor anlamı çıkardım ben sen başka anlamda yazdıysan bilmem yada başka okuyanlar başka birşey çıkarabildiyse

Beyler Ben Bursa Dogumlu , Bursada oturan Ve sonuna kadar bEşiktaslı Bırıyım Boyle yapıyorsunuz bılmıyorsunuz burada bız ne kadar zor Durumda Kalıyoruz kım bılır ben formamla ne zmn Rahat rahat gezebılecem Bursada Her Gıydıgımde Gerılım Gerılım

Mert Mansiz
01-04-2008, 14:04
ii madem ole anladısan ortamı sız germıyonuz bunlar germıyor kım gerıyor peki kendılıgınden mı gerılıyo bu ortam :S

Adnan Direnç
01-04-2008, 14:10
"Aşk ı Sevgilinin Dizlerinin Dibinde Yaşamak ve Yaşatmak Kolaydır,
Zor Olan gurbette Onu Yaşamak ve Yaşayabilmektir..."
Adnan Direnç :)

Hüseyin Balcı
01-05-2008, 13:20
ii madem ole anladısan ortamı sız germıyonuz bunlar germıyor kım gerıyor peki kendılıgınden mı gerılıyo bu ortam :S
o geriyo bu geriyo şu geriyo (s.e ve levent kızıl gibi hrifler ile özenti bursasipor taraftarı geriyoda neyse) gerildiği kadar gerilsin inceldiği yerdende kopsun herzaman için özenti ayak takımına verilecek dersleri vardır ders zamanı gelince alırlar otururlar aşağı...

Utku Öz
01-05-2008, 17:06
kavga mı oluyor tatrtışmamaı ne bursa içi mi yoksa :S: sakın aaaaaaa :S:

Hüseyin Balcı
01-05-2008, 18:18
kavga mı oluyor tatrtışmamaı ne bursa içi mi yoksa :S: sakın aaaaaaa :S:

şenolamı yazdırdın :)

Mert Mansiz
01-09-2008, 09:39
buu olay bole uzar gıder desene bız onnumuzdekı 5 yıl daha rahat rahat gezemıces :):):)

Hüseyin Balcı
01-10-2008, 09:12
buu olay bole uzar gıder desene bız onnumuzdekı 5 yıl daha rahat rahat gezemıces :):):)

O tommiksli özentiler sadece havlar başka bişey yapabilecekleri yok sende bu olayı büyütmeyin diyon her yazdığın mesaj bu topice bir anlam veremiyorum konu ölüyo sen canlandırıyon !!!! teksas tommiks farketmez çarşı ... affetmez

Bülent Girgin
01-10-2008, 09:26
O tommiksli özentiler sadece havlar başka bişey yapabilecekleri yok sende bu olayı büyütmeyin diyon her yazdığın mesaj bu topice bir anlam veremiyorum konu ölüyo sen canlandırıyon !!!! teksas tommiks farketmez çarşı ... affetmez

yanlis oldu heralde : çARSI AFFEDER olacakti :D

Adnan Direnç
01-10-2008, 09:51
yok abi çarşı affetmez :)

Hüseyin Balcı
01-10-2008, 10:07
Yok yok abi affetmez o olayda affedilmedi ertelendi sadece Beşiktaşımızın selameti için...

Volkan Kaya
01-13-2008, 12:37
ben gezıorm walla formamlada montumlada vs dusman bakıslara aldırmadan salına salına gesıom:D suanda da ıspartada temsıl edıorm ama burda BESIKTASlı cok

Adnan Direnç
01-13-2008, 14:26
volkan allah aşkına nerde geziyorsın :) bizim mahallede gezersin bir şey diyecek olanın dişlerini eline veririm ama bir heykele-altıparmağa-kültürparka gitmye kalk bakalım bırak eline dişlerini vermeyi dişlerinden dna nı bulurlar öyle kimlik tespiti yapar polisler :)

Bülent Girgin
01-24-2008, 19:55

Yok yok abi affetmez o olayda affedilmedi ertelendi sadece Beşiktaşımızın selameti için...

iste çarsinin meshur sözleri:D zora gelince hep besiktasin selameti için "herseyi yapiyorlar" !

selamlar

Elif Kaya
01-25-2008, 08:08
ya volkanda bursada ama rahat rahat beşiktaşla ilgili forma polar vs.. kullanabiliyoo... O kadarda değil yani

Utku Öz
01-25-2008, 11:49
ya volkanda bursada ama rahat rahat beşiktaşla ilgili forma polar vs.. kullanabiliyoo... O kadarda değil yani

öyle deme elif gercekten işler karışık orada ben şahit oldum tekdimm sesimi cıkarmadım cıkart dediler 6 parmak merkez parkın orada cıkarttım :) ama kalabalıklardı :D

Elif Kaya
01-25-2008, 12:10
öyle deme elif gercekten işler karışık orada ben şahit oldum tekdimm sesimi cıkarmadım cıkart dediler 6 parmak merkez parkın orada cıkarttım :) ama kalabalıklardı :D

holigan bunu senden beklemezdim :)) volkanında arkadaşını yakalamışlardı tototşlar zorla üzerine bursa spor forması giydirip kameraya çakmişlerdi

Utku Öz
01-25-2008, 12:34
holigan bunu senden beklemezdim :)) volkanında arkadaşını yakalamışlardı tototşlar zorla üzerine bursa spor forması giydirip kameraya çakmişlerdi

malkoçoğluda değilim y be elif :D kalabalıklardı kibarca söylediler :D yoksa çıkarmazdım :p

Elif Kaya
01-25-2008, 12:56
malkoçoğluda değilim y be elif :D kalabalıklardı kibarca söylediler :D yoksa çıkarmazdım :p

tamam anladım utku :))

Utku Öz
01-26-2008, 12:00
Bursa çekirgede beşiktaş 100. yıl formasıyla koca bir gün geçirdik 2 kişi bir allahın kuluda bişey demedi diyemezdide hele o formayı çıkar asla diyemezdi aklıma birden 91 yılı ve mühendis oktay abimiz geldi :(

abi o cüsse bende de olsa benden bu kadar emin konusurdum kendimden :)